1. Покривни услуги 11 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.

Виж мнения

2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


3. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

4. Изолация и Саниране 1 извършен проект

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.

Виж мнения

5. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.