1,421 изпълнители за ВиК аварии

Заявете напълно безплатно специалист за справяне с ВиК аварии сега!

Когато някоя от водопроводните тръби у дома реши да се спука, не пита дали моментът е удобен. Няма подходящо време, в което да ни е приятно да се наводним. При подобни събития е от изключителна важност да можем да разчитаме на светкавичната реакция от майстори, успешно справящи се с всякакви ВиК аварии. Именно в MaistorPlus можете да откриете надеждни водопроводчици, отзоваващи се в наистина кратки срокове при спешни ситуации. Достатъчно е да изпратите своята заявка, напълно безплатно и без обвързване, да сравните оферти и да се спрете на подходящия за вас специалист.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Янко Тодоров
онлайн преди 10 дни

Ремонт на покриви

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Член от 67 месеца:

Ние предлагаме КАЧЕСТВО.. ГАРАНЦИЯ за вашия покрив, НИСКИ ЦЕНИ и ОТСТЪПКА 20% Ние от "ЗОИСТРОЙ2017ЕООД.. предлагаме висококачествен ремонт на покриви и покривни конструкции. Изработваме над 50 .пок ...
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 1 ден

Иво - вътр.ремонти

Приети временни мерки за сигурност VIP

37 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на хол и спалня":

"Избраният изпълнител Ивелин Божков беше изключително коректен, съобразителен и точен във всяко отношение . Изцяло се доверих на преценката му относно избора на материали. По време на ремонта Ивелин Бо ... "
cover_92512_41832546145.jpg
онлайн преди 1 месец

Handyman

Член от 5 месеца:

Здравейте, Ние сме в сферата на дребното строителство от. над 15 години в България и Северна Америка. Доволният клиент за нас е висша цел.Гарантираме качеството изисквано от клиента. "Нищо не трябв ...
Профилна снимка - Dimitar Popov
онлайн преди 1 месец

Popovi Stroy

Член от 24 месеца:

Ние сме фирма „Попови Строй“, до скоро с име „Ди енд Ай Корект“ и с над 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности. Доказали своите възможности и уважавани от клиентите си, с времето екипът и пр ...
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн
онлайн преди 4 месеца

МБЧЕК

Член от 5 месеца:

cover_10102_67216860829.jpg
онлайн преди 6 месеца

Оги Митков

1 извършен проект

Член от 86 месеца:

<p>За 20 години съществуване сме построили 48 нови частни къщи-от копка до ключ,новия портал на Централни Софийски гробища- Орландовци, ЦДГ-15 Бистрица и още стотици големи и малки ремонти и реконстру ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 9 месеца

Ремонти

Член от 11 месеца:

Извършвам вик ремонти и отпушване на битови канализации,монтирам санитарно битова арматура както съм запознат с външните водопроводи и канализации и ги работя. Работя добре почти във всички аспекти н ...
avatar_35280_71139746439.jpg
онлайн преди 12 минути

ВС-ЕЛЕКТРИК

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на гранитогрес/теракот/паркет":

"Съвестни управител и майстор. Изпълниха си поетите ангажименти отговорно и коректно. Останах доволен от свършената работа."
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 3 минути

Луксозни ремонти

Приети временни мерки за сигурност

4 извършени проекта

Последно мнение за "Реновиране на площадка на жилищен блок":

"Изключително съм доволен от работата на Краси и бригадата му. Бързо, чисто и много коректно изпълнение."
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 2 дни

ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ

Приети временни мерки за сигурност VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за ВиК Услуги:

Сергей Билярски преди 20 дни за Теч в мокро помещение | София

“Работата беше свършена изключително бързо, коректно и внимателно. Препоръчвам!”

Иван Панайотов преди 1 месец за Теч на кранчета ВиК | София

“Чиста и добре извършена работа!

Благодаря:)”

Пенка Ковачева преди 1 месец за Отремонтиране на казанче на тоалетна | София

“Дойде и си свърши бързо работата. Препоръчвам Илиян за бъдещите клиенти.”

Мария Джимова преди 2 месеца за Смяна на открита тръба в гараж | София

“Изключително точен, отзова се веднага, предварително беше закупил тръбата, която бяхме уточнили.”

Росана Манева преди 4 месеца за Смяна на смесител/батерия на чешма | София

“Много съм доволна от работата на майстора и бих използвала услугите му отново.”

Христина Шукерова преди 5 месеца за Демонтаж и монтаж на бойлер | София

“Бърза реакция и добре свършена работа, препоръчвам :)”

Чакалска преди 5 месеца за Поправка на авария на хоризонтална тръба в банята | София

“Огледът на аварията беше осъществен веднага, ремонтът беше насрочен в удобно за клиента време и извършен с точност и професионалност.”

Георги Хинков отговори:

Много благодаря за добрата оценка. С поздрави, Георги Хинков

Явор Марков преди 7 месеца за Теч от спирателни кранчета/съединения в кухня | София

“Людмил реагира много бързо и дойде на време рано сутринта. Имаше известни затруднения с премахването на старите кранчета, които му се счупиха в ръцета- страхотни боклуци, но успя да се справи и да подмени нещата. Любезен и възпитан, поизмъчи се, но свърши работа. Дано да има повече майстори като него.
Бих го препоръчал и ползвал , ако се наложи отново.”

Ралица Костова преди 7 месеца за Теч на мивка в баня | София

“Препоръчвам! Човекът дойде на време, смени сифонът много бързо и се държа изключитлно коректно.”

Търсите аварийни ВиК услуги?

ВиК аварията вече се е случила и е причинила силен дискомфорт у дома. В зависимост от конкретната ситуация, е необходимо в отговор да реагираме веднага, а друг път имаме време за известна “отсрочка”, преди да предприемем действия по отстраняване на проблема. При всички положения е важно да се свържем с опитен професионалист, който да установи какви са щетите, от какво са причинени и да вземе съответните мерки. А ето с какво по-точно може да ни помогне той:

 • Откриване и отстраняване на течове. Най-често водопроводните аварии са причинени от спукана тръба в канализацията или отоплителната система. За откриването и отстраняването на проблема ще ви е нужен професионален водопроводчик. Понякога влагата по стените може да бъде знак за теч във ВиК инсталацията, но за откриване на първоизточника, ще е нужно набитото око на опитен техник, съчетано с подходящата апаратура. Проблемите с канализацията могат да засегнат не само вас. Ако аварията е голяма, може да се наложи спиране на водата и на съседните жилища.
 • Термоанализ: Понякога не е толкова лесно да се разбере къде е първоизточникът на проблема при теч във ВиК инсталацията или отоплителната система, вашите или на съседа. Необходима е професионална намеса на ВиК специалист, който чрез инфрачервено търсене да направи термоанализ на канализацията. Използва се инфрачервена камера, с която се обследва внимателно до откриване на теча. Този способ позволява локализирането на проблема с точност до 5 см. Инфрачервеното търсене ще ви спести къртенето на стени и плочки и по този начин - време, и разходи.
 • Денонощни услуги: Много от фирмите на пазара предлагат денонощни водопроводни услуги. Това е обусловено от факта, че за авариите няма фиксирано “работно” време. Могат да ни поднесат нежелана изненада във всеки един момент, което от своя страна изисква мигновен отговор от страна на ВиК майсторите.

Какво получава като услуги клиентът, нуждаещ се от спешни ВиК услуги?

Да оставим настрани получаването на силно сърцебиене и понижено настроение от внезапно възникналия проблем, с който трябва да се справя всеки, претърпял близка среща с ВиК авария. Вместо това се съсредоточаваме върху добрата новина, че всеки проблем идва със своето решение. Изключение не прави и авариралият елемент от водопроводната система, който може да бъде вкаран отново в правия път благодарение на опитни ВиК професионалисти. А част от услугите, които те предлагат, са

 • Бърза и адекватна намеса. Както вече стана ясно, при наличие на водопроводна авария, време за губене няма.
 • Денонощно отстраняване на аварии. Досадните течове, които са в състояние елегантно да преминат в наводняване на цялото жилище, възникват, без да питат колко е часът. Затова и противодействието им, под формата на денонощни водопроводчици, е съвсем логично да съществува.
 • Конкурентни цени. Пазарната действителност налага необходимостта всеки да е конкурентен по отношение на услугите, които предлага. Когато след навреме отстранената повреда се окаже, че ремонтът е извършен не само качествено, но и финансово изгодно, вероятността при нужда да потърсите същия майстор, значително нараства.
 • Качество на предлаганата услуга и използваните материали. Добрите специалисти знаят с какви материали да работя при конкретни ВиК аварии, за да получат дългосрочен позитивен резултат.

По какво ще разпознаете добрият водопроводчик?

Професионализмът има много измерения, а най-добре си проличава, когато е нужна навременна и компетентна реакция. А такава безспорно е ключов фактор, когато насреща си имаме спукана тръба, течаща мивка и други подобни водопроводни предизвикателства. Признаците, които ще ви покажат, че сте се свързали с надежден ВиК изпълнител, можем да обособим така:

 • Отзовава се максимално бързо. Без значение по кое време на денонощието го търсите, стига да не е зает с друг обект в момента, добрият специалист ще пристигне при вас своевременно.
 • Подготвен е с всички необходими инструменти, машини, апаратури. При ВиК авариите често няма време предварително да се прави оглед и така да се решава с какви ВиК инструменти ще се работи. Затова съобразителният професионалист носи със себе си пълен набор от всичко, което би могло да му послужи при  различните ВиК казуси.
 • Стреми се да разбере къде и какъв е първоизточникът на проблема. Възникналият теч не може просто да се запуши с подръчни материали. Трябва да бъде установено къде е източникът му и именно той да се третира, за да се предотврати следващо протичане на друго място.
 • Дава ви съвети какви превантивни мерки срещу аварии да вземете. В природата на ВиК авариите е да изненадват и да идват неканени в домовете ни, но при грамотно използване на ВиК мрежата немалко от тях могат да бъдат предотвратени.
 • Предлага отлично съотношение между цена и качество. Защото е наясно, че добре свършената работа е неговият билет към постоянна ангажираност и все повече доволни клиенти.

Как MaistorPlus ви свързва бързо и лесно с точните специалисти при ВиК аварии?

При ВиК аварии, когато трябва да се отреагира бързо, добре е да имате изпитан техник, на когото да се обадите независимо в кой час от денонощието е. MaistorPlus ще ви помогне да изберете своя доверен ВиК специалист за спешни случаи. Разгледайте профила на различните техници и прочетете коментарите оставени за тях от предишни клиенти. Свържете се с ВиК изпълнител или оставете съобщение той да се свърже с вас. Не отлагайте решаването на проблема! Запознайте се с предимствата, които имате, използвайки уникалната онлайн платформа на MaistorPlus:

 • Изпращате заявка напълно безплатно и без обвързване;
 • Това ви дава възможност за сравняване на няколко ВиК майстори, като разглеждате профилите им и репутациите им;
 • В същото време сравнявате няколко предложени оферти и избирате най-оптималната;
 • Имате право на собствена преценка с кого да работите, както и дали да наемете някого измежду кандидатствалите по запитването ви;
 • Допълнително си помагате в избора на професионалист, като четете препоръки от предходни клиенти;
 • Споделяте и своя отзив за това как се е справил наетият от вас майстор, след приключването на ремонта.


Намерете с MaistorPlus ефективно решение при всякакви ВиК аварии! Заявете проект безплатно!