1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


2. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


3. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване, външно силикониране около прозорци и первази в спалня.


4. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации, външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, организиране на доставки и логистика, управление на ремонта и изпълнителите, управление и надзор, изготвяне на проект за съгласуване в общината, идеен проект, технически проект, планиране на всички ремонтни дейности, обновяване и конкретизиране на бюджета, оглед на място, документиран със снимки, видео и приблизителни размери, изготвяне на архитектурен план за разпределение и фукнционалност, изготвяне на приблизителен бюджет на ремонта - труд, материали и продукти, изготвяне на всички нужни планове и чертежи за ремонта, консултации при взимането на всички важни решения, избор на изпълнителите и организиране на график, следене за изпълнението и упражняване на контрол, отчетност и документация, довършителни детайли и подобрения, почистване след ремонта, обзавеждане: доставяне, качване и сглабяне на мебели, последни монтажи и декорация.


5. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


6. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, циментова шпакловка, шлайфане, запълване на канали/отвори, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, затваряне (обръщане) на външна изолация с теракол, сваляна на стъкла, силикониране, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


7. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


8. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, изграждане на пътеки, всички подкатегории, поставяне на цокъл, шлайфена на камък, рязане на камък, лепене на камък.


9. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), окачен таван от гипсокартон, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, конструкция за гипсокартон (профили, окачвачи, винтове, лента и шпакловка), гипсокартно 12.5мм 2.0 х 1.2 knauf зелен (2.4 кв.м.), прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, растерен таван, изграждане на звукоизолационна стена с mute system 33, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.


10. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, стенна лампа за баня, ikea, единичен ел. контакт basic 55 abb, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на контакт, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, стенна лампа nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, монтаж на скрита лед лента на тереса, единична ел. рамка basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на бойлерно табло, пробиване през стени за кабели, монтаж на ключ, двойна стенна лампа nymane, трансформатор за лед осветление, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, wifi ключ за външно осветление, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, монтаж на плафони, двоен ключ с рамка за скрит монтаж.