7 Препоръчани фирми и изпълнители за озеленяване в Бургас

Направете още днес безплатна заявка за озеленяване в Бургас!

Свежи зелени растения и цветя са главни герои в градините, оформящи свежия облик на тераси, хотели, паркове, търговски центрове и заведения. Но без удачно проектиране, засаждане, наторяване, подрязване и поливане, резултатът ще бъде далеч от желаното. Именно затова се доверете на препоръчани специалисти за озеленяване в Бургас, които да поддържат зелените ви площи по всички правила на градинарството. Разгледайте бизнес профилите на изпълнителите близо до вас, вижте техни репутации, запознайте се с препоръки от ползвали услугите им клиенти. Заявяването на проект пък, което е напълно безплатно, ви дава възможност да сравните оферти от професионалисти, за да се спрете на най-добрата сред тях.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Мария Липчева

Член от 2 месеца:

Изготвяне на проекти в сферата на ландшафтния дизайн. Проектиране, визуализации и цялостно комплелтовани чертежи спрямо Вашето дворно пространство.
Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 116 месеца

ivo marinov

Член от 116 месеца:

Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 116 месеца

ivo marinov

Член от 116 месеца:

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 116 месеца

eskubar

Член от 116 месеца:

Здравейте.Казвам се Калоян Матеев и съм управител на фирма "Н2О СИСТЕМС"ЕООД,занимаваща се споливни системи,помпи,хидрофори,озеленяване,сондажи.

cover_18273_64277770650.jpg
онлайн преди 101 месеца

BOLIARA ltd

Качена препоръка в категория Строителна тех. под наем:

" I here compose this recomendation at the request of landscaping architect Lybomir Petrov. We have been working with Mr. Petrov since the summer of 2008... "
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 101 месеца

Марика 08 ООД

Член от 101 месеца:

avatar_63102_7788176742.jpg
онлайн преди 7 месеца

Mega Stroy Company

Член от 63 месеца:

Mega Stroy е една от водещите строителни компании в гр.Бургас и Бургаска област, Mega Stroy е специализирана в областта на строителството на граждански и промишлени обекти, ремонт или реставрация на с ...
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 53 месеца

Росен Златев

Член от 53 месеца:

Осигурява изработване на мебели с и без материали на клиента, проектиране, дизайн, аксесоари за дома и градината. Предлагаме допълнително монтаж и свързване на всички уреди. Транспорт.

Оставени мнения за Озеленяване:

Галя Димитрова преди 26 месеца за Поливна система ,капково напояване. - село Константиново | Бургас

“Много добро изпълнение на проекта. Млад, амбициозен екип, отговорни,умни и работливи. Препоръчвам с две ръце. Адмирации за Зелени проекти, Паола Станева, Осман,Миро.”