10 оставени мнения от 13 извършени проекти
4.90 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Павел преди 7 месеца за Прозвъняване и ремонт на ЕЛ инсталация | Своге

“Кирил свърши точно това за което се бяхме разбрали и на цената на която се бяхме разбрали. Бих му се обадил отново ако имам проект по електрическата мрежа”

Вера Петканчин преди 13 месеца за Проект за електроуслуги | Радомир

“Кирил извърши всички услуги, от които имах нужда, на разумна цена. Наложи се да преправя някои елементи от инсталацията, които явно не бяха направени както трябва от тези, които са я изграждали. Надявам се, че сега всичко ще работи идеално :)”

преди 62 месеца за Изтичане на ток | София

“Доволна съм от работата на Кирил Кирилов. Дойде на време, но работата отне повече време от хипотетичното и се наложи и да закупим и допълнително кабели. Малко повече ми взе от предполагаемото, но съм доволна от крайния резултат.”

преди 62 месеца за Ремонт на захранване на електрическо котле | София

“Кирил Кирилов дойде на време и свърши много добра работа. Даде и фактура накрая. Препоръчвам го!”

преди 66 месеца за Изграждане на нова ел. инсталация. | София

“Човека направи инсталацията доста кадърно и на изключително приемлива цена.Препоръчвам Киро както като специалист така и като човек.Голяма скица е и си личи, че като прави нещо - го обмисля.Няма да сбъркате с него.”

преди 67 месеца за Проверка/подмяна на ел.инсталация, табло | София

“Ремонтните дейности бяха извършени в предвидения срок. Обектът беше почистен. Коректност и професионализъм през всички етапи на изпълнение на проекта.”

преди 82 месеца за Заземяване и свързване на две стаи към табло | Банкя

“Единствените ел. техници, които ми свършиха работа. Както, когато и за колкото се бяхме разбрали. Преди това 2 фирми и 3-ма майстора ме отсвириха включително един прехвален от тук със 100% рейтинг. ”

преди 83 месеца за Връзване на инсталацията на общите част на блок | София

“Много сме доволни от работата по проекта. Всичко мина както говорихме.”