147 Препоръчани специалисти за озеленяване на двор

Направете безплатна заявка за озеленяване на двора още днес!

Колкото и красива да е една къща, трудно може да претендира за завършеност, ако ѝ липсва добре поддържано дворно пространство. Преди да се стигне до поддръжката, разбира се, е необходимо да има изготвен и реализиран проект за озеленяване на двор. Освен да се засадят тревните площи, дървета, цветя, зеленчукови лехи, е нужно на правилните етапи от развитието им те да бъдат подрязвани, торени, поливани. А за да бъдат извършвани тези процеси качествено, е важно да можем да разчитаме на професионалисти, които имат доказано успешен опит в озеленяването на дворове. Лесно откривате такива именно в MaistorPlus, като е достатъчно само да заявите проекта си напълно безплатно. В резултат ще получите оферти от регистрирани във вашия район специалисти. Можете да сравните предложенията им, да разгледате бизнес профилите им, оставените за тях оценки и да вземете най-доброто решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Светослав Георгиев
онлайн преди 10 часа

STG LOGISTIC

Член от 15 месеца:

„Ес Ти Джи Логистика“ е насреща. Разчитайте на професионалното съдействие на нашия опитен екип. Занимаваме се с къртене и извозване на строителни отпадъци. Предлагаме Ви своевременно и качествено обсл ...
Профилна снимка - Рангел Кисов

Член от 66 месеца:

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
Профилна снимка - Рангел Кисов

Член от 66 месеца:

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
cover_46264_29495324148.jpg
онлайн преди 3 часа

Атанасов

19 извършени проекта

Последно мнение за "Малко шпакловка и боядисване":

"Много съм доволен от свършената от Атанас работа. Работи внимателно, чисто, качествено и на нормална цена. Дава съвети и предлага решения за неочаквани проблеми възникнали в хода на изпълнението на пр ... "
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 1 ден

Мигали ЕООД

3 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на под върху гредоред-село Пиргово":

"Работата беше изпълнена качествено и в срок ."
avatar_79959_69560454367.jpg
онлайн преди 14 часа

Владимир Николов

7 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на шатра":

"Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!"
Профилна снимка - ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка
онлайн преди 12 часа

ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка

4 извършени проекта

Член от 4 месеца:

ВЕЛАРТЕ предлага интериорни ремонти, довършителни работи и поддръжка. Може да разчитате на нас както и за обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на разумни цени. Правим както ц ...
cover_75393_56215745491.jpg
онлайн преди 10 месеца

ParkProektLTD

Член от 25 месеца:

ПАРК ПРОЕКТ ООД ЦЯЛОСТНА ЛАНДШАФТНА АРХИТЕКТУРА
Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 27 дни

Kalenski

Член от 90 месеца:

avatar_91925_25940025598.jpg
онлайн преди 1 месец

Garden World

Член от 8 месеца:

Автоматични поливни системи, дизайн и архитектура на 3D или чертежи, фитосанитарен контрол, целогодишна поддръжка, рай-грас, пътеки, и всичко каквото поиска една градина за да създаде уютно кътче.

Какви са ползите при озеленяване на двора?

В повечето случаи, когато се нанасяме в нова къща, прилежащият ѝ двор, ако има такъв, не е в най-цветущото си състояние. Често или е затрупан със строителни отпадъци, или е превзет от избуяли треви и храсти. При всички положения дворното място трябва да се изчисти и облагороди, което не само ще подобри визуално ситуацията, но и ще ни помогне да дишаме по-чист и здравословен въздух. Ето и ползите, които може да ни донесе едно своевременно озеленяване на дворно място:

 • Подобрява се външният вид на двора. Озеленяването на дворното пространство, независимо дали става въпрос за двор в града или за селски двор, представлява обогатяване с подходящи растителни видове, грижа за посевите и тяхната аранжировка. 
 • Получава се ефектът на естествена природа. Това се осъществява чрез посаждане и поддръжка на различни растения - дървета, декоративни храсти и цветя, както и тревни площи.
 • Създава се настроение за цялото семейство, а и за гостите. Принос за това могат да имат различните декорации като вази, фонтани, малки статуи. Всички те придават допълнителна красота на този важен кът у дома.
 • Добре изпълненият проект за озеленяване на двор, като част от процеса по освежаване, представлява златната среда между изискванията на терена и вашите идеи. 

За какво да гледаме, когато поверим дворното си място в ръцете на специалист по озеленяване на дворове?

Вече сте направили смояизбор на професионалист или фирма, които да озеленят вашето дворно пространство. Надявате се, че след тяхната намеса ще можете да се наслаждавате на зеленото кътче, за които винаги сте мечтали. Вижте какво е важно да съобразите при избора си на озеленители, с които да работите:

 • Поискайте предварително идеен проект за озеленяване на своя двор. Всеки голям или малък двор има нужда от изготвяне на такъв. Вече можем да видим идеите си реализирани и във вид на триизмерни модели, което ни улеснява при избора на растения и аксесоари.
 • Избраният от вас специалист трябва да компенетно да ви консултира какви дървета, цветя, овошки и зеленчуци могат да виреят върху почвата, намираща се във вашия имот.
 • Довереният ви озеленител следва също да бъде наясно кога и как да се погрижи за различните цветя, декоративни храсти и тревни площи. За да постигнете красив и цветен двор е важно растенията да бъдат посадени при подходящи условия.  
 • Изключително полезно е заелият се с грижите за двора ви професионалист да има контакти с разсадници и градински центрове, тъй като това може да ви гарантира по-голямо разнообразие от растителни видове. Преди да решите на какви да се спрете, обсъдите идеите си със специалиста.
 • Резултатите от работата на фирмата или специалиста трябва да бъдат видими в срок до 1 месец. Това не значи непременно, че дотогава ще разполагате с идеален зелен двор, но поне трябва да личи растителен процес в него.
 • Запомнете, че отговорните изпълнители дават гаранция около 1-2 години за обработваното от тях дворно място. За създаването на красив и цветен кът у дома е необходимо да можете да разчитате на сръчен изпълнител, който да полага необходимите грижи за вашето дворно пространство.

Какви услуги ще получите при озеленяване на дворно място и от какво още да се интересувате?

Облагородяване на двора с тревни площи, зеленчукови и цветни лехи, както и овощни и други дървета, далеч не включва само засаждането на същите. Осолено ако придобивате изоставен и необгрижван отдавна двор, озеленителният процес, свързан с него, започва много преди момента с поставянето на семената и разсадите в почвата. Запознайте се с основните услуги, свързани с озеленяване на двора:

 • Изготвяне на идеен проект за озеленяване на двор. Целта му е да се предвиди, спрямо разполагаемото пространство и спецификите на терена, какви растения да бъдат засадени, на какво отстояние да са едно от друго, по какъв начин ще бъдат поливани. 
 • Засаждане на избраните растения, което е предшествано от обработване на почвата, оформяне на лехи и вади. 
 • Консултация относно последваща поддръжка на дворното пространство, която да допринесе за винаги свежия и здрав вид на посадените растителни видове. Допитайте се до своя специалист по озеленяване на дворове  за това какви грижи трябва да полагате за отделните видове цветя и декоративни храсти.

 

Как допринася MaistorPlus лесно да се свържем с доказани професионалисти по озеленяване на дворно пространство?

Като част от вашия дом, озелененият двор трябва да е в хармония с къщата ви. Освен че има декоративен ефект, дворното пространство често се използва за почивка и игра. Няма нищо по-хубаво от спокойствието на неделен следобед, прекаран със семейството. Създаването на тази хармонична атмосфера в градината обаче може да бъде трудоемка задача, и най-вече откриването на подходящ професионалист, който да я реализира. Точно тук идва приносът на MaistorPlus, чиято уникална платформа е разработена така, че бързо и лесно да се осъществява връзката между опитни озеленители, както и майстори в други сфери, и клиенти, нуждаещи се от съответната професионална намеса. В сайта ни можете да разгледате препоръчани от клиенти специалисти и фирми, регистрирани във и близо до вашето населено място, и при желание да поканите някого от тях за желана от вас ремонтна задача. Ето и още предимства:

 • Изпращате заявка за озеленяване на дворове напълно безплатно и без обвързване;
 • Получавате конкурентни оферти от опитни специалисти, които сравнявате, за да излъчите най-добрата;
 • Запознавате се с бизнес профилите на майстори и фирми, където виждате готови вече проекти;
 • Четете отзиви от клиенти и виждате какви оценки са оставяни да съответния изпълнител чрез системата ни за оценяване;
 • Сами избирате дали да наемете някого измежду кандидатствалите по заявката ви, както и кого да поканите предварително на оглед;
 • Споделяте и своите впечатления от работата на избрания от вас специалист, като пишете и публикувате отзив в платформата. 

Открийте с MaistorPlus правилния специалист за озеленяване на двора ви още сега! 

Заявете безплатно проект и осигурете зелен двор и цветна градина за вас и вашето семейство!