Добре дошли на бизнес страницата на BDbild


БД Билд предлага частични и основни ремонти на покриви. Изграждане, промени и качествени ремонти, като се използват най-добрите марки на материали за ремонт на покриви. Без значение каква е формата на покрива, дали е плосък или скатен, нашите специалисти ще се погрижат за отличното му състояние и перфектен външен вид.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ivan Penchev преди 5 месеца за Изграждане на покривна конструкция | Бургас

“Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири звезди по две причини - първо малко повече се позабави изпълнението от очакваното заради една пауза от седмица. За мен лично беше неоснователно предвид, че след паузата така или иначе беше завършен не както се говореше преди това. Второто е липса на достатъчно внимание към детайла. Останах с усещане за претупване на работата накрая. Предвид цената може би очаквах малко повече от изпълнението.

Все пак, въпреки естетичните забележки, покривът и цялата конструкция, която изградиха си върши работата и нямаме никакви проблеми на този етап, което все пак е най-важното. Проявиха се като отговорни към работата си и с перфектно отношение.”

Андрей Савов преди 10 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Избрах за частичния ремонт на покрива на къщата ми BDbild, защото ръководителят на фирмата Божидар ме впечатли с професионалната си компетентност, справедливото и коректно отношение при договаряне на цената за услугата, ангажиментите относно гаранцията за качество и гаранционен срок, предложения кратък срок за изпълнение на ремонта. Всички предварителни договорености и ангажименти бяха скрепени в двустранно подписан договор. Ремонтът на покрива беше извършен професионално и качествено в уговорения срок под контрола на ръководителя на фирмата. Рядко срещано коректно и отговорно отношение към поетите ангажименти и договорености за изпълнение на ремонта. Горещо препоръчвам BDbild.

(А. Савов)”

Гергана Андонова преди 10 месеца за Отстраняване на теч от таван на тераса в панелно жилище | София

“Ремонтът беше извършен изключително стегнато и в срок. Божидар е коректен, спази уговорените часове за посещение, работи съвестно и чисто. С вниманието на съвестен специалист се обади за обратна връзка след първите дъждове. Бих се обърнала отново към него в случай на необходимост. Благодаря!

Не беше най-евтината оферта, на която се спрях, но качеството струва пари. Дано да съм взела правилното решение – времето ще покаже!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


БД БИЛД бригада с дългогодишен опит при нужда от ремонт на покриви и хидроизолация. Ние предлагаме извършването на ремонтни дейности на всякакви видове покривни конструкции и съоръжения на достъпни цени. Годините опит, натрупани през годините и доказаният в множество предизвикателства професионален екип от експерти ни дава възможностите и уменията да отстраним всеки проблем, който може да възникне в контекста на нашата работа. Ние държим изключително на качеството на използваните от нас материали, без значение от спецификата на нашата дейност. По този начин ние гарантираме на клиентите си максимално дълъг експлоатационен живот и дълги години комфорт и уют.

Специализация и квалификация


БД Билд предлага частични и основни ремонти на покриви. Изграждане, промени и качествени ремонти, като се използват най-добрите марки на материали за ремонт на покриви. Без значение каква е формата на покрива, дали е плосък или скатен, нашите специалисти ще се погрижат за отличното му състояние и перфектен външен вид.