Добре дошли на бизнес страницата на Angel Linkov


Груб строеж

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Богдана Атанасова преди 1 месец за Изработка и монтаж на дървена веранда | Черноморец

“Силно препоръчваме Ангел и бригадата му! Отзоваха се светкавично на запитването ни и задействаха проекта бързо и много адекватно. В крайна сметка се спряхме на вариант веранда от бетон. Доволни сме от свършената работа! Цените им са напълно приемливи. Приключиха дори по-рано от договорения срок. Ще ги ползваме отново!”

Виж всички мнения

Опит


10 години в грубия строеж

Специализация и квалификации


Техник с опит в промишлено и жилищно строителство.

Допълнително


ГРАВИТИ СТРОЙ ЕООД е специализирана в извършването на проектиране и комплексно строителство на сгради – административни и жилищни в районите София, София област, Бургас и Бургас област. Разполага със собствена механизация, строително оборудване и машини. Затвореният цикъл от дейности, който в съчетание със системен контрол, мениджмънт и екип от квалифицирани специалисти, е сигурна гаранция за надеждна и комплексна строителна услуга. Извършват планиране, изграждане, управление на проекти и съдействие при трудни строителни предизвикателства, предоставяйки нови и ефективни решения. Услугите, които предлагаме: 1. Проектиране на сгради – административни и жилищни, както и на прилежаща инфраструктура. 2. Комплексно строителство на сгради – административни и жилищни, както и на прилежаща инфраструктура. 3. Грубо строителство 4. Зидария 5. Сухо строителство. 6. Ремонт на покриви. 7. Шпакловка 8. Замазка 9. Мазилка 10. Облицовки 11. Настилка. 12. Арматура 13. Щампован бетон 14. ЕЛ и ВИК