69 препоръчани специалисти за ремонт на баня в Бургас

Изградете или ремонтирайте банята си в Бургас, като направите безплатна заявка още сега!

Банята е вашият остров, отмиващ умората и подаряващ ви релакс. Направете го перфектен за вас с помощта на доказани специалисти в Бургас. Разгледайте регистрираните в платформата изпълнители, сравнете препоръки и оценки от клиенти, оставени за тяхната работа. Направете бързо и лесно безплатна заявка за вашия проект единствено чрез уникалната услуга в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!logo.png
онлайн преди 46 минути

Ендика ЕООД

Член от 59 месеца:

„Ендика” ЕООД е фирма, занимаваща се с довършителни работи в строителството. Предлагаме истинско разнообразие от строително ремонтни услуги:  Монтаж на мокет и мокетни плочи  Монтаж на ламиниран ...
Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация
онлайн преди 12 минути

Станислав

5 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж и монтаж на бойлер .":

"Перфектно свършена работа . Бързо , коректно, точно ."
Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация
онлайн преди 12 минути

Станислав

5 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж и монтаж на бойлер .":

"Перфектно свършена работа . Бързо , коректно, точно ."
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 2 дни

Сфера 2015

13 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на 3 етажна къща":

"Много съл доволен от изпълнението. Чудесна работа, справиха се много добре."
cover_53796_57425379195.jpg
онлайн преди 1 месец

HomeSolutions

1 извършен проект

Член от 50 месеца:

Занимаваме се с изработка доставка и монтаж на кухненски плотове, плотове за баня, стъпала, подпрозоречни первази, настилки и облицовки от технически камък, мрамор и гранит. Представители сме на свето ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 16 дни

dimitrov86

Член от 41 месеца:

avatar_91933_56104370114.jpg
онлайн преди 7 месеца

QVangelov

Член от 9 месеца:

Мъж на 28 години. От 9 години съм в сферата на стройтелството. Занимавам се с най различни проекти, и съм отворен за всякакви нестандартни неща.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 23 дни

Лозенгард ЕООД

1 извършен проект

Последно мнение за "Здравейте, търся майстор за довършителни работи - баня, антре":

"Изключително съм доволен от работата по проекта, големи благодарности на Милко и Бригадата! Това са хора с професионална преценка, модерна визия и дългогодишен опит в сферата на работата си. Проектъ ... "
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Член от 69 месеца:

Строителство на сгради довьршителни дейности ремонти
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 11 месеца

Selyaydinov

Член от 30 месеца:

Здравейте мили хора, на 28 години съм и абсолютно всичко ,което знам и умея във Строителството съм го научил в Германия.Добър съм във вътрешното строителство като гипс картон,фаянс ,зидария,шпаковка ...

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Димитър Петков преди 5 месеца за Демонтаж и монтаж на бойлер . | Бургас

“Перфектно свършена работа . Бързо , коректно, точно .”

Владимир Белорешки преди 17 месеца за Здравейте, търся майстор за довършителни работи - баня, антре | Бургас

“Изключително съм доволен от работата по проекта, големи благодарности на Милко и Бригадата!
Това са хора с професионална преценка, модерна визия и дългогодишен опит в сферата на работата си. Проектът бе извършен и завършен перфектено надминаващ първоначалните ми очакванията - благодарение на съветите от майсторите и модификаците които приложихме по време на извършването му.
Благодаря много за добре свършената работа, с пожелания за много други доволни клиенти!”

Елена Асенова преди 40 месеца за Пълно обновяване на баня | Бургас

“Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си.”

Виолета Ганчева преди 42 месеца за Цялостен ремонт на баня | Бургас

“Много съм доволна от момчетата. Изключително точни и коректни. Големи професионалисти са- влязоха в апартамента за ремонт на банята, а в последствие направиха и други допълнителни неща в другите стаи. Дадоха ми много професионални съвети и идеи, които помогнаха за цялостното завършване на апартамента. Препоръчвам ги с две ръце.”

Джигарова преди 56 месеца за Ремонт на баня | Бургас

“Спазва договорения срок. Отлично качество на работа и най- вече коректно отношение към клиента.”

Никола преди 58 месеца за Основен ремонт на баня с площ около 4 кв. м | Бургас

“Изсключително точни и коректни! Доказателство, че все още има хора, които си вършат работата съвестно!”

Какво печелим, избирайки да работим с професионални изпълнители за баня? 

Нашата баня е мястото, където можем да си осигурим не само повишаващи самочувствието ни хигиенни и козметични процедури, но и възстановяващо силите ни кътче за релакс. Затова е толкова важно да се стараем тя винаги да бъде поддържана в естетическа и функционална изправност. Не са малко българските домакинства, където има поне един самообявил се майстор, готов да налепи плочките в банята, да залепи рафтове по стените, да монтира душ кабината и фиксира лайсните. Ако той действително е професионалист, последващи проблеми може и да се избегнат. Но липсата на добра подготовка води до риска от излишно оскъпен ремонт, когато сме имали варианта да се обърнем към специалист за ремонтни услуги. Какво печелим от това:

 • Доверявайки се на професионалист за банята си, печелим време за себе си. Твърде често пренебрегваме разхода на време за сметка на финансовия такъв. Успокояваме се, че сме спестили пари, решавайки сами да монтираме тоалетна чиния, да направим замазка на пода в банята, да прокараме тръби за студена и топла вода. Заедно с това не си даваме сметка, че всички тези ремонтни занимания в банята крадат от времето, което иначе бихме посветили на семейство и приятели. Професионално подготвените изпълнители много по-бързо, а и качествено ще се справят с ремонта в банята.
 • Добрият майстор ще надгради идеите ви за ремонт. Влизате в банята и единствената ви мисъл е, че душът е за смяна, а може да се окаже, че е достатъчно да се сменят меките връзки. По същия начин фиксирането на клапа в тоалетното казанче е възможно да ви спести купуването и монтирането на ново. От друга страна професионалистите могат да ви спасят от алтернативата да поставите евтина мивка за баня, която в последствие да ви излезе скъпо, като ви насочат към по-подходяща санитария. Оскъдното пространство, с което разполагате, като с вълшебна пръчка се отваря, когато се оказва, че рафтовете за баня, във вашия случай са по-удачни от затворени шкафчета. Интелигентно замисленото осветление също може визуално да разшири мястото.
 • Професионалистите за баня намират идеалния баланс между цена и качество. Когато планирате ремонт за своята баня, това немуниемо е свързано с определен от вас бюджет. На пазара има разнообразие от материали, които покриват различни ценови класове. Това, което е важно да съобразите е, че ремонтирането и изграждането на хигиенно помещение е инвестиция, която следва да се отблагодари в дългосрочен план. Доверявайки се на професионално подготвени майстори, ще знаете какви плочки за банята да вземете според бюджета си, дали е по-добре стените в банята да се шпакловат или да се постави гипсокартон, какво шкафче и огледало за баня да изберете, струва ли си да поставите вана или варинатът с душ кабина е по-добър за вас.  

Как бързо и лесно да намерим специалисти за ремонтни дейности за баня в Бургас?

Банята е сред тези помещения в дома ни, където необходимостта от ремонт сравнително често се появява. Без значение дали това ще налага цялостно неновиране, включващо къртене на стени и плочки, полагане на замазка и мазилка, монтиране на лира за баня или сглобяване на мебели за хигиенния кът, ни е нужен подходящ майстор. Желанието ни е специалистът за баня, когото сме наели, да работи качествено и чисто. Как бързо и лесно можем да открием такъв в Бургас? 

 • Да попитаме приятели за майстор за баня в Бургас, от когото са доволни. В случай че имаме късмет, сред приятелите ни ще има такъв, който наскоро е ремонтирал банята си и е готов да препоръча майстора или фирмата, с които е работил. Харесва му как те лепят и фугират плочки за баня, боядисват стени, изграждат водопроводна мрежа. Влизайки в нашата баня обаче, същите изпълнители така ремонтират тоалетно казанче или сменят батерията със смесител за мивка, че се налагат още по-сериозни ремонтни намеси след него, оттам и разходи. Оказва се, че приятелските препоръки често са рискови, най-малкото заради разминаване в представите ни за качество.
 • Да проучим майстори и фирми в обяви за ремонтни услуги за баня в Бургас. Може да се отделят няколко часа за проучване на обяви, но трябва да се има предвид, че в тях идеята е изпълнителите максимално добре да се представят, за да могат да продадат труда си. Нормално е във вестникарските рубрики и интернет всеки да се надпреварва да ви убеждава, че най-добре се справя с лепене на теракот, поправяне на течове, монтиране на вана и шкафче под мивката. Друг е въпросът доколко качеството на изработка ще отговаря на предварителните суперлативи. Шансът ви е да разчитате единствено на добрия си късмет, което за сериозна инициатива, каквато е обновяването на вашата баня, не е добра идея. 
 • Да се доверим на препоръчани изпълнители за ремонтни дейности в банята. Хората не си спестяват критики, когато не са доволни как майстора е измазал тавана в банята или е нивелирал пода така, че водата не се стича към канала правилно. В същото време с готовност споделят доволството си от качествено отстранен теч в мивката за баня, от удачно подбрани и налепени плочки за баня, или от бързо и качествено изпълнено решение за проблеми с бойлера. Сигурно ви се е искало неведнъж, докато четете обяви в интернет или вестника или при препоръка от приятел, да чуете автентичното мнение на клиенти за съответните професионалисти за баня. В MaistorPlus това е едно от предимствата, които имате - възможността да се запознаете с препоръки от потребители, които са се възползвали от услугите на фирми и майстори преди вас. А преобладаващите добри оценки за дейността на един специалист са безспорно доказателство за високото ниво на професионализъм, което той предлага.  

Какви предимства ни дава MaistorPlus в намирането на подходящ специалист за баня в Бургас?

MaistorPlus е онлайн платформа, която ни съдейства в бързото и лесно намиране на точния професионалист, който да извърши нужните в дома ни ремонтни дейности, в това число и в банята. Сайтът свързва майстори и фирми, предлагащи професионални услуги в различни сфери, с клиенти, нуждаещи се от услугите им. Когато заявите своя проект за баня, вие получавате предложения от различни изпълнители, които сравнявате и избирате най-подходящата за вас според предпочитанията и бюджета си. Допълнително предимство е, че офертите са само от специалисти, намиращи се близо до вашето населено място в Бургас. Ето и още предимства, които платформата дава:

 • Възможност да изпратите напълно безплатно заявка за ремонтни услуги за банята си. В отговор ще получите атрактивни оферти, измежду които да харесате най-добрата за вас.
 • Заявеният в сайта проект не ви обвързва по никакъв начин. Наемате фирма или майстор, само ако сред кандидатствалите разпознавате тези, които отговарят на изискванията ви.
 • Проучвате професионалисти за баня в Бургас, като разглеждате техните бизнес страници и оставени от предишни клиенти оценки.
 • Директно можете да наемете майстор за баня от списъка в съответната категория или да попълните формата за заявка в сайта.
 • Свободните сте да споделите и своята оценка, както и да напишете отзив за работата на наетия от вас изпълнител чрез специалната рейтингова система в платформата. 

 

Вземете най-доброто решение за своята баня в Бургас, като я поверите в ръцете на доказани професионалисти в MaistorPlus!