1,494 Препоръчани водопроводчици. Намерете своя водопроводчик сега!

Заявете водопроводчик за своя ремонт, напълно безплатно и без обвързване!

Случвало ли ви се е да ви се налага да търсите водопроводчик в продължение на няколко дни, да разпитвате приятели и да четете мнения във форуми? MaistorPlus ви спестява ценно време като на едно място събира услугите на качествени водопроводчици от цялата страна. Бързо и лесно може да заявите проект и до 24 часа да получите актуални оферти. Не забравяйте да се консултирате с оценките за специалистите оставени от предишни клиенти! Бързина, коректност и качество на водопроводните услуги – намерете ги с помощта на MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 51 минути

"Никола Лазаров"

55 извършени проекта

Последно мнение за "ВиК услуги в мокро помещение":

"Много добро изпълнение на проекта, дори дизайнерско, бих казала. Изпълнява поетите ангажименти и работи в срока, който е определил, като следи и за качеството на изработката. Доволна съм."
Профилна снимка - Петър Атанасов
онлайн преди 1 месец

BulSpace

VIP

1 извършен проект

Член от 13 месеца:

Фирма "БулСпейс" е основана преди 13 г. Към момента има 15 служители и изпълнява проекти в следните направления: -проектиране, доставка, строителство и поддръжка на фотоволтаични системи и инсталац ...
avatar_72843_82638672228.jpg
онлайн преди 18 дни

Щърков Инженеринг

5 извършени проекта

Последно мнение за "МАЙСТОР ЗА ЛОКАЛНО ПАРНО":

""Захари Щърков изпълни всички възложени от мен задачи, качествено и профеаионално. Когато се свързах с него, той направи оглед и изготви подробна оферта. По време на изпълнението, беше предвидил вс ... "
Профилна снимка - Димитър Русев
онлайн преди 2 часа

Димитър Русев

6 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на радиатор":

"Перфектно свършена работа"
cover_61201_93361640955.jpg
онлайн преди 2 дни

Home Clima

17 извършени проекта

Последно мнение за "Зареждане на климатик":

"Договорената дейност беше изпълнена в срок и отлично качество при разумна цена. Впечатляващи са проявените лично отношение и професионализъм. Определено препоръчвам като изпълнител."
Профилна снимка - ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка
онлайн преди 9 часа

ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка

4 извършени проекта

Член от 5 месеца:

ВЕЛАРТЕ предлага интериорни ремонти, довършителни работи и поддръжка. Може да разчитате на нас както и за обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на разумни цени. Правим както ц ...
avatar_87765_76712565870.jpg
онлайн преди 2 дни

Георги Хинков

2 извършени проекта

Последно мнение за "Поправка на авария на хоризонтална тръба в банята":

"Огледът на аварията беше осъществен веднага, ремонтът беше насрочен в удобно за клиента време и извършен с точност и професионалност."
Профилна снимка - Ясен Садков Ясенов

Член от 13 дни:

Бригадата се занимава с цялостни ремоти и частични от дълги години. В бранша имаме квалифицирани майстори.
профилна2.jpg
онлайн преди 2 часа

Огнян Пеев

2 извършени проекта

Член от 4 месеца:

Професионални водопроводчици за София и околностите на конкорентни цени. Бърза реакция 30 мин. Отпушване на канали, тоалетни, мивки, Сифони и шахти. Аварийни вик услуги денонощно.
avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 6 дни

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: спукана (пробита) тръба":

"Много съм доволен от свършената работа!"

Оставени мнения за ВиК Услуги:

Borjana преди 3 месеца за Спукана тръба в баня | София

“Много сме доволни от Владо, свърши всичко точно, коректно и навреме. Благодарим! Всичко най-добро му желаем!”

Яна преди 15 месеца за Спукана тръба на парно | София

“Много съм доволна!”

Таня Първанова преди 24 месеца за Демонтиране на мивка + преместване на тръбитe за топла и студена вода . | София

“Димитър се справи много добре. Всичко беше изпълнено в срок, както се уговорихме, дойде и свърши нещата за един ден. Прекрасна работа се получи. Благодаря!”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за много добрата оценка Таня. Дай боже и на теб работата да върви като по вода.

Мирослав преди 29 месеца за Пробита полипролиленова тръба в баня | София

“Момчетата се отзоваха много бързо и свършира работата качествено (поправка на пробита полипропиленова тръба). Не работеха по метода, който исках (запушване чрез щифт и почти без къртене), но все пак съм доволен. Стараеха се да пазят чисто.”

Силвия преди 39 месеца за Смяна на два метра тръби. | Пазарджик

“Много съм доволна от извършената работа.
Асен се отзова веднага, пристигна в Пазарджик и за много кратко време извърши ремонта, дори за по-малка сума от обявената. Препоръчвам го и отново бих работила с него.”

петър лимонов преди 41 месеца за Свързване на душкабина | София

“Изключително доволни сме от услугите на Алфа водопроводчик. За първи път ползваме сайта maistorplus, но смятам, че е супер удобен. Ремонта който извършиха е демонтаж на душ кабина, свързване на отводнителния канал чрез мека връзка и повторния монтаж на кабината. За пръв път от 5 години някой успя да ни реши проблема с течащата кабина. Платената от нас цена включваше и материали, които майстора сам намери и закупи. Спестихме си много време нерви и пари.”

Десислав преди 60 месеца за Подмяна на гофрирана водоотходна тръба | София

“Лъчезар Томов е много добър професионалист. Извърши изключително качествено ремонта. Работи чисто. Бих го препоръчал на всеки!”

Атанас Илиев преди 62 месеца за Ремонт на отходен канал (свързване на две съществуващи тръби с ок. 1.5м тръба) | София

“Доволен съм от свършената работа. Точни са в спазването на уговорките, лесна комуникация от самото начало. Ползват мобилен И-нет и могат да прегледат снимки от обекта по всяко време през деня.”

Атанас Пенчев преди 70 месеца за Дребен теч | София

“Бърза реакция. Страхотна работа! Благодаря много !”

Максим Делчев преди 72 месеца за подменяне на сифон | София

“Бързо и качествено изпълнение”

Как да познаем добрия водопроводчик?

Не всеки има в дома си професионални водопроводни инструменти и апаратура, както и нужните знания как да борави с тях, за да се справи сам при авария. При нужда от машинно отпушване на водопроводни тръби или извършване на диагностика чрез направата на термографска снимка, определено ще ви трябва специалист.

 • Добрият водопроводчик се познава по качеството и бързината, с която работи.
 • Важно е да бъде коректен и да не ви подведе със срока за работа и заплащането; Квалифицираният техник ползва професионална апаратура и извършва спешни услуги при аварии 24 часа в денонощието;
 • Работи качествено и отстранява проблема в дългосрочен план. Ще ви консултира за най-удачния и бюджетен начин да се разреши възникналият проблем така, че същият да не се появи скоро отново;
 • Реагира и бързо, гъвкаво и адекватно на всякакви непредвидени ситуации, появяващи се по време на извършваните от него ВиК ремонтни дейности. Отзовава се навреме при аварии и спешни ремонти на водопровода и канализацията;
 • Има професионален подход и отношение.

Видове водопроводни услуги:

Когато за ремонта у дома ви се наложи да използвате услугите на водопроводчик, вероятно веднага се досещате за спешни случаи като внезапно протекла чешма например. Или пък скъсани меки връзки на душ системата. Истината е, че това са само част от ситуациите, в които водопроводните специалисти могат да ви бъдат полезни. Ето и останалите:

 • Изграждане на водопровод. Тази услуга е предшествана от направата на проект за същия този водопровод. Наетият от вас майстор трябва да е наясно с цялостната схема на изгражданата от него водопроводна мрежа. По този начин се елиминират рисковете от поставяне на тръбите за топла и студена вода на неправилните за тях места например.
 • Изграждане на канализация. Тя отново е част от цялостния водопроводен проект.
 • Ремонт на водопровод. Всякакви проблеми, които възникват с изграведанат вече водопроводна инсталация, следва да бъдат отстранявани от съответния специалист.
 • Ремонт на канализация. Предизвикателствата, пред които канализацията може да ни изправи, също са в компетенциите на водопроводчиците.
 • Отпушване на канализация и водосточни тръби;
 • Отпушване на сифони и канали;
 • Отпушване на шахти и мивки;
 • Машинно отпушване, когато обикновените препарати, телове и маркучи не могат да се справят;
 • Монтаж на кранове и водомери;
 • Монтаж на смесители, мивки, тоалетни чинии, душ кабини, вани, както и на всякаква санитария за банята;
 • Монтаж на перални, съдомиялни, бойлери;
 • Диагностика на цялостното състояние на водопроводната система и локализиране на евентуални нередности в нея;
 • Термографска снимка за откриване на течове;
 • Смяна на щрангове, тръби и кранове.

Защо да изберем професионален водопроводчик?

Водопроводът и канализацията са едни от най-важните системи в дома ви. Ако не бъдат изградени или ремонтирани правилно, най-често се налага къртене на плочки и разбиване на стени, което е свързано с излишни разходи и нерви. За да си спестите главоболията, потърсете водопроводните услуги на професионален техник.

 • Той следва да притежава специализирани инструменти и техника и лесно ще извърши диагностика.
 • Натрупаният опит е решаващ за качеството и бързината на отстраняване на течове и спукани тръби.
 • Добри водопроводчици може да намерите денонощно при нужда за справяне със спешни аварии. Уверете се, че те са лицензирани, изискайте да ви информират за цената преди да започнат работа и следете услугата да бъде свършена в предварително договорения срок.
 • Една спукана тръба в банята може да развали доброто ви настроение, но и да доведе и до по-сериозни ремонтни дейности, които бихте могли да избегнете превантивно.

Защо MaistorPlus е надежден помощник в бързото намиране на добри водопроводчици?

Ако имате нужда от спешните услуги на водопроводен техник, сте попаднали на правилното място! MaistorPlus ви среща със специалисти, които при желание от ваша страна, ще ви предоставят оферти за извършването на конкретната водопроводна услуга, от която имате нужда. Единственото, което е нужно да направите е да пуснете заявка за проект в сайта ни, да разгледате профилите на кандидатите и да се спрете на този, който ви се струва най-надежден. Разгледайте коментарите на минали клиенти на ВиК специалистите сега! Какви са предимствата от използването на платформата:

 • Изпращате заявка за водопроводчик, напълно безплатно;
 • Получавате конкурентни оферти, които сравнявате и избирате най-добрата;
 • Решавате с кои водопроводчици да размените контакти и пристъпвате към наемане на майстор, само ако сред кандидатите сте намерили този, който ви се струва подходящ;
 • Изборът ви става още по-информиран заради възможността да разгледате бизнес профили на изпълнители близо до вас, да видите репутациите им и да прочетете отзиви от предишни клиенти;
 • Когато водопроводният проблем бъде отстранен, можете да споделите и своята оценка за това как се е справил избрания от вас специалист.

 

Свържете се чрез MaistorPlus успешно и бързо с точния водопроводчик! Направете безплатна заявка!