1,959 изпълнители за ВиК аварии

Заявете напълно безплатно специалист за справяне с ВиК аварии сега!

Когато някоя от водопроводните тръби у дома реши да се спука, не пита дали моментът е удобен. Няма подходящо време, в което да ни е приятно да се наводним. При подобни събития е от изключителна важност да можем да разчитаме на светкавичната реакция от майстори, успешно справящи се с всякакви ВиК аварии. Именно в MaistorPlus можете да откриете надеждни водопроводчици, отзоваващи се в наистина кратки срокове при спешни ситуации. Достатъчно е да изпратите своята заявка, напълно безплатно и без обвързване, да сравните оферти и да се спрете на подходящия за вас специалист.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 11 часа

"Никола

78 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на сифон в баня":

"Много бързо, качествено и чисто."
avatar_71745_47166241939.jpg
онлайн преди 9 дни

Стиво-Х ЕООД

VIP

36 извършени проекта

Последно мнение за "Груб строеж на къща":

"Исключително професионално изпълнение на груб строеж на еднофамилна-къща. Изпълнение по заложените изисквания в проекта и според зададения срок. Фирмата работи отлично и с гъвкавост се справи и с всич ... "
avatar_33345_56861048053.jpg
онлайн преди 1 ден

Магнит С ЕООД

53 извършени проекта

Последно мнение за "Дребни домашни поправки":

"Доволна съм. Изпълни всичко, за което се бяхме разбрали."
онлайн преди 8 часа

Петър Кенанов

9 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на баня":

"Много добър майстор!Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 15 часа

Ремонти

127 извършени проекта

Последно мнение за "Отстраняване на теч в банята":

"Майсторът успешно сряза и запои ПВЦ тръба, която течеше. Приемлива цена и време за реагиране."
cover_47662_13169890782.jpg
онлайн преди 2 дни

genchevstroi

37 извършени проекта

Последно мнение за "Изрботка и монтаж на стъкло на покрив на тераса":

"Доволен съм. Всичко беше точно."
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Последно мнение за "Смяна на пукната полипропиленова тръба":

"Момчетата дойдоха в уговорения ден и час.Свършиха работата перфектно.Точни са и коректни.Лесно се работи с тях."
профилна.jpg
онлайн преди 1 ден

М-Строй

38 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на нов апартамент":

"М-Строй е фирма която я препоръчвам ако имате нужда от ремонтни дейности. Добри професионалисти, който работят бързо, качествено и спазват стриктно сроковете. Благодаря ви М-Строй. Благодаря много Мар ... "
avatar_72843_82638672228.jpg
онлайн преди 12 дни

Щърков Инженеринг

6 извършени проекта

Последно мнение за "МАЙСТОР ЗА ЛОКАЛНО ПАРНО":

""Захари Щърков изпълни всички възложени от мен задачи, качествено и профеаионално. Когато се свързах с него, той направи оглед и изготви подробна оферта. По време на изпълнението, беше предвидил вс ... "
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 2 дни

TODOR TODOROV

VIP

5 извършени проекта

Последно мнение за "Вик услуги и ремонт на баня":

"Изключително сме доволни от работата на Тодор. Беше точен, дойде съвсем навреме и ни свърши работа, прецизно и отговорно. Извърши ремонта изключително бързо и качествено, без да ни притеснява излишно. ... "

Оставени мнения за ВиК Услуги:

Веселина Скумова преди 24 месеца за Проблем със смесител | София

“Благодаря на Сашо! Бърз, коректен изпълнител, даващ съвети и добър организатор на работата. Силно препоръчвам! ВиК услуги и шпакловка на интериор безупречно реализирани.”

Ева Найденова преди 25 месеца за Отводняване | София

“В 13.20 получих позвъняване от Здравко. Споделих какъв е проблемът. След десетина минути момчето ми се обади да потвърди, че ще дойде към 16 часа. Подрани с 30 минути. Цената, която беше обявил предварително се оказа коректна. Дойдоха двама души. Отводниха мазето бързо. Свършиха си работата професионално и коректно. Определено бих се възползвала от услугите им и друг път. Препоръчвам ги! Още веднъж благодаря на сайта и на Здравко!”

Здравко Гишин отговори:

Благодаря за хубавите думи.

Фани Юсеинова преди 26 месеца за Разкачен барабан на пералня + Течащ бойлер | София

“Майстор Попов се отзова за 2 проблема: бойлер меки връзки + разкачен барабан пералня, но в процеса на работа се появиха още 2 задачи. Изпълнението беше бързо, креативно и ефикасно! Благодарни сме както за положените усилия, така и за постигнати резултати.”

Попов Попов отговори:

Мерси много!

ГЕОРГИ Гергов преди 26 месеца за Смяна на казанче | София

“Много съм доволен! Въпреки че имаше трудности по пректа той успя да си свърши качествено работата! Дадохме му и допълнителна работа, която също успя да свърши. Препоръчвам!”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив. Ако в едномесечен срок от датата на изпълнение на заявката възникне някакъв проблем свързан с извършената от мен работа, моля да ме уведомите, за да го отстраня за моя сметка.

Павел Тахрилов преди 26 месеца за Смяна на тоалетно казанче | Банкя

“Добре свършена работа пак бих работил с него!”

Кристина Сантана преди 26 месеца за Предполагаем теч в стена, която разделя коридора с банята | София

“Адриан дойде на място и направихме консултация относно теча. Дадени насоки и цени, така че да може да направим план как и кога да процедираме с разбиването и обновлението на банята.”

Георги Лазаров преди 26 месеца за Отстраняване на теч от душ кабина | Банкя

“Изпълнителят е много точен, всичко беше извършено идеално.”

Никола Иванов отговори:

Благодаря

Христина Шукерова преди 27 месеца за поправка на тоалетно казанче | София

“Изключителен професионалист и много мил човек, реагира бързо и адекватно. Ремонтира тоалетното казанче, а покрай него и още няколко неща в банята. Препоръчвам.”

Валери Йорданов преди 27 месеца за Смяна на неработеща смесител-батерия на вана/душ и на 2 бр. нови водомери | Банкя

“Благодаря на г-н Иванов за качествената работа, който реагира адекватно и в рамките на 1 ден успя да свърши ремонта. Изтъквам и отзивчивостта му към здравословния ми проблем, като лично той осигури нужните части, с което много ме облекчи. Признателен съм за проявената отговорност и акуратност на високо професионално ниво и поради реакцията му приключих ремонта навреме. Благодарности и за съдействието Ви, че помагате безрезервно на хора, които не могат сами да се справят с тези проблеми”

Димитър Атанасов преди 27 месеца за Подмяна на запушена водопроводна тръба | София

“Свърши всичко, както се бяхме разбрали предварително, в рамките на 1 ден.”

Търсите аварийни ВиК услуги?

ВиК аварията вече се е случила и е причинила силен дискомфорт у дома. В зависимост от конкретната ситуация, е необходимо в отговор да реагираме веднага, а друг път имаме време за известна “отсрочка”, преди да предприемем действия по отстраняване на проблема. При всички положения е важно да се свържем с опитен професионалист, който да установи какви са щетите, от какво са причинени и да вземе съответните мерки. А ето с какво по-точно може да ни помогне той:

 • Откриване и отстраняване на течове. Най-често водопроводните аварии са причинени от спукана тръба в канализацията или отоплителната система. За откриването и отстраняването на проблема ще ви е нужен професионален водопроводчик. Понякога влагата по стените може да бъде знак за теч във ВиК инсталацията, но за откриване на първоизточника, ще е нужно набитото око на опитен техник, съчетано с подходящата апаратура. Проблемите с канализацията могат да засегнат не само вас. Ако аварията е голяма, може да се наложи спиране на водата и на съседните жилища.
 • Термоанализ: Понякога не е толкова лесно да се разбере къде е първоизточникът на проблема при теч във ВиК инсталацията или отоплителната система, вашите или на съседа. Необходима е професионална намеса на ВиК специалист, който чрез инфрачервено търсене да направи термоанализ на канализацията. Използва се инфрачервена камера, с която се обследва внимателно до откриване на теча. Този способ позволява локализирането на проблема с точност до 5 см. Инфрачервеното търсене ще ви спести къртенето на стени и плочки и по този начин - време, и разходи.
 • Денонощни услуги: Много от фирмите на пазара предлагат денонощни водопроводни услуги. Това е обусловено от факта, че за авариите няма фиксирано “работно” време. Могат да ни поднесат нежелана изненада във всеки един момент, което от своя страна изисква мигновен отговор от страна на ВиК майсторите.

Какво получава като услуги клиентът, нуждаещ се от спешни ВиК услуги?

Да оставим настрани получаването на силно сърцебиене и понижено настроение от внезапно възникналия проблем, с който трябва да се справя всеки, претърпял близка среща с ВиК авария. Вместо това се съсредоточаваме върху добрата новина, че всеки проблем идва със своето решение. Изключение не прави и авариралият елемент от водопроводната система, който може да бъде вкаран отново в правия път благодарение на опитни ВиК професионалисти. А част от услугите, които те предлагат, са

 • Бърза и адекватна намеса. Както вече стана ясно, при наличие на водопроводна авария, време за губене няма.
 • Денонощно отстраняване на аварии. Досадните течове, които са в състояние елегантно да преминат в наводняване на цялото жилище, възникват, без да питат колко е часът. Затова и противодействието им, под формата на денонощни водопроводчици, е съвсем логично да съществува.
 • Конкурентни цени. Пазарната действителност налага необходимостта всеки да е конкурентен по отношение на услугите, които предлага. Когато след навреме отстранената повреда се окаже, че ремонтът е извършен не само качествено, но и финансово изгодно, вероятността при нужда да потърсите същия майстор, значително нараства.
 • Качество на предлаганата услуга и използваните материали. Добрите специалисти знаят с какви материали да работя при конкретни ВиК аварии, за да получат дългосрочен позитивен резултат.

По какво ще разпознаете добрият водопроводчик?

Професионализмът има много измерения, а най-добре си проличава, когато е нужна навременна и компетентна реакция. А такава безспорно е ключов фактор, когато насреща си имаме спукана тръба, течаща мивка и други подобни водопроводни предизвикателства. Признаците, които ще ви покажат, че сте се свързали с надежден ВиК изпълнител, можем да обособим така:

 • Отзовава се максимално бързо. Без значение по кое време на денонощието го търсите, стига да не е зает с друг обект в момента, добрият специалист ще пристигне при вас своевременно.
 • Подготвен е с всички необходими инструменти, машини, апаратури. При ВиК авариите често няма време предварително да се прави оглед и така да се решава с какви ВиК инструменти ще се работи. Затова съобразителният професионалист носи със себе си пълен набор от всичко, което би могло да му послужи при  различните ВиК казуси.
 • Стреми се да разбере къде и какъв е първоизточникът на проблема. Възникналият теч не може просто да се запуши с подръчни материали. Трябва да бъде установено къде е източникът му и именно той да се третира, за да се предотврати следващо протичане на друго място.
 • Дава ви съвети какви превантивни мерки срещу аварии да вземете. В природата на ВиК авариите е да изненадват и да идват неканени в домовете ни, но при грамотно използване на ВиК мрежата немалко от тях могат да бъдат предотвратени.
 • Предлага отлично съотношение между цена и качество. Защото е наясно, че добре свършената работа е неговият билет към постоянна ангажираност и все повече доволни клиенти.

Как MaistorPlus ви свързва бързо и лесно с точните специалисти при ВиК аварии?

При ВиК аварии, когато трябва да се отреагира бързо, добре е да имате изпитан техник, на когото да се обадите независимо в кой час от денонощието е. MaistorPlus ще ви помогне да изберете своя доверен ВиК специалист за спешни случаи. Разгледайте профила на различните техници и прочетете коментарите оставени за тях от предишни клиенти. Свържете се с ВиК изпълнител или оставете съобщение той да се свърже с вас. Не отлагайте решаването на проблема! Запознайте се с предимствата, които имате, използвайки уникалната онлайн платформа на MaistorPlus:

 • Изпращате заявка напълно безплатно и без обвързване;
 • Това ви дава възможност за сравняване на няколко ВиК майстори, като разглеждате профилите им и репутациите им;
 • В същото време сравнявате няколко предложени оферти и избирате най-оптималната;
 • Имате право на собствена преценка с кого да работите, както и дали да наемете някого измежду кандидатствалите по запитването ви;
 • Допълнително си помагате в избора на професионалист, като четете препоръки от предходни клиенти;
 • Споделяте и своя отзив за това как се е справил наетият от вас майстор, след приключването на ремонта.


Намерете с MaistorPlus ефективно решение при всякакви ВиК аварии! Заявете проект безплатно!