237 Препоръчани фирми и специалисти за почистване на входове

Заявете проект за почистване на входове!

Не пренебрегвайте ролята на добрата хигиена и открийте коректни почистващи фирми за поддържане на вашия вход, дом или офис на конкурентна цена. Добрият резултат е гарантиран, когато отделите време и внимание за подбиране на точния хигиенист! Пуснете заявка в MaistorPlus и наемете хигиенист, като разгледате офертите, които ще получите и се запознаете с мнения на клиенти, ползвали услугите им! Посетете бизнес сайтовете им и прегледайте необходимата информация, след което вземете решение кого да наемете!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!профилна2.jpg
онлайн преди 15 часа

Огнян Пеев

3 извършени проекта

Член от 5 месеца:

Професионални водопроводчици за София и околностите на конкорентни цени. Бърза реакция 30 мин. Отпушване на канали, тоалетни, мивки, Сифони и шахти. Аварийни вик услуги денонощно.
Профилна снимка - Петър Атанасов
онлайн преди 9 дни

BulSpace

VIP

1 извършен проект

Член от 14 месеца:

Фирма "БулСпейс" е основана преди 13 г. Към момента има 15 служители и изпълнява проекти в следните направления: -проектиране, доставка, строителство и поддръжка на фотоволтаични системи и инсталац ...
avatar_92668_67980033486.jpg

Член от 9 месеца:

Ние сме фирма с 5-годишен стаж във вътрешните ремонти - сухо строителство, бани, ел - и приключени над 20 обекта.
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 9 часа

Тома Костов

2 извършени проекта

Последно мнение за "Външна изолация на къща":

"Супер бърза работа, направиха изолацията за 6 дни - 150 м2."
Профилна снимка - Светослав Георгиев
онлайн преди 2 дни

STG LOGISTIC

1 извършен проект

Последно мнение за "Разглобяване и преместване на гардероб":

"Доволна съм от работата им!"
avatar_5435_643555262.jpg
онлайн преди 5 дни

BORIS - ELECTRIC

75 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на електроинсталация в къща (3 помещения)":

"Чудесно свършена работа, по-бързо от предваително заложеният срок. Доволна съм от изпълнението, комуникацията, почистването след работата и избраните материали. Окончателната сума за труд и материали ... "
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Качена препоръка в категория Боядисване и декорация:

" “Препоръка за Борис Емилов, който се справи блестящо с възложения му от мен лек ремонт в апартамента ми в ж.к. Иван Вазов в София. Боби, работи усърдно и в срок, без забележки. Бях много щастлива да з ... "
онлайн преди 22 часа

Famegs_svg

2 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловка и замазка на таван на баня":

"Съвестен и отговорен човек, доволен съм от работата му, препоръчвам и бих работил пак с него!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 19 минути

Emil Georgiev

5 извършени проекта

Последно мнение за "Почистване и подмяна на дефектирали водосточни тръби":

"Много коректен! Изникнаха някакви проблеми по проекта, но той пробва различни начини и се оправи с тях! Препоръчвам!"
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 14 часа

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Почистване:

Мартин Сирашки преди 83 месеца за Почистване на вход, стълбище и предвходно пространство | София

“Бързо и добре свършена работа, много коректни.”

Какво да очакваме от тази услуга и какви видове има?

 • Когато наемете жена или почистваща фирма за поддържане на входа, те трябва да осигурят редовно чистене на пода, миене на прозорците и вратата на входа, парапетите, както и миене на стъклата в общата част.
 • При грижата за вашия офис, услугите са идентични, като допълнително получавате почистване на мебелите, подреждане според ваши инструкции, проветряване и други.
 • Ангажирайки жена или фирма за почистване по домовете, вие ще получите цялостна грижа за вашето жилище, включително миене на прозорци и съдове, и подреждане според вашите желания.
 • От гледна точка на това колко редовно ще се почистват вашия вход или апартаменти, бива еднократно, основно и абонаментно (веднъж, два или повече пъти седмично).

Как да разпознаем подходящата оферта за почистване и грижа за входа?

 • Препоръчваме да изберете измежду почистващи фирми, които предлагат услуги за поддържане и на другите важни помещения, като мазетата и таваните. Цената на тази допълнителна услуга зависи от честотата на почистването.
 • Работата с качествени препарати е основа за добър резултат, затова не правете компромис с избора на използвани материали.
 • Имайте предвид, че наемайки хигиенист, вие му давате достъп до вашия вход, дом или офис, затова се доверявайте само на препоръчани специалисти с доказан опит и коректно отношение.
 • Важно уточнение е, че всяка фирма, предлагаща почистване на фасади, трябва да разполага със съответното оборудване. Когато чистенето на фасадите се изпълнява по алпийския способ, служителят задължително трябва да има подходяща екипировка и предишен опит.

Какъв трябва да бъде подходящият хигиенист и какво още е добре да знаем?

 • Точният хигиенист трябва да бъде сръчен и внимателен към детайлите, особено за почистване по домовете. Той трябва да спазва конфиденциалност за материалното състояние на вашия дом.
 • Цената често се формира след предварителен оглед на обекта, като е важно да се уточни дали работата ще се извършва с препарати на клиента. - Някои почистващи фирми предлагат отстъпки при абонаментно почистване по домовете, като грижа за гаража, мазетата или таваните например.
 • Все по-голяма популярност набира т.нар. еко почистване, което обещава същото качество, но без да се използват вредни химикали. Имайте предвид, че по-сериозните замърсявания могат да оскъпят тази услуга. Изберете между еднократно, основно или абонаментно почистване за вашия вход, като разчитате на коректен хигиенист за това.

А такъв можете да намерите сред многото предложения, които ще получите срещу безплатна заявка в MaistorPlus. При нас ще получите подробна информация за изпълнителите, техни оферти, които да сравните, както и мнения от клиенти! Направете заявка за почистване на вашия вход, като преди това зададете всички важни въпроси към изпълнителя безплатно чрез MaistorPlus! Заявете проект за почистване на вашия вход!

Важно да знаете за почистването на входове

Повечето фирми предлагат абонамент за поддържане на общите части в жилищните сгради. В зависимост от големината и нуждите на вашия вход, почистването може да се извършва ежедневно, веднъж или два пъти в седмицата, както и на два пъти в месеца. Екипът от професионални чистачи ще бъде да ваше разположение в удобно и предварително уговорено време. А част от услугите, които ще предложат за вас и съседите ви са:

 • измитане и измиване на общите части - коридори, стълби, асансьори и площадки;
 • дезинфекциране на стълбищните парапети с качествени и безвредни препарати;
 • измиване на прозорците, почистване на пощенските кутии и обиране на паяжини във входа.

Защо Майстор+?

 • бързо и лесно публикувате безплатна заявка в сайта;
 • сравнявате офертите и репутацията на различни фирми, предлагащи услугата “Почистване на входове”;
 • сами избирате най-подходящата фирма в зависимост от бюджета ви.

Опитайте сега!