Добре дошли на бизнес страницата на Енергостар


Изграждане на нови, ремонт и профилактика на стари битови и промишлени електроинсталации. Производство,доставка и монтаж на енергоспестяващо електрическо отопление на къщи,вили,офиси и апартаменти без ТЕЦ с керамични конвектори с мощност от 200 до 450 Вата. Направа на нови, подмяна или ремонт на стари електротабла за битови и промишлени инсталации. Отстраняване на аварии и извършване на авариини ел.ремонти. Опит в изграждането на ел.инсталации в България,Испания,Чехия и Дания през последните 10 години.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стоянка преди 16 месеца за Изтичане на ток | София

“Доволна съм от работата на Кирил Кирилов. Дойде на време, но работата отне повече време от хипотетичното и се наложи и да закупим и допълнително кабели. Малко повече ми взе от предполагаемото, но съм доволна от крайния резултат.”

Hristina Yaneshlieva преди 16 месеца за Ремонт на захранване на електрическо котле | София

“Кирил Кирилов дойде на време и свърши много добра работа. Даде и фактура накрая. Препоръчвам го!”

malkata_nafta15 malkata_nafta15 преди 19 месеца за Изграждане на нова ел. инсталация. | София

“Човека направи инсталацията доста кадърно и на изключително приемлива цена.Препоръчвам Киро както като специалист така и като човек.Голяма скица е и си личи, че като прави нещо - го обмисля.Няма да сбъркате с него.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


35 години стаж като ел.техник, доставчик на ел.материали, свободна практика.

Специализация и квалификация


Завършено средно образование специалност КИП и АУ, пета квалификационна група за безопастност при работа с електро инсталации,машини и съоръжения.