Добре дошли на бизнес страницата на Александър Александров


Л.А. ТЪРГОВСКА КОМПАНИЯ ЕООД е специализирана в изграждане и проектиране на интериорно и екстериорно озеленяване. Ние предлагаме всички видове градинарски услуги. Л.А. ТЪРГОВСКА КОМПАНИЯ ЕООД е специализирана в полага на варови мазилки, варови шпакловки, варови бои, които ще внесат красота, уникалност и впечатляващ завършек. Изобилие от ефекти и цветове, осигуряващи уют и комфорт. Подчертават и допълват всеки интериорен стил.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Опит


Екипът ни е съставен от амбициозни ландшафтни проектанти и инженери, имащи за цел да внесат свежо и иновативно мислене в сферата на проектирането.

Специализация и квалификации


Диплом за завършен едногодишен курс по Ландшафт дизайн специалност парково изграждане. Диплом за завършен курс по варови мазилки.

Допълнително


Защо да изберете варови мазилки? Здравина. Устойчивост на изтъркване. Доказали се във времето, дълготрайни материали. Естествен антисептик – антибактериална среда без плесен и мухъл. Натурални, без съдържание и отделяне на ЛОС. Висока паропропускливост и пасивна вентилация за оптимален климат в помещенията. Лесна поддръжка и възможност за леки козметични корекции. Естествен и изгоден вариант за имитиране на камък: травертин, мрамор и др., както и на “тухлички”, с възможност за нанасяне върху кръгли колони и други специфични архитектурни форми.