Добре дошли на бизнес профила на Иво Методиев


Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Георги Петров преди 1 ден за Стесняване на 2 врати | София

“Иво е професионалист, с бригадата му работят бързо и качествено, стараят се. Препоръчвам!”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Благодаря!

Мадарджиев преди 17 дни за Запълване на пяна с материал, след поставяне на дограма | София

“Отговорна, експедитивна и професионална работа свършиха Иво и бригадата му. Работеше се плътно, без забавяния и рязсейвания. Про-активни и отворени към обратна връзка от клиента, лесна комуникация. Иво ми даде много допълнителни съвети. Удовлетворен съм, че се обърнах към Иво и бих го потърсил отново!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Владимир Аврамов преди 29 дни за Махане на тапети и ламперия, монтаж на интериорни врати и кухня | София

“Иво и бригадата му свършиха отлична работа с голямо внимание към детайла. Дадоха много добри предложения и идеи без които крайният резултат нямаше да е същият. Огромни благодарности и препоръка за цялата бригада, удоволствие е да се работи с тях.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Виж всички мнения

Опит


Работя като майстор в строителството от 13 години. Занимавам се с цялостни ремонти, шпакловки декоративни мазилки, окачени тавани, декорации от гипсокартон, боядисване, зидарии и мазилки, подови настилки, обръщане на прозорци, като при обръщането на прозорците измазването го правим двустранно (отвътре и отвън) държим на качеството и на качествените матеряли! Имам и бригада за кърти, чисти и извозва

Специализация и квалификации


Занимавам се с: -шпакловки - венецианска мазилка -обръщане (подмазване) на врати и прозорци - декоративни мазилки -пясъчна мазилка -Ел. Инсталации. -венецианска мазилка - окачени тавани - декорации от гипсокартон - боядисване -Полагане на плочки - зидарии и мазилки - подови настилки -Кърти чисти извозва -Монтаж и демонтаж на PVC дограма -ремонт на тераси -изолация -общи работи -ремонти -почистване на мазета и тавани.