58 оставени мнения от 86 извършени проекти
4.93 от 5

Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Александър Парушев преди 5 месеца за Измазване на таван в баня | София

“Благодаря на Васил за професионалната работа. Ремонта беше пръскане тавана на банята. Мога да кажа, че се получи супер. След ремонта всичко беше чисто. За първи път след майстор, нямаше нищо за почистване и изхвърляне. Много бързо реагира и дойде на първоначалем оглед. Успех и до скоро!”

Виж снимки
Светослав Кунчев преди 6 месеца за Шпакловка на стени и тавани | София

“Имах голям късмет, че попаднах на Васко. Изключително коректен човек, на когото меже да се разчита, както на поетите срокове, така и на качеството на свършената работа. За съжаление няма вече такива хора, особено в този бранш.
Исках още веднъж да благодаря на Васко и да пожелая успех във всички начинания и дано повече хора да имат качества като неговите. Един невероятен човек и страхотен специалист.”

Павлин преди 9 месеца за Изкъртване на неносеща стена | София

“Много съм доволен от Васил ! Изключително бързо успя да изкърти стената, като през цялото време бях в течение с това на какъв етап е чрез снимки във вайбър. Обекта беше почистен безупречно след работата. Препоръчвам с 2 ръце !”

Виж снимки
Весела Георгиева преди 10 месеца за Отстраняване на част от малка стена | София

“Бързо и добре свършена работа”

Виж снимки
Ивайло Даскалов преди 21 месеца за Събаряне на малка циментова част от фасада | София

“Много коректни! Навреме и много добре свършена работа! Браво!”

Виж снимки
Ирина Лазарова преди 22 месеца за Освежителен ремонт на хол | София

“Г-н Василев е чудесен професионалист, коректен, точен - спазва всички поети ангажименти като дата, час и продължителност на ремонта.

Може да се доверите за съвет, как и с какви материали да бъде изпълнен той.

При нас имаше нужда от шпакловка на стените, резултатът е повече от впечатляващ!

Надмина неколкократно очакванията ни за коректност и изработка на поставените задачи!

Препоръчвам г-н Василев, при нужда ще се доверим отново на него!”

Александра Яшкина преди 26 месеца за Таван в баня, полагане на пръскана мазилка | София

“Изключително точен и коректен. Работи качествено и бързо. Такива би трябвало да са всички Майстори. Като "лирично отклонение"" - отличен български език без любимите паразитни думички на доста "майстори", без "ти"-кане и фрази от типа на "шъ го напраим", "нема да се косиш"," ся ко праим"...)))”

преди 84 месеца за Разчистване на дворно място и озеленяване. | София

“ Като всеки майстор и с този нямаше проблем когато се разбрахме какво да се свърши. Разбрахме се да извърли боклука от двора. Да изреже няколко малки дървета и да прекопае двора. Единственото което исках е да запази един лешник. Допълнително се разбрахме да шпаклова две стени на една тоалетна, да монтира една врата на тоалетната и да боядиса тоалетната. Тоалетната е 1.5кв. Боклука беше от строителни отпадъци и дървета и изрезки от двора. Това всичкото трябваше да се изхвърли. Какво се случи. Изрезките от дърветата по двора бяха запалени. Обаче една част от тях стой зарита от насип, който беше разстлан и обработен върху запаления боклук. Двора не беше прекопан. А обяснението беше.....толкова можем ....след което премина..... в не сме се разбрали. За сметка на това обаче лешника които трябваше да остане....беше изцяло и добре отрязан. За тоалетната също не сме се били разбрали...оказа се че трябвало да я боядиса половината. А за цялата трябвало да дам още 300лв. Боядисването което е направил е на петна и то три ръце. Вратата трябва да се реже защото никаква настилка не може да се сложи на пода. Сега отново трябва да се изхвърли огнището което е около 2м диаметър и трябва да разривам боклука под насипа.
Като цяло нищо не е както очаквах. Единственото което свърши е шпакловането на стените на толетната. За това трябваше да платя 1300лв. В крайна сметка им платих 795лв. И сега с останалото трябва други да довършат тяхната работа.”

Васил Василев отговори:

За г-н Димитър Райков Бучков може да се каже, че е от онези хора които ние професионалистите наричаме, "лоши клиенти". Лично аз не бих препоръчал на нито един колега да работи за него! Още при първата ни среща с него, при огледа на обекта, той не спря да се оплаква как всички майстори които са му работили до момента нещо са го излъгали или нещо не са направили както трябва.. Имал големи лични проблеми.. Имал проблеми с общината, имал проблеми с ВиК - София, имал проблеми с Енергото и т.н.. Все проблеми, проблеми и пак проблеми.. Е как пък в цяла София не се намери един кадърен майстор?!?.. Той постоянно си търси проблеми и съответно ги намира.. Не е нужно човек да е психолог за да си направи извода.. 1) Никога не сме се разбирали да му прекопавам мястото! - Уговорката беше да се изхвърлят строителните отпадъци, да се изрежат някои дървета, и тръните да се почистят. Където позволява мястото и да се фрезова. Аз това и направих! 2) Никога не сме се разбирали да му боядисвам цялата баня! - На мястото той е поставил фургон, в който е преградил един ъгъл за баня с гипсокартон, уговорката ни беше да шпакловам двете стени с гипсокартон, да ги боядисам и да монтирам една врата, която беше закупена от него. Аз това и направих! По стената може и да има петна, тъй като той реши, той сам да закупи и достави боята, която беше крайно недостатъчна като количество с цел икономия, мислейки че ако аз я закупя боята ще го излъжа с нещо и ще му излизе по-скъпо.. 3) Относно вратата. - Вратата е монтирана перфектно! Тъй като при монтажа липсваше крайна подова настилка, умишлено оставих вратата по-ниско. Всеки професионалист знае, че при полагане на нова подова настилка (паркет, плочки, балатум). вратата се подрязва от долната й страна и се напасва по пода! Заключение: В заключение мога да кажа, че обектът беше изпълнен коректно от моя страна. Но г-н Димитър не пожела да ми плати.. Аз,като цяло съм позитивна личност, от 20 години съм в този бранш и 99% от клиентите ми са доволни от мен !! За съжаление винаги има 1% от наистина чепати хора на които и господ не може да им помогне.

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Познавам г-н Василев от 2018, когато един мой приятел ми го препоръча във връзка с основен ремонт на апартамента ми около 100 км.м в ж.к. Младост 4. Оттогава добих съвсем нова, положителна представа за извършването на ремонтни дейности.
Васил направи оглед на апартамента, обсъдихме какво предстои да се направи и , договорихме цената. Още същия ден, получих по имейл съвсем точна и ясна оферта, която напълно ме удовлетвори.”

на 25 Feb 2019 от Красимира Йотова