Добре дошли на бизнес профила на Енергостар


Изграждане на нови, ремонт и профилактика на стари битови и промишлени електроинсталации съгласно зададен проект и/или по желание на клиента. Направа на нови, подмяна или ремонт на стари електротабла за битови и промишлени инсталации. Отстраняване на аварии и извършване на авариини ел.ремонти.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Павел преди 8 месеца за Прозвъняване и ремонт на ЕЛ инсталация | Своге

“Кирил свърши точно това за което се бяхме разбрали и на цената на която се бяхме разбрали. Бих му се обадил отново ако имам проект по електрическата мрежа”

Вера Петканчин преди 14 месеца за Проект за електроуслуги | Радомир

“Кирил извърши всички услуги, от които имах нужда, на разумна цена. Наложи се да преправя някои елементи от инсталацията, които явно не бяха направени както трябва от тези, които са я изграждали. Надявам се, че сега всичко ще работи идеално :)”

преди 63 месеца за Изтичане на ток | София

“Доволна съм от работата на Кирил Кирилов. Дойде на време, но работата отне повече време от хипотетичното и се наложи и да закупим и допълнително кабели. Малко повече ми взе от предполагаемото, но съм доволна от крайния резултат.”

Виж всички мнения

Опит


Опит в изграждането на ел.инсталации на къщи,апартаменти,кооперации,промишлени обекти,магазини,офиси в България,Испания,Чехия ,Дания и Германия през последните 10 години.

Специализация и квалификации


Завършено средно образование специалност КИП и АУ, пета квалификационна група за безопастност при работа с електро инсталации,машини и съоръжения.

Допълнително


Изработка,доставка и монтаж на икономично електрическо отопление с керамични конвектори с мощност от 200 до 600 Вата.