10 оставени мнения от 20 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Силвия Зафирова преди 11 месеца за Външна топлоизолация на една стена от апартамент | София

“Много съм доволна от свършената работа, от отношението, бързината и лесната комуникация.”

Мария Георгиева преди 22 месеца за Запълване на дупка на предгаражно пространство | София

“Доволни сме, изпълниха ремонта много бързо и качествено!”

Божидар Доков отговори: Виж снимки

Благодаря

Борис Санчес преди 24 месеца за Ремонт и почистване на тераса | София

“Монтираха мрежата и свалиха бара. Божидар подхожда сериозно към задачите.”

Екатерина Тачева преди 46 месеца за Ремонт на таван | Перник

“Доволни сме от извършения ремонт. Момчетата работят от сутрин до вечер, влагат старание и най-важното - много точни хора са. Благодаря Ви!”

преди 54 месеца за Изграждане на покривна конструкция | Бургас

“Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири звезди по две причини - първо малко повече се позабави изпълнението от очакваното заради една пауза от седмица. За мен лично беше неоснователно предвид, че след паузата така или иначе беше завършен не както се говореше преди това. Второто е липса на достатъчно внимание към детайла. Останах с усещане за претупване на работата накрая. Предвид цената може би очаквах малко повече от изпълнението.

Все пак, въпреки естетичните забележки, покривът и цялата конструкция, която изградиха си върши работата и нямаме никакви проблеми на този етап, което все пак е най-важното. Проявиха се като отговорни към работата си и с перфектно отношение.”

преди 58 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Избрах за частичния ремонт на покрива на къщата ми BDbild, защото ръководителят на фирмата Божидар ме впечатли с професионалната си компетентност, справедливото и коректно отношение при договаряне на цената за услугата, ангажиментите относно гаранцията за качество и гаранционен срок, предложения кратък срок за изпълнение на ремонта. Всички предварителни договорености и ангажименти бяха скрепени в двустранно подписан договор. Ремонтът на покрива беше извършен професионално и качествено в уговорения срок под контрола на ръководителя на фирмата. Рядко срещано коректно и отговорно отношение към поетите ангажименти и договорености за изпълнение на ремонта. Горещо препоръчвам BDbild.

(А. Савов)”

преди 59 месеца за Отстраняване на теч от таван на тераса в панелно жилище | София

“Ремонтът беше извършен изключително стегнато и в срок. Божидар е коректен, спази уговорените часове за посещение, работи съвестно и чисто. С вниманието на съвестен специалист се обади за обратна връзка след първите дъждове. Бих се обърнала отново към него в случай на необходимост. Благодаря!

Не беше най-евтината оферта, на която се спрях, но качеството струва пари. Дано да съм взела правилното решение – времето ще покаже!”

преди 65 месеца за Ремонт на покрив | София

“Много съм доволен от свършената работа.
Работят добре, без забележки!
Препоръчвам!”

Йордан Георгиев преди 10 месеца за Изграждане на едноскатна дървена конструкция | Костенец

“Лоша изработка и напълно объркан проект. Избяга и не си оправи щетите.”

Божидар Доков отговори: Виж снимки

Докато бяхме на обекта, всичко беше ок но след това щети. Много лош коментар, който не е правилен. Но бъдете жив и здрав