1,852 Препоръчани майстори за полагане на замазки

Заявете напълно безплатно майстор на подови замазки сега!

Качествено изпълнената подова замазка е предпоставка за последващото успешно завършване с избрания вид настилка. За да сте сигурни, че ще имате перфектно изравнен под, е важно да се доверите на професионалисти по полагане на замазки. Такива лесно откривате чрез платформата на MaistorPlus, като се свързвате с опитни мазачи близо до вас. Без значение дали ви предстои подово изравняване със саморазливни или циментови замазки, поставени машинно или ръчно, регистрираните при нас изпълнители ще се отзоват на заявения от вас проект с конкурентни оферти. Сравнявате изпратените ви предложения, четете мнения от предишни клиенти и взимате максимално информирано решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 4 дни

МЕРИДИАН 70 ЕООД

Приети временни мерки за сигурност

1 извършен проект

Последно мнение за "Хидроизолация на покрив на многоетажен блок":

"От името на Дом. съвета на блока искам да благодаря на фирма Меридиан 70 за изключително прецизната работа по хидроизолацията на покрива, който правихме, функционалните идеи, акуратното и точно изпълн ... "
Профилна снимка - Арсо Иванов
онлайн преди 6 часа

Арсо Строй ЕООД

Приети временни мерки за сигурност VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."
cover_90882_99326910684.jpg
онлайн преди 5 дни

Petrunov

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на диван + ремонт на ламинат":

"Много точен и коректен, отзова се бързо. Работата беше свършена качествено и професионално, а отношението - на ниво! Пак ще го потърся ако ми се наложи!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 8 дни

Ремонт на Покриви

Приети временни мерки за сигурност

4 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на Изомраз":

"След като оставих заявка на 08 ноември 2016 г. за намиране на майстор за покриване на гараж с Изомраз, г-н Ттрайко Сотиров се обади в рамките на половин час и уговорихме завършване на проекта на по-сл ... "
avatar_72280_45899055480.jpg
онлайн преди 9 дни

Георгиев

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Последно мнение за "Петно от теч на тавана в кухня":

"Доволен съм от свършената работа. Майстора изпълни проекта качествено и на разумна цена. Даваше полезни съвети за това как да се изпълни проекта, както и за избора на материали. Препоръчвам."
avatar_69688_39520173613.jpg
онлайн преди 2 месеца

IvinstalEOOD

2 извършени проекта

Последно мнение за "Събиране и извозване на строителни отпадъци":

"Бързи и коректни, дойдоха в уреченото време. Работата се оказа повече, но те отделиха нужното време. След като приключиха с изнасянето на боклуците си почистиха."
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 2 месеца

Митко Койнов

47 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловане на стени от коридор в панелен апартамент":

"Много съм доволен от работата на майстора! Изключително коректен и точен професионалист. Нямам забележки."
avatar_40324_37231332623.jpg
онлайн преди 9 дни

Биокамини-Алекс

Приети временни мерки за сигурност

39 извършени проекта

Последно мнение за "Счупена брава на ПВЦ дограма. Вратата е затворена.":

"Изключително коректен, отговорен и способен. Ремонтираха проблема за отрицателно време, на много справедлива цена. Препоръчвам го за изпълнение на всякакви ремонтни дейности!"
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 15 дни

Иван

Приети временни мерки за сигурност

47 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на гипсокартон на таван":

"Намерих много добър майстор .Прекрасно се справи с ремонта .Препоръчвам го на всички.Освен всичко друго е и добър човек."
avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 2 дни

Антон Грънчаров

Приети временни мерки за сигурност VIP

23 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване с вар на стените и таваните на малък апартамент":

"Отлична работа, коректен и честен!"

Оставени мнения за Боядисване и декорация:

Калин преди 1 месец за Шпакловане,боядисване | Велико Търново

“Отлично свършена работа от Иван Бакалов-бързо,качествено и точно........Препоръчвам.”

Калин преди 4 месеца за Варосване на мазе | София

“Много коректен човек. Работата беше извършена качествено и в срок.”

Николай преди 12 месеца за Полагане на саморазливна замазка | София

“Бързо и качествено изпънение на услугата.”

Йордан Асов преди 16 месеца за Измазване под на мазе | София

“Хората си разбират от работата.Работят бързо и качествено.Вземат скъпо, но съм доволен от изпълнението.”

Снежка преди 34 месеца за Вътрешна драскана мазилка 20кв.м. | София

“Страхотен професионалист, изпълни работата качествено и в срок! Наложи се да се ремонтира целия апартамент и специалистът се отзова, извършвайки работата на високо ниво. Доволна съм и препоръчвам!”

Райна преди 58 месеца за Ремонт на балкон | София

“Изключително коректно отношение и професионална работа. Независимо от по-малкия обем на работата, съдействаха изцяло и направиха ремонта в срок и според офертата. Всичко е изпълнено с много внимание и към най-малкия детайл. Със сигурност ще се обърна към тях и за следващите ремонти.”

Огнян Динчев преди 72 месеца за Измазване на външна стена | София

“Реагираха много бързо и изпълниха поръчката в кратък срок, спазвайки всички мои изисквания.”

Красимир преди 78 месеца за Замазка на таван и стена в кухня | София

“Много внимателна и чиста работа. Обяснява търпеливо. Стана супер. ”

Защо е необходимо полагането на замазка на под?

Преди да се нареди каквато и да било настилка върху пода, същият следва да бъде идеално изравнен. Това е изключително прецизна работа, която ви съветваме да оставите в ръцете на професионални мазачи.

 • Осигуряват необходимата хомогенна основа, върху която да бъде доизграден подът в дома или офиса ви.
 • Положени в банята, дават нужния към отводнителния сифон наклон.
 • Допринасят и при топлинната изолация на дома, което автоматично се отразява благоприятно на сметките за отопление.

Какво е важно при направата на подова замазка и какви предимства ни дава наемането на професионален мазач?

Осигуряването на гладки подове за всички помещения в жилището или офиса е сред основните строителни дейности. Много е важно процесът на полагане на замазката да е непрекъснат, за да се получи търсеното изравняване. Това се получава по-лесно и бързо при машинно полагане на подови замазки и се предлага от немалко специализирани фирми. От съществено значение е също да се съобрази правилното съотношение на цимент, пясък и вода, за да не се получават пукнатини по пода. Ето и останалите предимства от наемането на опитен мазач:

 • След като огледа пода, подлежащ на обработка, на място, специалистът ще вземе удачно решение какви действия преди измазването са необходими. Може да прецени какво е състоянието на основата, има ли стара замазка, която да се отстрани преди новата.
 • Добрият мазач знае точно колко цимент, вода и пясък да сложи в сместа си както и с каква дебелина да замаже конкретно вашия под.
 • Професионалистът ще ви даде адекватно решение и по отношение на вида на замазката, според спецификите на жилището ви.

Какви видове замазки съществуват?

В строителния свят най-често срещаните са саморазривните и циментови замазки. Съществуват също армирана замазка, при която се използва фибран за изолиране, както и армирана с перлитобетон. Реално видът им се определя от вложените материали, както и от метода, по който биват положени. Тъй като популярността на циментовите и саморазливните е по-голяма, ще отделим няколко реда повече за тях:

 • Циментова замазка на под. В състава ѝ, освен очевидния цимент, влиза и пясъкът, както и необходимата за разреждането им вода. Обикновено е поставя над бетонова основа с цел изравняване на същата, като минималната ѝ дебелина трябва да е 3 см. Имат високи нива на топлоустойчивост, което ги прави подходящи за монтиране на водно или електрическо подово отопление.
 • Саморазливна подова замазка. Този вариант за изравняване на подовете се предпочита при обществени сгради, в които има засилени изисквания за висока хигиена, като болници например. Това не изключва приложението ѝ в частни домове и дори им придава чудесен фон, особено при избора на минималичстичен и модерен интериор. Според спецификите на пода, върху който ще се поставя, може да е тънка едва милиметър, както и да стигне до 2 см.

При наемането на майстор за полагане на замазки какви цени да очакваме?

Като при всяка друга ремонтна инициатива, и замазването на подовете е свързано с определени разходи, които да предвидите. Тук ще споделим с вас ориентировъчни стойности, а за конкретна ценова оферта, отговаряща на вашия специфичен случай, ви съветваме да се обърнете към специалист. Определянето на цена за замазка е в зависимост от нейния, вид, вложени материали, дебелина на полагане, труд.

 • При полагане на подови замазки от цимент, до 5 см., цените за труд варират между 8 и 12 лв на кв.м. Към тях си добавете и разходи за материали в порядъка на 8-10 лв на кв.м., като тук е включена и доставката.
 • Когато дебелината надвишава 5 см, за всеки допълнителен сантиметър отгоре стойността за труд се повишава с 2-4 лв., същото е увеличението и за материалите.
 • Ако желаете саморазливна замазка, цената за труд, която следва да предвидите, е между 12 и 16 лв. на кв.м., докато за материали си предвидете 15-18 лв. на кв.м.
 • Армираните варианти са с най-високи ценови стойности, около 18-20 лв. на кв.м. за труд и 15-20 лв. за материали и доставка.

 

По какъв начин MaisrorPlus ни помага бързо да открием опитни мазачи?

В сайта на MaistorPlus са регистрирани хиляди изпълнители, изявяващи се в разнообразни ремонтни сфери. Вие, като потребители, имате възможност да разгледате списъци с майстори и фирми, да ги изберете според типа ремонт и населено място, които ви трябват. Можете също директно да направите заявка, в която да опишете какво ви е нужно и да изчакате специалистите да се свържат с вас в кратки срокове. Представяме ви и останалите позитивни страни на платформата:

 • Заявявате проект, насочен към професионалните мазачи или други майстори безплатно и без обвързване.
 • В рамките на денонощие получавате оферти от изпълнители, като предварително задавате предпочитанията си дали вие сами да изберете на кого да се обадите или да ви потърсят до трима професионалисти.
 • Сравнявате оферти, разглеждате бизнес страници на специалистите, както и оставени за тяхната работа оценки от клиенти, реално ползвали услугите им.
 • Само в случай че откриете точния за ремонта си майстор, го наемате - това означава, че направената от вас безплатна заявка е и без обвързване.
 • Споделяте и своя отзив в сайта, след като избрания от вас специалист е изпълнил задачата си.


Свържете се чрез MaistorPlus с подходящи майстори, които да се погрижат да имате идеално равни подове! Направете безплатна заявка сега!