Добре дошли на бизнес профила на Славяна Дянкова


Специалисти доказали се в сферата си не само в България ,а и в чужбина . Клиентите са главният ни приоритет , а работата концентрирана главно върху качеството , безопасността и бързината на изпълнение. Конкурентни цени , договор за изпълнение, гаранция за качество и поддръжка.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Катерина преди 7 месеца за Хидроизолация | Килифарево

“Най-добрите майстори, с които съм работила през последните десет години. Винаги идват сутрин навреме, винаги учтиви, работят бързо и качествено. Също за отбелязване е, че работят много чисто. Грижат се за инструментите си и не ги разхвърлят. Препоръчвам тези хора и си пожелавам само такива майстори да има в България! Знаят какво правят и заслужават да бъдат стимулирани!
Благодаря им от сърце за добре свършената тежка работа!”

Виж всички мнения

Опит


Общият сбор на опита , който имат нашите специалисти е равен на десетки доволни клиенти. Оперираме нашето дружество от седем години на територията на страната и Европа , като по-голямата част от клиентите ни не са българи .

Специализация и квалификации


Специализирани сме в цялостни реконструкции и реновации на семейни къщи и апартаменти, интериор и екстериор , 3D проекти на къщи, сгради и градини, озеленяване и нови строежи с метални конструкции и термопанели.

Допълнително


Индивидуални безплатни съвети относно вида и естеството на работа на място след оглед.