Великолепна вила ни потапя в романтика край брега на Карибско море

Публикувано на 27/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/08/2018 | Видяно 3 226 пъти

Ако все още не е дошло времето за вашата почивка или то вече е отминало и сте се върнали към отрупаното със задачи ежедневие - позволете ни да ви помогнем за миг да се откъснете от него с една виртуална разходка в тази великолепна морска вила. Тя ще ви накара да мечтаете за далечни екзотични места, поръсени с щипка солен морски въздух и красиво розово небе. Вижте великолепието, което сме подготвили за вас в тази статия, а ако имате необходимост от промяна във вашия дом - специалистите в сферата на интериорния дизайн са на ваше разположение. Те могат да ви помогнат да пренесете част от тази невероятна морска идилия в собственото си жилище.


Добре дошли в това романтично райско местенце

Отвън ни посреща удобен асфалтиран път, който води до обятията на бялата, сгушена сред природно великолепие вила в морски стил. Покрай главната алея можем да се насладим на екзотични палми, добре подрязани зелени храсти и красиви розови цветя, които украсяват с натурална свежест пътя към главната порта на този вълшебен дом. Той е изграден от няколко крила, боядисани в типичен бял цвят, с дървени прозорци и капаци на решетки. Продължете да четете и ще видите, че всяко от крилата има свое предназначение, но едно качество убединява всички тях - гледката към необятното синьо море.

Виж още: Да надникнем зад разчупената фасада на тази къща! 


В градината романтиката е разгърната изцяло

Външното пространство на къщата е разделено на зони. В някои от тях има по едно бълбукащо джакузи с осветена в тъмно синьо вода, но основната е басейн-зоната. Отдясно виждаме именно нея - басейн с тънка външна преграда, която създава усещането сякаш водата в него се слива с морето, удобни шезлонги тип кресло, които да ни помогнат да се отпуснем и насладим на вълшебни залези с розови облаци и пурпурно небе. Отляво на снимката се разкрива гледка към една от джакузи-зоните, които някак ни приканват да се присъединим към мистични нощни преживявания, напълно отдадени на релакс във водата, може би с коктейл в ръка или в прегръдките на любим човек.


Басейните ни изненадват с великолепни идеи

Басейнът ни изненадва с нещо специално и интригуващо във визията си - малък водопад, разположен точно под красива каменна статуя. Подобен ефект на падаща вода всъщност е прекрасна идея за езерцето или фонтана в градината. Водата е началото и края на целия живот на планетата ни и когато сме близо до нея обикновено се чувстваме някак уравновесени, а звуците на течаща вода създават усещане за релакс и успокояват сетивата ни. За това бъдете хитри - приложете подобен трик в своята градина. В днешно време хората, живеещи в апартаменти в големия град, си купуват устройства, с които слушат звуците на пороен дъжд или океански вълни, разбиващи се в пясъчния бряг. Но ако имате градина - можете лесно да се насладите на истинска водна симфония. Разгледайте специалисти за озеленяване в цялата страна, които ще ви помогнат да създадете истинска фън шуи хармония.


Кухня и трапезария с великолепна гледка

По-нататък ще забележите, че всяко от основните помещения в красивата бяла вила стратегически е изградено с изглед към разкриващата се отвън великолепна гледка от необятно синьо море и красива екзотична природа. Но нека този път се фокусираме върху кухнята, която не просто си има прелестна гледка, но и всичко необходимо, за да направи живота ни по-лесен. Просторни плотове, печка, мивка, хладилник извън кадъра тук, дори кафемашина. А трапезните маси са разположени в същото помещение, в близост до два големи панорамни прозореца, които в активен сезон стоят непрекъснато отворени, за да можем да поемаме свежи глътки от соления морски въздух отвън.

Виж още: Геометричните форми властват в модерната кухня


Функционалността в различните помещения

Едно от най-хубавите качества на помещенията в тази вила е това, че запазват изцяло своята функционалност, макар да са разположени в място, посветено на почивката. Спалните са изчистени и семпли, в свежи цветове, за да можем пълноценно да се отпуснем и да поспим необезпокоявано. Баните разполагат с всичко необходимо, за да можем да прекараме малко време сами със себе и да обърнем внимание на външния си вид. Фитнес залата е напълно оборудвана с необходимите уреди за една качествена тренировка, обогатена от красивата морска гледка, която се разкрива през прозорците - това определено означава приятно прекарани минути на пътеката. Обърнете се към професионалистите по интериорен дизайн, за да се сдобиете с функционални помещения с красив дизайн и във вашия дом. Направете своята заявка за изпълнение на проект и бързо ще получите оферти от подбрани специалисти в областта. Изберете най-добрата сред тях, а след приключването на работата - оставете оценка на сайта ни.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта