1,698 Препоръчани изпълнители за лепене и монтаж на гипсокартон

Направете безплатна заявка за лепене и монтаж на гипсокартон!

Строителните дейности, включващи монтаж на гипсокартон, са удачно решение, когато се търсят бързи и качествени резултати. Често на тях се залага при изграждането на хотели и търговски обекти. Но вече и в частните домове се оказа обичайна практика изправянето неравности посредством способите на сухото строителство, направата на окачени тавани или преградна стена от гипсокартон. Ако и вие сте се насочили към този вариант, е важно да можете да разчитате на опитни майстори и фирми. Именно в MaistotPlus откривате препоръчани изпълнители, като избирате сред регистрирани във вашия район специалисти. Заявявате проект напълно безплатно, сравнявате оферти, четете отзиви от клиенти, за да можете да вземете максимално информирано решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 4 часа

Icas

Приети временни мерки за сигурност

13 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на врата на мазе":

"Много коректен човек. Работи чисто и качествено."
Профилна снимка - Арсо Иванов
онлайн преди 1 ден

Арсо Строй ЕООД

Приети временни мерки за сигурност VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."
avatar_81378_2797859069.jpg
онлайн преди 18 часа

Ивайло

Приети временни мерки за сигурност

7 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня и тераса":

"Ивайло се справи отлично! Свърши цялата работа (къртене, почистване и лепене на нов фаянс на 30 кв.м. за две седмици!) Отлично изпълнение!"
avatar_61755_77843275760.jpg
онлайн преди 1 ден

Вътрешни ремонти

Приети временни мерки за сигурност

59 извършени проекта

Последно мнение за "Гипсокартон, окачен таван на таванско ателие 8-9 кв.м. в кв. Яворов":

"Доволен съм от работата на Иво и неговият екип. Работата беше организирана и координирана в срок точно според предварително обсъдените и възложени изисквания и параметри. Коректен и точен - препоръчва ... "
Профилна снимка - Недялко Томов
онлайн преди 13 часа

Глобал Грийн Енерджи

Приети временни мерки за сигурност

7 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на подпухнала шпаклова":

"Доволни сме от свършената работа - чисто и експедитивно."
avatar_87765_76712565870.jpg
онлайн преди 2 дни

Георги Хинков

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Член от 10 месеца:

Ремонт на водоснабдителни и канализационни системи. Монтаж на отоплителни инсталации и други ВиК ремонти. Работа с продукти, произведени по най-модерни технологии. Гарантирано високо качество, отговар ...
Профилна снимка - Игор Stroi Grad BG
онлайн преди 2 часа

Игорь Билиаев

Приети временни мерки за сигурност

1 извършен проект

Член от 1 месец:

Качеството за нас е на 1място. Stroi Grad BG
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Член от 2 месеца:

ЗДРАВЕЙТЕ,КАЗВАМ СЕ ПЕТЪР КОЗАРЕВ,РАБОТЯ С КОЛЕГА .
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Член от 11 месеца:

Казвам се Алекс Терзиев. Работя сам. Реализирам качествено проектите си.
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 18 часа

Иво - вътр.ремонти

Приети временни мерки за сигурност VIP

37 извършени проекта

Последно мнение за "Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки.":

"Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме."

Оставени мнения за Сухо строителство:

Калин преди 4 месеца за Обръщане на врата на мазе | София

“Много коректен човек. Работи чисто и качествено.”

Тихомир Недев преди 8 месеца за Обръщане на 6 покривни прозореца и изграждане на подпрозорец на 3 от тях | София

“Останах много доволен от Иван.
Задачата беше сравнително трудна и нестандартна, но той прие предизвикателството и се справи.
Работи отговорно, бързо и качествено.
Ще го наема отново при нужда.”

Кирил Стоянов преди 9 месеца за Поставяне на гипсокартон и изолация на външни стени и шпакловка на вътрешните стени | Пловдив

“Доволен съм. Изпълнителя се справи добре и в срок. Препоръчвам.”

Емил Димов преди 9 месеца за Изправяне на стени с гипсокартон конструкция. | София

“Страхотна организация, всичко на ниво изпипване в детайлите висок професионализъм, на ниски цени дълбоко препоръчвам.”

Недков преди 10 месеца за Довършване на гипсокартон-лунички, гипсокартон, шпакловка, шкурене и боядисване. | София

“Наех Димитър за довършване на окачен таван/лунички, шпакловка, боядисване, поставяне на ламинат, первази, монтаж на врата и др. Свърши работата и си почисти. Бих го наел пак.”

Иван Константинов преди 14 месеца за Гипсокартон | Пловдив

“Работи старателно. Нямаме забележки след него. ПИЧ!”

Николай Кущ преди 14 месеца за Частичен демонтаж/монтаж на гипсокартонова стенна обшивка | София

“Доволен съм от работата на Иван Нисторов. Много е коректен и свърши бързо с работата. Препоръчвам го!”

Галина Андреева преди 14 месеца за Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки. | София

“Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме.”

Илиян Николов преди 17 месеца за Остъклен балкон - обръщане вътре и вън,вътр.изолация, гипсокартон и изравняване на пода | София

“Майстора (Иво) е изключително коректен и добър професионалист.Работи чисто и каквото е казал го е изпълнил в срок на нормални цени. На практика за първи път нямам никакви проблеми използвайки услугите на майстор. Препоръчвам го и при необходимост отново ще се възползваме с моето семейство от услугите му.”

Лепене и монтаж на гипсокартон - в какви случаи се прилага?

В съвременния свят планираните ремонти често са свързани със спешни срокове на изпълнение. Заедно с бързината е важно да се постигне и добър баланс с качеството. Това е възможно при строителните способи, част от които е добилото широка популярност поставяне на гипсокартон на таван или стена. Ето кога е приложимо то:

 • Изправяне на стени и тавани. Конвенционалното строителство разчита на прецизна шпакловъчна дейност, която отнема по-дълго време за коригиране на неравности. При слагане на гипсокартон помещенията се сдобиват с равни стени и тавани много по-експедитивно.
 • Изграждане на тавани, стени, дори цели помещения. Преди време може да е било немислимо търговски обект или хотел да бъде изграден от картонени плоскости, слепени по средата с гипс, но сега това е напълно обичайна практика. И колкото и нестабилно да звучи споменатата конфигурация, реално тя е достатъчно устойчива.
 • Коригиращи и дизайнерски решения. Обикновено са свързани с изработване на гипсокартонен куфар от около тръби и ниши. Изкушените от красивите дизайнерски решения биха се зарадвали да имат в дома си изящни фигури от гипсокартон за таван или пък фигури от гипсокартон за стена.

 

Намерете също: Препоръчани майстори и фирми за сухо строителство

Монтаж на гипсокартон - какви услуги са свързани с него?

Вече стана ясно, че за работа с гипсокартон можем да говорим както при ремонтни, така и при строителни дейности, целящи цялостен или частичен градеж на помещения. Ето какви услуги са приложими тук:

 • Монтаж на гипсокартон на стена или таван. Що се отнася до стената, извършва се посредством предстенна обшивка. При тавана отново е с участието на конструкция, под която се поставят плоскостите.
 • Направа на преградна стена от гипсокартон. Същата има широко приложение както в частни домове, така и в офиси и търговски обекти. 
 • Монтаж на профили за гипсокартон. Те се различават по своите размери и предназначение. Може да има монтаж на профили за гипсокартон за врати, тавани, обшивки и други.
 • Лепене на гипсокартон. В случаите, когато не е нужно изграждане на предстенна обшивка или конструкция, вече не говорим за монтиране, а за директно лепене на гипсокартон върху стените. Обикновено е приложимо, когато последните нямат прекалено големи неравности.
 • Слагане на гипсокартон в баня. Съществуват водоустойчиви гипсокартонени плоскости, които са подходящи за банята и другите мокри помещения в дома, офиса и хотела. Ще ги разпознаете по това, че са зелени на цвят.
 • Изработване на фигури от гипсокартон за стена и таван. Посредством тази услуга могат да се постигнат впечатляващи ефекти във вътрешното обзавеждане.

Защо да се доверим на специалист за лепене и монтаж на гипсокартон?

Поставянето на гипсокартон на стена или таван изглежда лесно и вероятно е точно такова, но само за подготвените професионалисти. Техните знания и опит елиминират риска от неприятни грешки, допустими при аматьорски изпълнения, защото:

 • Познават различните видове гипсокартон и знаят кои в какви случаи да използват. Има значение какви гипсокартонени плоскости ще се сложат в дневната или банята. Важно е също те да са пожароустойчиви при градеж на обществени сгради и покриви.  
 • Могат да преценят в конкретна ситуация какъв подход с гипсокартонените плоскости е по-подходящ - дали да се залепят или монтират. По този начин и вие оптимизирате времето и средствата си.
 • Разполагат с професионални, качествени инструменти. Дали ще коригират или изграждат стени и тавани, или ще извършват монтаж на профили за гипсокартон, опитните майстори залагат на инструменти и материали с високо качество. Това ви гарантира дълготрайност и ефективност на ремонтните дейности.
 • Помагат ви с компетентни съвети относно слагането на плоскостите от гипсокартон. След оглед на място, могат да ви дадат практични и дори спестяващи бюджета ви идеи, за които сами не бихте се сетили.

 

Вижте още: Доказани изпълнители за работа с гипсофазер 

Как да разпознаете добрите оферти за монтаж на гипсокартон?

Когато сте решили да слагате гипсокартон в дома или офиса, като част от запланувания ремонт, е добре да можете да различите добрите оферти след отправените към вас от различни изпълнители. Ето на какво да обърнете внимание:

 • Извършва ли изпълнителят оглед на място, преди да ви даде цена? Както стана дума, от състоянието на стените и таваните зависи дали ще се монтира или лепи гипсокартонът. Това е само една от предпоставките да се направи оглед на място, за да може максимално точно да се прецени какви действия ще са нужни.
 • Съветва ли ви какви материали са удачни? Това означава компетентно да ви обясни какъв вид гипсокартон и профили към него е добре да се използват във вашия конкретен случай.
 • Има ли препоръки от клиенти? Всеки майстор ще се опитва да ви убеди, че е най-добрият в бранша си. Сигурно доказателство за качеството на работата му обаче си остават препоръките от клиенти.

С какво MaistorPlus съдейства при бързото намиране на майстори за лепене и монтаж на гипсокартон?

Специално разработената онлайн платформа на MaistorPlus има мисията бързо и успешно да свързва майстори и фирми в различни ремонтни сфери с клиенти, търсещи услугите им. По този начин, ако вие сте потребител, нуждаещ се от изпълнител за поставяне на гипсокартон, е достатъчно да разгледате регистрираните във вашия район и да поканите харесаните от вас на работа. Можете също директно да направите заявка, описвайки проекта си, на което ще се отзоват препоръчани майстори и фирми. Какви удобства още ви предоставя сайтът:

 • Заявявате проект за монтаж на гипсокартон напълно безплатно, без обвързване;
 • В отговор получавате оферти от доказани специалисти близо до вас, които сравнявате, за да изберете най-удачната;
 • Запознавате се с бизнес профили на майстори и фирми, виждате завършени от тях обекти;
 • Четете отзиви от клиенти, ползвали услугите на съответните специалисти преди вас;
 • Вие решавате дали да поканите някого на оглед и наемате изпълнител само ако след кандидатите откриете точния за вашия проект;
 • След изпълнение на задачата ви споделяте и своята оценка в сайта.


Открийте лесно в MaistorPlus точния майстор, който качествено ще залепи гипсокартона в дома или офиса ви! Направете безплатна заявка за монтаж на гипсокартон!