Намери изпълнители за ДомофониЗаяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_74000_40393233672.jpg
онлайн преди 2 дни

Мирослав Георгиев

20 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на бойлер":

"Мирослав дойде експресно, направи бързо и качествено необходимата диогностика и без излишни действия отреагира на необходимия ремонт на бойлера с качествени италиански части. Мога да споделя, че благд ... "
avatar_15052_88547286438.jpg
онлайн преди 22 часа

инж. Людмил Мандичев

195 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на кран за пералня":

"Много съм доволна. Никакви забелжки нямам. Ако се наложи отново да викам някой, ще се обърна към него."
avatar_15052_88547286438.jpg
онлайн преди 22 часа

инж. Людмил Мандичев

195 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на кран за пералня":

"Много съм доволна. Никакви забелжки нямам. Ако се наложи отново да викам някой, ще се обърна към него."
avatar_5441_66763948417.jpg
онлайн преди 1 час

ЕТ "Венетон"

80 извършени проекта

Последно мнение за "Бойлер спря да работи, изгорял ключ - Лозенец, до Парадайс Мол":

"Реагира още в същия ден, адски любезен, подробно обясни какъв ще е процесът, какво е необходимо, закупи материалите и свърши прекрасно работата. Много сме доволни за пореден път от услугите на г-н Пет ... "
label.cover - Милен Иванов
онлайн преди 21 часа

ЕТ МИНА - 2001

4 извършени проекта

Последно мнение за "Претапициране на дивани в хотел":

"Много сме доволни от обслужване и коректност."
cover_91892_76252527955.jpg
онлайн преди 21 часа

Siri

7 извършени проекта

Последно мнение за "Диагностика/ Подмяна на ел. контакти":

"Бърза и качествена работа. Уговорихме се по телефона за цена и план за действие. Изпълни работата, както се бяхме уговорили."
Профилна снимка - Иван Николаев
онлайн преди 20 часа

Иван Николаев

22 извършени проекта

Последно мнение за "Теч на бойлер":

"Доволна съм от работата му! Изникнаха и допълнителни задачи, които свърши качествено! Точен и коректен - препоръчвам."
Стандартна иконка за категория Ремонт на техника
онлайн преди 9 месеца

Dobri67

Член от 18 месеца:

Ремонтирам перални от 11год.
avatar_81140_89023657423.jpg

Член от 19 месеца:

Майстор на свободна практика.Методът на работа е следния: Идвам на оглед,констатираме по какъв начин мога да направя ремонтаремонта,колко време ще ми отнемеотнеме и колко пари ще струва.При съгласие с ...
avatar_79481_76828127401.jpg
онлайн преди 9 месеца

Мани

Член от 21 месеца:

Осигурявам качествен ремонт на електоуреди. Ремонтирам перални, бойлери, печки, климатици, микровълнови, котлони и всякакви други. Пари се взимат само за свършена работа. Не взимам пари за неотстранен ...

Бъдете безкомпромисни с охлаждането и отоплението на дома си, като осигурите качествена диагностика и поддръжка за вашия климатик. За да ви служи дълго време, подберете опитен майстор, който да поеме ремонта и поддръжката му. За подмяна на части и профилактика на климатиците у дома се доверете на компетентен техник, а такъв ще откриете в MaistorPlus. Разгледайте и сравнете оферти, сред които да откриете подходящата за вас за връщане на комфорта във вашия дом. Направете заявна за ремонт на климатици!

 1. Кога е време да потърсим специалист за ремонт на нашия климатик? Нередовната грижа или некачествения монтаж на климатичната инсталация често води до редица проблеми. Най-основните от тях са:
  • Замръзването на външното и вътрешно тяло индикира лоша експлоатация, изгорял вентилатор или друга нередност в хладилната система.
  • Появата на необичаен шум може да е признак на разширена от високата температура пластмасова част или друга повреда. - Лоша миризма, идваща от уреда, най-често се дължи на неправилна поддръжка на филтрите. Те трябва да се почистват на всеки две седмици.
  • Когато климатикът ви не охлажда или затопля, както трябва, първо проверете режима на отопление. Понякога превключването на различен режим на отопление изисква малко търпение.
 2. Какви са спецификите при избора на специалист за ремонт на климатици?
  • Най-важното условие за подмяна на части и профилактика на този уред е техникът да бъде компетентен. Лошото местоположение на външно и вътрешно тяло, некачественото свързване с електрическата мрежа и други подобни пропуски могат да ви костват много време и пари.
  • Важно уточнение - ако климатичната инсталация е все още в гаранция, нейният демонтаж, транспорт, ремонт и профилактика са напълно безплатни и се поемат от фирмата изпълнител.
  • Гаранционните условия спират да важат в момента, в който друг майстор започне да ремонтира вашия климатик. Ако искате след това изпълнителят да направи диагностика или пък почистване на климатичната инсталация, ще трябва да заплатите съответната услуга.
  • Всеки опитен техник знае, че изборът на подобен уред за дома изисква предварителен оглед на помещенията, за да се преценят необходимите характеристики на климатиците.
 3. Какви са особеностите на услугата ремонт на климатици?
  • Тази услуга съдържа демонтиране на външно и вътрешно тяло, транспорт до сервиза, диагностика, подмяна на части, щателно почистване и поддръжка, транспорт до местоположението ви и монтаж.
  • Когато се доверите на сервиз, подпишете договор за предоставените ви услуги или поне при подмяна на части, да получите гаранция. - Попитайте техника за почистването и поддръжката, които са необходими на този уред.
  • Цената за профилактика е между 50 и 90 лв., а всяка от сумите за подмяна на части и други ремонтни дейности трябва да договорите с изпълнителя. Създайте комфорт и приятна температура във вашия дом, като се снабдите с работещ и чист климатик. Осъществяването на тази задача поверете на сръчен техник, който може да намерите, като разгледате офертите от изпълнителите след пусната заявка и прецените с кого искате да работите след като прегледате отзиви от клиенти, ползвали услугите им в MaistorPlus. Не отлагайте ремонта на климатичната инсталация и заявете проект в MaistorPlus. Така до 24 часа ще получите оферти и възможност за директен контакт с изпълнители, както и ще се запознаете с оценки от потребители напълно безплатно. Заявете проект за ремонт на климатици!

Как да изберем електротехник за ремонт на климатик?

Ефективната работа на вашия климатик зависи от редица фактори, които не са за подценяване и е добро решение да потърсите техник или фирма за ремонт на климатици. Дори изборът на климатик може да се окаже предизвикателство, защото е добре да прецените от какъв тип имате нужда конкретно вие според спецификите на дома ви и нуждите ви-мобилен, прозоречен, таванно-подов, касетъчен, канален, сплит система, мултисплит система и др.

Помислете също така къде ще е удобно за вас да го позиционирате-от една страна от гледна точка на комфорт и интериорен дизайн, и от друга-на достъпността за монтаж, както и необходими профилактики и евентуални бъдещи ремонти. Посъветвайте се с техник или фирма как да се грижите за вашия уред, как да го поддържате и почиствате, за да работи максимално ефикасно.

Важно е избраният от вас климатик да бъде професионално монтиран. Знаехте ли, че климатикът е изграден от външно тяло (компресор, терморегулиращ вентил, контролна платка, вентилатор, кондензатор, филтър на фреона, щуцерни връзки, защитно капаче) и вътрешно тяло (преден панел, основен филтър, изпарител, хоризонтални жалузи, панел с индикации, допълнителни филтри, вентилатор, вертикални жалузи). Части, с които не всеки се е сблъсквал и има дори бегла идея от механизма им и начина им на работа, именно поради това не подценявайте работата на нашите специалисти.

Сами можете да се досетите, че ремонтът на климатици изисква специфични инструменти и умения. Един съвет от нас-използвайте един специалист или фирма, защото те вече са запознати с конкретно вашия климатик, неговите специфики и вашите лични нужди и желания.

Осигурете си комфорт в дома като направите заявка към нашите фирми и специалисти за ремонт на климатици сега!

Направете заявка безплатно!