Препоръчани специалисти за озеленяване на двор

Направете безплатна заявка за озеленяване на двора още днес!

Колкото и красива да е една къща, трудно може да претендира за завършеност, ако ѝ липсва добре поддържано дворно пространство. Преди да се стигне до поддръжката, разбира се, е необходимо да има изготвен и реализиран проект за озеленяване на двор. Освен да се засадят тревните площи, дървета, цветя, зеленчукови лехи, е нужно на правилните етапи от развитието им те да бъдат подрязвани, торени, поливани. А за да бъдат извършвани тези процеси качествено, е важно да можем да разчитаме на професионалисти, които имат доказано успешен опит в озеленяването на дворове. Лесно откривате такива именно в MaistorPlus, като е достатъчно само да заявите проекта си напълно безплатно. В резултат ще получите оферти от регистрирани във вашия район специалисти. Можете да сравните предложенията им, да разгледате бизнес профилите им, оставените за тях оценки и да вземете най-доброто решение.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

212 Озеленяване на дворове

cover_46264_29495324148.jpg

Атанасов

42 извършени проекта

<p>Боядисване,изпълнение на различни видове декоративни мазилки,аранжиране и изработка и монтаж на различни декорации и декоративни елементи,изпълнение на различни релефи-камани,тухли,скали,алпинеуми, ...
Профилна снимка - Веселин Бориславов
онлайн преди 2 часа

Веселин Бориславов

VIP
Все още няма извършени проекти

Фирма за строителни ремонти Майстор Дани е надежден партньор, който може да Ви помогне да изпълните всеки строителен или ремонтен проект. Фирмата предлага високо качество на работа, професионализъм и ...
Профилна снимка - Петър Петров
онлайн преди 2 дни

Петър Петров

16 извършени проекта

Предлагам следните услуги за частни лица, корпоративни клиенти и инвеститори: – фасадни ремонти, реставрация, полагане на топлоизолация и довършителни работи на сгради, магазини, офиси и жилища; - в ...
Профилна снимка - Димо Христов

Димо Христов

10 извършени проекта

ДОМАШЕН МАЙСТОР - качествена работа и чистота след себе си.............................................................. ФОТОГРАФ - Професионални интериорни снимки на имоти за продажба............... ...
снимка

Ismer Zahariev

13 извършени проекта

Казвам се Исмер Захариев и се занимавам с настилки и облицовки, лепене на камък, дренажи и други ремонти.
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 22 дни

Д - А 11 ЕООД

21 извършени проекта

Д - А 11 ЕООД е фирма, която предлага комплексни услуги на достъпни за всеки цени! Монтаж на качествена дограма с огромно разнообразие от профили и цветове по възможностите на всеки джоб. Всякакви дов ...
avatar_83647_15006248607.jpg

ANTOV TRANSPORT

9 извършени проекта

Предлагаме транспортни и хамалски услуги за град София и страната . Доставка на всякакъв вид строителни материали и качване до врата. Камион с кран, самосвал. Имаме различни тип бусове и камиони ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за озеленяване на двор. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за озеленяване

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за озеленяване на двор. Безплатно е!

Заяви проект

Какви са ползите при озеленяване на двора?

В повечето случаи, когато се нанасяме в нова къща, прилежащият ѝ двор, ако има такъв, не е в най-цветущото си състояние. Често или е затрупан със строителни отпадъци, или е превзет от избуяли треви и храсти. При всички положения дворното място трябва да се изчисти и облагороди, което не само ще подобри визуално ситуацията, но и ще ни помогне да дишаме по-чист и здравословен въздух. Ето и ползите, които може да ни донесе едно своевременно озеленяване на дворно място:

 • Подобрява се външният вид на двора. Озеленяването на дворното пространство, независимо дали става въпрос за двор в града или за селски двор, представлява обогатяване с подходящи растителни видове, грижа за посевите и тяхната аранжировка. 
 • Получава се ефектът на естествена природа. Това се осъществява чрез посаждане и поддръжка на различни растения - дървета, декоративни храсти и цветя, както и тревни площи.
 • Създава се настроение за цялото семейство, а и за гостите. Принос за това могат да имат различните декорации като вази, фонтани, малки статуи. Всички те придават допълнителна красота на този важен кът у дома.
 • Добре изпълненият проект за озеленяване на двор, като част от процеса по освежаване, представлява златната среда между изискванията на терена и вашите идеи. 

За какво да гледаме, когато поверим дворното си място в ръцете на специалист по озеленяване на дворове?

Вече сте направили смояизбор на професионалист или фирма, които да озеленят вашето дворно пространство. Надявате се, че след тяхната намеса ще можете да се наслаждавате на зеленото кътче, за които винаги сте мечтали. Вижте какво е важно да съобразите при избора си на озеленители, с които да работите:

 • Поискайте предварително идеен проект за озеленяване на своя двор. Всеки голям или малък двор има нужда от изготвяне на такъв. Вече можем да видим идеите си реализирани и във вид на триизмерни модели, което ни улеснява при избора на растения и аксесоари.
 • Избраният от вас специалист трябва да компенетно да ви консултира какви дървета, цветя, овошки и зеленчуци могат да виреят върху почвата, намираща се във вашия имот.
 • Довереният ви озеленител следва също да бъде наясно кога и как да се погрижи за различните цветя, декоративни храсти и тревни площи. За да постигнете красив и цветен двор е важно растенията да бъдат посадени при подходящи условия.  
 • Изключително полезно е заелият се с грижите за двора ви професионалист да има контакти с разсадници и градински центрове, тъй като това може да ви гарантира по-голямо разнообразие от растителни видове. Преди да решите на какви да се спрете, обсъдите идеите си със специалиста.
 • Резултатите от работата на фирмата или специалиста трябва да бъдат видими в срок до 1 месец. Това не значи непременно, че дотогава ще разполагате с идеален зелен двор, но поне трябва да личи растителен процес в него.
 • Запомнете, че отговорните изпълнители дават гаранция около 1-2 години за обработваното от тях дворно място. За създаването на красив и цветен кът у дома е необходимо да можете да разчитате на сръчен изпълнител, който да полага необходимите грижи за вашето дворно пространство.

Какви услуги ще получите при озеленяване на дворно място и от какво още да се интересувате?

Облагородяване на двора с тревни площи, зеленчукови и цветни лехи, както и овощни и други дървета, далеч не включва само засаждането на същите. Осолено ако придобивате изоставен и необгрижван отдавна двор, озеленителният процес, свързан с него, започва много преди момента с поставянето на семената и разсадите в почвата. Запознайте се с основните услуги, свързани с озеленяване на двора:

 • Изготвяне на идеен проект за озеленяване на двор. Целта му е да се предвиди, спрямо разполагаемото пространство и спецификите на терена, какви растения да бъдат засадени, на какво отстояние да са едно от друго, по какъв начин ще бъдат поливани. 
 • Засаждане на избраните растения, което е предшествано от обработване на почвата, оформяне на лехи и вади. 
 • Консултация относно последваща поддръжка на дворното пространство, която да допринесе за винаги свежия и здрав вид на посадените растителни видове. Допитайте се до своя специалист по озеленяване на дворове  за това какви грижи трябва да полагате за отделните видове цветя и декоративни храсти.

 

Как допринася MaistorPlus лесно да се свържем с доказани професионалисти по озеленяване на дворно пространство?

Като част от вашия дом, озелененият двор трябва да е в хармония с къщата ви. Освен че има декоративен ефект, дворното пространство често се използва за почивка и игра. Няма нищо по-хубаво от спокойствието на неделен следобед, прекаран със семейството. Създаването на тази хармонична атмосфера в градината обаче може да бъде трудоемка задача, и най-вече откриването на подходящ професионалист, който да я реализира. Точно тук идва приносът на MaistorPlus, чиято уникална платформа е разработена така, че бързо и лесно да се осъществява връзката между опитни озеленители, както и майстори в други сфери, и клиенти, нуждаещи се от съответната професионална намеса. В сайта ни можете да разгледате препоръчани от клиенти специалисти и фирми, регистрирани във и близо до вашето населено място, и при желание да поканите някого от тях за желана от вас ремонтна задача. Ето и още предимства:

 • Изпращате заявка за озеленяване на дворове напълно безплатно и без обвързване;
 • Получавате конкурентни оферти от опитни специалисти, които сравнявате, за да излъчите най-добрата;
 • Запознавате се с бизнес профилите на майстори и фирми, където виждате готови вече проекти;
 • Четете отзиви от клиенти и виждате какви оценки са оставяни да съответния изпълнител чрез системата ни за оценяване;
 • Сами избирате дали да наемете някого измежду кандидатствалите по заявката ви, както и кого да поканите предварително на оглед;
 • Споделяте и своите впечатления от работата на избрания от вас специалист, като пишете и публикувате отзив в платформата. 

Открийте с MaistorPlus правилния специалист за озеленяване на двора ви още сега! 

Заявете безплатно проект и осигурете зелен двор и цветна градина за вас и вашето семейство!