1. Цялостен ремонт 2 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, допълнителни услуги i, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, ремонт на дневна, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Ремонт на баня 6 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, вентилатор за баня, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, пералня, комплект 4 в 1 структура с тоалетна чиния, лайсна за плочки, линеен сифон 70 см, стъклен параван 70 см, двойна поставка за кърпи, ревизия за баня, бутон за вградена структура, тоалетна с капак за вградена структура, структура за вграждане grohe solido с крепежни елементи, душ система, огледало с вграден шкаф, мивка за баня 60х45 см, смесител за мивка за баня, шкаф за баня, бойлер теси 60 л., държач за тоалетна хартия, четка за тоалетна чиния, тръбен сифон за мивка, видим viega, единична поставка/закачалка за кърпа, клик сифон с прелив за мивка, мивка ideal standart connect 50 х 45 см, къртене на баня.

Виж мнения

3. Боядисване и декорация 6 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

4. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


5. Електроуслуги 1 извършен проект

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, монтаж на осветителни тела, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), монтаж на плафони.


6. ВиК Услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, всички подкатегории, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, изграждане на септична яма, отпушване на мивки, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на тоалетно казанче, демонтаж на мивка, смяна на шахта, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, преработка на канал ф110, линеен сифон 55 см alcaplast, демонтаж на тоалетна, подмяна на канал пвц ф50, доставка и монтаж на водомери, доставка и монтаж на спирателни кранове в баня/мокро, монтаж на подов сифон, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.

Виж мнения

7. Плочки и теракот 1 извършен проект

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, фугираща смес за баня mapei ultracolor plus 2 кг., плочки 60 х 60, лепене на фризове и цокъл, направа на отвори във фаянс, отвор за ревизия и монтаж, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.

Виж мнения

8. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, растерен таван.

Виж мнения

9. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, запълване на канали/отвори, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


10. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


11. Паркет и ламинат 1 извършен проект

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, универсален силикон - прозрачен, xps подложки 5 мм, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, ламиниран паркет, mdf бял перваз-white profiled-8 см ktex p p6 френски, преходни лайсни, монтаж на преходни лайсни, монтаж на фолио под ламинат, поставяне на подложки, циклене на паркет, поставяне на ламинат, платен оглед за ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази, фолио под ламинат, винт 4 х 35 и дюбел.

Виж мнения

12. Ремонт на кухня 2 извършени проекта

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня, вградена миялна, хладилник, монтаж на готова кухня, смесител за кухня, мивка за кухня, вградена фурна, 4 котлона за вграждане, абсорбатор за вграждане.

Виж мнения