Домофони

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

203 Техници на климатици

avatar_15052_88547286438.jpg

инж. Людмил Мандичев

262 извършени проекта

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

avatar_5441_66763948417.jpg
онлайн преди 2 дни

ЕТ "Венетон"

134 извършени проекта

Професионализъм, качество, кратки срокове - доволни клиенти!

avatar_26949_10341663985.jpg

Митко Семов

151 извършени проекта

15 години работа и практика в Европейския съюз.
Профилна снимка - Никола Иванов
На линия

Никола

160 извършени проекта

Здравейте, в този бранш съм от 1994 г, първите 10 г съм работил с моя бригада в София, извършвали сме ремонти на бани, монтажи гипсокартон, ВиК услуги, ел услуги ,монтаж на ламиниран паркет и др. Сле ...
Профилна снимка - Евгени Цветков
онлайн преди 14 часа

Цветков

36 извършени проекта

От 20 г. се занимавам с изграждане на нови и стари електроинсталации на къщи, апартаменти, вили, заведения, казина и мн.др.
Профилна снимка - Богдан Айвазов

Bogdan

42 извършени проекта

Добре дошли в бизнес сайта на инж Богдан Айвазов Ето кратък списък на услугите които предлагам: Електроуслуги - Изграждане и ремонт на битови и индустриални електроинсталации - Мон ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на климатици. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за домофони

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на климатици. Безплатно е!

Заяви проект

Бъдете безкомпромисни с охлаждането и отоплението на дома си, като осигурите качествена диагностика и поддръжка за вашия климатик. За да ви служи дълго време, подберете опитен майстор, който да поеме ремонта и поддръжката му. За подмяна на части и профилактика на климатиците у дома се доверете на компетентен техник, а такъв ще откриете в MaistorPlus. Разгледайте и сравнете оферти, сред които да откриете подходящата за вас за връщане на комфорта във вашия дом. Направете заявна за ремонт на климатици!

  1. Кога е време да потърсим специалист за ремонт на нашия климатик? Нередовната грижа или некачествения монтаж на климатичната инсталация често води до редица проблеми. Най-основните от тях са:
    • Замръзването на външното и вътрешно тяло индикира лоша експлоатация, изгорял вентилатор или друга нередност в хладилната система.
    • Появата на необичаен шум може да е признак на разширена от високата температура пластмасова част или друга повреда. - Лоша миризма, идваща от уреда, най-често се дължи на неправилна поддръжка на филтрите. Те трябва да се почистват на всеки две седмици.
    • Когато климатикът ви не охлажда или затопля, както трябва, първо проверете режима на отопление. Понякога превключването на различен режим на отопление изисква малко търпение.
  2. Какви са спецификите при избора на специалист за ремонт на климатици?
    • Най-важното условие за подмяна на части и профилактика на този уред е техникът да бъде компетентен. Лошото местоположение на външно и вътрешно тяло, некачественото свързване с електрическата мрежа и други подобни пропуски могат да ви костват много време и пари.
    • Важно уточнение - ако климатичната инсталация е все още в гаранция, нейният демонтаж, транспорт, ремонт и профилактика са напълно безплатни и се поемат от фирмата изпълнител.
    • Гаранционните условия спират да важат в момента, в който друг майстор започне да ремонтира вашия климатик. Ако искате след това изпълнителят да направи диагностика или пък почистване на климатичната инсталация, ще трябва да заплатите съответната услуга.
    • Всеки опитен техник знае, че изборът на подобен уред за дома изисква предварителен оглед на помещенията, за да се преценят необходимите характеристики на климатиците.
  3. Какви са особеностите на услугата ремонт на климатици?
    • Тази услуга съдържа демонтиране на външно и вътрешно тяло, транспорт до сервиза, диагностика, подмяна на части, щателно почистване и поддръжка, транспорт до местоположението ви и монтаж.
    • Когато се доверите на сервиз, подпишете договор за предоставените ви услуги или поне при подмяна на части, да получите гаранция. - Попитайте техника за почистването и поддръжката, които са необходими на този уред.
    • Цената за профилактика е между 50 и 90 лв., а всяка от сумите за подмяна на части и други ремонтни дейности трябва да договорите с изпълнителя. Създайте комфорт и приятна температура във вашия дом, като се снабдите с работещ и чист климатик. Осъществяването на тази задача поверете на сръчен техник, който може да намерите, като разгледате офертите от изпълнителите след пусната заявка и прецените с кого искате да работите след като прегледате отзиви от клиенти, ползвали услугите им в MaistorPlus. Не отлагайте ремонта на климатичната инсталация и заявете проект в MaistorPlus. Така до 24 часа ще получите оферти и възможност за директен контакт с изпълнители, както и ще се запознаете с оценки от потребители напълно безплатно. Заявете проект за ремонт на климатици!

Как да изберем електротехник за ремонт на климатик?

Ефективната работа на вашия климатик зависи от редица фактори, които не са за подценяване и е добро решение да потърсите техник или фирма за ремонт на климатици. Дори изборът на климатик може да се окаже предизвикателство, защото е добре да прецените от какъв тип имате нужда конкретно вие според спецификите на дома ви и нуждите ви-мобилен, прозоречен, таванно-подов, касетъчен, канален, сплит система, мултисплит система и др.

Помислете също така къде ще е удобно за вас да го позиционирате-от една страна от гледна точка на комфорт и интериорен дизайн, и от друга-на достъпността за монтаж, както и необходими профилактики и евентуални бъдещи ремонти. Посъветвайте се с техник или фирма как да се грижите за вашия уред, как да го поддържате и почиствате, за да работи максимално ефикасно.

Важно е избраният от вас климатик да бъде професионално монтиран. Знаехте ли, че климатикът е изграден от външно тяло (компресор, терморегулиращ вентил, контролна платка, вентилатор, кондензатор, филтър на фреона, щуцерни връзки, защитно капаче) и вътрешно тяло (преден панел, основен филтър, изпарител, хоризонтални жалузи, панел с индикации, допълнителни филтри, вентилатор, вертикални жалузи). Части, с които не всеки се е сблъсквал и има дори бегла идея от механизма им и начина им на работа, именно поради това не подценявайте работата на нашите специалисти.

Сами можете да се досетите, че ремонтът на климатици изисква специфични инструменти и умения. Един съвет от нас-използвайте един специалист или фирма, защото те вече са запознати с конкретно вашия климатик, неговите специфики и вашите лични нужди и желания.

Осигурете си комфорт в дома като направите заявка към нашите фирми и специалисти за ремонт на климатици сега!

Направете заявка безплатно!