Добре дошли на бизнес профила на Александър Александров


Ние сме фирма Л.А. ТЪРГОВСКА КОМПАНИЯ ЕООД , извършващи разнообразни строително-ремонтни и довършителни дейности. Конкуренцията в този бранш е огромна, но екипът ни се състои от професионално обучени и високо квалифицирани специалисти, за които ежедневните предизвикателства са поредният шанс да докажат своите възможности. Отдавна сме доказали, че основните приоритети, които са водещи за нас, са на първо място коректните отношения с клиентите, качественото обслужване и максималното удовлетворяване на клиентските желания и изисквания.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашият екип се състои от много амбициозни и всеотдайни професионалисти, които прекрасно си разбират от работата и владеят до съвършенство тънкостите на материята. Ние притежаваме всички необходими качества, благодарение на които винаги оправдаваме очакванията на клиентите. Това са преди всичко амбициозност, креативност, както и сериозно отношение към работата, която вършим. Правим го с ясното съзнание, че не друг, а клиентите трябва да са максимално доволни.

Специализация и квалификации


Диплом за завършен едногодишен курс по Ландшафт дизайн специалност парково изграждане. Диплом за завършен курс по варови мазилки.

Допълнително


Защо да изберете варови мазилки? Здравина. Устойчивост на изтъркване. Доказали се във времето, дълготрайни материали. Естествен антисептик – антибактериална среда без плесен и мухъл. Натурални, без съдържание и отделяне на ЛОС. Висока паропропускливост и пасивна вентилация за оптимален климат в помещенията. Лесна поддръжка и възможност за леки козметични корекции. Естествен и изгоден вариант за имитиране на камък: травертин, мрамор и др., както и на “тухлички”, с възможност за нанасяне върху кръгли колони и други специфични архитектурни форми.