139 Препоръчани специалисти за озеленяване на двор

Направете безплатна заявка за озеленяване на двора още днес!

Колкото и красива да е една къща, трудно може да претендира за завършеност, ако ѝ липсва добре поддържано дворно пространство. Преди да се стигне до поддръжката, разбира се, е необходимо да има изготвен и реализиран проект за озеленяване на двор. Освен да се засадят тревните площи, дървета, цветя, зеленчукови лехи, е нужно на правилните етапи от развитието им те да бъдат подрязвани, торени, поливани. А за да бъдат извършвани тези процеси качествено, е важно да можем да разчитаме на професионалисти, които имат доказано успешен опит в озеленяването на дворове. Лесно откривате такива именно в MaistorPlus, като е достатъчно само да заявите проекта си напълно безплатно. В резултат ще получите оферти от регистрирани във вашия район специалисти. Можете да сравните предложенията им, да разгледате бизнес профилите им, оставените за тях оценки и да вземете най-доброто решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_79959_69560454367.jpg
онлайн преди 1 ден

Владимир Николов

4 извършени проекта

Член от 17 месеца:

Основна сила и гордост - машинно безрелефно боядисване. Шпакловане. Обръщане на прозорци. Ремонти на напукани стени. Отстраняване на щети от мухъл, наводнения и пожари. Цялостно пребоядисване на входо ...
Профилна снимка - Рангел Кисов

Член от 63 месеца:

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
Профилна снимка - Рангел Кисов

Член от 63 месеца:

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
cover_46264_29495324148.jpg
онлайн преди 3 часа

Атанасов

16 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаващо боядисване с латекс на двустаен апартамент":

"Атанас Атанасов е много коректен, работи прецизно и познава много добре материалите и технологията за всичко свързано с боядисване както и в много други области от ремонтните дейности. Прекрасен бонус ... "
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн
онлайн преди 11 часа

Мигали ЕООД

3 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на под върху гредоред-село Пиргово":

"Работата беше изпълнена качествено и в срок ."
avatar_85083_40329938569.jpg
онлайн преди 2 дни

ART-BAU

2 извършени проекта

Последно мнение за "Външна изолация":

"Иван се справи много добре с работата! Наистина отлично!"
Профилна снимка - ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка

Член от 1 месец:

ВЕЛАРТЕ предлага интериорни ремонти, довършителни работи и поддръжка. Може да разчитате на нас както и за обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на разумни цени. Правим както ц ...
avatar_35019_47859371268.jpg
онлайн преди 2 дни

Арт Билдърс-Бургас

14 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на моноблок Видима.":

"Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!"
Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 5 дни

Kalenski

Член от 86 месеца:

Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 3 месеца

Митко

Член от 9 месеца:

Професионално се занимавам с напояване в сферата на екстериорното озеленяване и селското стопанство, както и с паркоустройство и озеленяване на частни дворове.

Оставени мнения за Озеленяване:

Какви са ползите при озеленяване на двора?

В повечето случаи, когато се нанасяме в нова къща, прилежащият ѝ двор, ако има такъв, не е в най-цветущото си състояние. Често или е затрупан със строителни отпадъци, или е превзет от избуяли треви и храсти. При всички положения дворното място трябва да се изчисти и облагороди, което не само ще подобри визуално ситуацията, но и ще ни помогне да дишаме по-чист и здравословен въздух. Ето и ползите, които може да ни донесе едно своевременно озеленяване на дворно място:

 • Подобрява се външният вид на двора. Озеленяването на дворното пространство, независимо дали става въпрос за двор в града или за селски двор, представлява обогатяване с подходящи растителни видове, грижа за посевите и тяхната аранжировка. 
 • Получава се ефектът на естествена природа. Това се осъществява чрез посаждане и поддръжка на различни растения - дървета, декоративни храсти и цветя, както и тревни площи.
 • Създава се настроение за цялото семейство, а и за гостите. Принос за това могат да имат различните декорации като вази, фонтани, малки статуи. Всички те придават допълнителна красота на този важен кът у дома.
 • Добре изпълненият проект за озеленяване на двор, като част от процеса по освежаване, представлява златната среда между изискванията на терена и вашите идеи. 

За какво да гледаме, когато поверим дворното си място в ръцете на специалист по озеленяване на дворове?

Вече сте направили смояизбор на професионалист или фирма, които да озеленят вашето дворно пространство. Надявате се, че след тяхната намеса ще можете да се наслаждавате на зеленото кътче, за които винаги сте мечтали. Вижте какво е важно да съобразите при избора си на озеленители, с които да работите:

 • Поискайте предварително идеен проект за озеленяване на своя двор. Всеки голям или малък двор има нужда от изготвяне на такъв. Вече можем да видим идеите си реализирани и във вид на триизмерни модели, което ни улеснява при избора на растения и аксесоари.
 • Избраният от вас специалист трябва да компенетно да ви консултира какви дървета, цветя, овошки и зеленчуци могат да виреят върху почвата, намираща се във вашия имот.
 • Довереният ви озеленител следва също да бъде наясно кога и как да се погрижи за различните цветя, декоративни храсти и тревни площи. За да постигнете красив и цветен двор е важно растенията да бъдат посадени при подходящи условия.  
 • Изключително полезно е заелият се с грижите за двора ви професионалист да има контакти с разсадници и градински центрове, тъй като това може да ви гарантира по-голямо разнообразие от растителни видове. Преди да решите на какви да се спрете, обсъдите идеите си със специалиста.
 • Резултатите от работата на фирмата или специалиста трябва да бъдат видими в срок до 1 месец. Това не значи непременно, че дотогава ще разполагате с идеален зелен двор, но поне трябва да личи растителен процес в него.
 • Запомнете, че отговорните изпълнители дават гаранция около 1-2 години за обработваното от тях дворно място. За създаването на красив и цветен кът у дома е необходимо да можете да разчитате на сръчен изпълнител, който да полага необходимите грижи за вашето дворно пространство.

Какви услуги ще получите при озеленяване на дворно място и от какво още да се интересувате?

Облагородяване на двора с тревни площи, зеленчукови и цветни лехи, както и овощни и други дървета, далеч не включва само засаждането на същите. Осолено ако придобивате изоставен и необгрижван отдавна двор, озеленителният процес, свързан с него, започва много преди момента с поставянето на семената и разсадите в почвата. Запознайте се с основните услуги, свързани с озеленяване на двора:

 • Изготвяне на идеен проект за озеленяване на двор. Целта му е да се предвиди, спрямо разполагаемото пространство и спецификите на терена, какви растения да бъдат засадени, на какво отстояние да са едно от друго, по какъв начин ще бъдат поливани. 
 • Засаждане на избраните растения, което е предшествано от обработване на почвата, оформяне на лехи и вади. 
 • Консултация относно последваща поддръжка на дворното пространство, която да допринесе за винаги свежия и здрав вид на посадените растителни видове. Допитайте се до своя специалист по озеленяване на дворове  за това какви грижи трябва да полагате за отделните видове цветя и декоративни храсти.

 

Как допринася MaistorPlus лесно да се свържем с доказани професионалисти по озеленяване на дворно пространство?

Като част от вашия дом, озелененият двор трябва да е в хармония с къщата ви. Освен че има декоративен ефект, дворното пространство често се използва за почивка и игра. Няма нищо по-хубаво от спокойствието на неделен следобед, прекаран със семейството. Създаването на тази хармонична атмосфера в градината обаче може да бъде трудоемка задача, и най-вече откриването на подходящ професионалист, който да я реализира. Точно тук идва приносът на MaistorPlus, чиято уникална платформа е разработена така, че бързо и лесно да се осъществява връзката между опитни озеленители, както и майстори в други сфери, и клиенти, нуждаещи се от съответната професионална намеса. В сайта ни можете да разгледате препоръчани от клиенти специалисти и фирми, регистрирани във и близо до вашето населено място, и при желание да поканите някого от тях за желана от вас ремонтна задача. Ето и още предимства:

 • Изпращате заявка за озеленяване на дворове напълно безплатно и без обвързване;
 • Получавате конкурентни оферти от опитни специалисти, които сравнявате, за да излъчите най-добрата;
 • Запознавате се с бизнес профилите на майстори и фирми, където виждате готови вече проекти;
 • Четете отзиви от клиенти и виждате какви оценки са оставяни да съответния изпълнител чрез системата ни за оценяване;
 • Сами избирате дали да наемете някого измежду кандидатствалите по заявката ви, както и кого да поканите предварително на оглед;
 • Споделяте и своите впечатления от работата на избрания от вас специалист, като пишете и публикувате отзив в платформата. 

Открийте с MaistorPlus правилния специалист за озеленяване на двора ви още сега! 

Заявете безплатно проект и осигурете зелен двор и цветна градина за вас и вашето семейство!