Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на входове/етаж/, боядисване на фасада, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


Масивна иконка за категория Озеленяване

2. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


3. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване, външно силикониране около прозорци и первази в спалня.


Масивна иконка за категория Архитектура и дизайн

4. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации, външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, организиране на доставки и логистика, управление на ремонта и изпълнителите, управление и надзор, изготвяне на проект за съгласуване в общината, идеен проект, технически проект, планиране на всички ремонтни дейности, обновяване и конкретизиране на бюджета, оглед на място, документиран със снимки, видео и приблизителни размери, изготвяне на архитектурен план за разпределение и фукнционалност, изготвяне на приблизителен бюджет на ремонта - труд, материали и продукти, изготвяне на всички нужни планове и чертежи за ремонта, консултации при взимането на всички важни решения, избор на изпълнителите и организиране на график, следене за изпълнението и упражняване на контрол, отчетност и документация, довършителни детайли и подобрения, почистване след ремонта, обзавеждане: доставяне, качване и сглабяне на мебели, последни монтажи и декорация.


5. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


6. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, монтаж на ръбохранител, шлайфане, запълване на канали/отвори, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, затваряне (обръщане) на външна изолация с теракол, сваляна на стъкла, силикониране, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


7. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, декоративни фризове за стена, полиуретанови корнизи за таван, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


Масивна иконка за категория Каменоделски услуги

8. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, изграждане на пътеки, всички подкатегории, поставяне на цокъл, шлайфена на камък, рязане на камък, лепене на камък.


Масивна иконка за категория Сухо строителство

9. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, конструкция за гипсокартон (профили, окачвачи, винтове, лента и шпакловка), гипсокартно 12.5мм 2.0 х 1.2 knauf зелен (2.4 кв.м.), прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, растерен таван, изграждане на звукоизолационна стена с mute system 33, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.


Масивна иконка за категория Електроуслуги

10. Електроуслуги

По специално в сферата на ремонт на домофон, аварии, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, монтаж на полилей, демонтаж на полилей, нова ел. точка, монтаж на лед лента (скрито осветление), влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, монтаж предпазител в ел. табло, свързване разпределителна кутия, изграждане на електроинсталация, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, стенна лампа за баня, ikea, единичен ел. контакт basic 55 abb, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на контакт, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, стенна лампа nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, монтаж на скрита лед лента на тереса, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, единична ел. рамка basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на ключ, пробиване през стени за кабели, монтаж на бойлерно табло, двойна стенна лампа nymane, трансформатор за лед осветление, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, полагане на нов ел. кабел, светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., направа на отвор и залагане на конзола с гипс, сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, wifi ключ за външно осветление, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, монтаж на плафони, двоен ключ с рамка за скрит монтаж.