5 дизайна на кухни, в които ще се влюбите

Публикувано на 22/11/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 22/11/2019 | Видяно 3 229 пъти

Чудите се какво обзавеждане да изберете за кухнята си? Харесвате класическия изчистен стил в черно и бяло, но щом видите цветове се влюбвате в тях и променяте решението си? Винтидж, модерна, луксозна, дървена, шарена, с плот, без плот, с чекмеджета, шкафове – думи, които се появяват в съзнанието ви многократно и правят избора ви изключително труден. Време е да вземете правилното решение за стила на помещението и да сложите край на лутането.

Приготвили сме ви няколко чудесни идеи за кухни в коренно различни стилове, като по този начин ще имате възможността да ги сравните на момента и по-лесно да осъзнаете коя ще бъде идеален за вас. За професионален съвет и насоки относно вашата мечтана кухня, можете да се обърнете към препоръчаните изпълнители за ремонт на кухня, регистрирани в нашия сайт. 


Тухлите – свежи, готини и стилни!

Тухлите със сигурност ще ви бъдат верни помощници при превръщането на кухнята ви в удивително, комфортно и интересно пространство. Те са прекрасен акцент в цялостния облик на стаята и винаги вдъхват уют и топлина в атмосферата. Ако някой се опита да ви каже, че не са на мода, не му вярвайте много, защото те винаги ще си останат предпочитан вариант, или иначе казано - класика в жанра.

  • Чудесна идея са тапетите с тухлени шарки, сложени около кухненския плот, особено ако той е от дърво. В този случай се получава една наистина страхотна комбинация.
  • Може да заложите и на гръб на кухнята с този дизайн.
  • В търговските вериги се продават и специални плоскости в подобен ефект. Може да ги използвате, за да направите акцентна стена.

Вижте още: Индустриална тухлена стена превзема модерното жилище


Жълто и сиво звучи странно, но всъщност е божествено!

Правилното обзавеждане на кухненското помещение е от изключително значение за облика на цялото жилище. Всяка домакиня знае, че кухнята е мястото, което трябва винаги да блести, да свети и да привлича окото. Именно затова запретнете ръкави и създайте шедьовър, с който да се гордеете.

Приготвили сме ви една семпла, интересна и готина комбинация - сиво и жълто. Да, знаем, че много от вас предпочитат да заложат на един основен цвят, който да бъде акцент, поради страх от кич. Но в този случай няма такава опасност, защото сивото и жълтото си пасват идеално. А настроението, което създават е просто чудесно.


Семпъл вид, малко цветове, невероятна атмосфера!

Замисляли ли сте се защо е необходимо винаги да се допитваме до експертно мнение, когато става въпрос за обзавеждане? Отговорът е много лесен. Основното е, че искаме домът ни да бъде уютен, стилен и приветлив. Кухнята е мястото, където всеки ден приготвяме храна си. Важно е тя да бъде обзаведена с любов и вкус, защото начинът, по който се чувстваме в заобикалящата ни среда, се отразява и на нашата дейност, в случая на готвенето.

  • Подбрали сме ви няколко сходни по дизайн и визия кухни. Общото между тях е, че обзавеждането им се състои основно от сиви мебели с дървени акценти.
  • Дървото винаги е чудесен завършек на изтънчената, семпла кухня, а сивите мебели излъчват неутралност, спокойствие и семпъл вид.
  • Комбинацията от бяло и сиво с дърво внася неподражаем стил в помещението.

Вижте още: Свежи дизайнерски идеи за малки кухни


Модерната кухня ви зове!

Много хора смятат, че е невъзможно да имат стилна кухня, защото струва твърде много и директно се отказват от този дизайн. Това не е правилно, защото кухнята на мечтите ви може много лесно да се превърне в реалност, стига да знаете какво точно искате.

  • От изключително значение е да си изберете тема и стил, по които да се водите.
  • Не трябва да се обърквате от многобройните идеи и да размивате вашата представа.
  • Ако искате модерна и стилна кухня, заложете на опростената визия и едноцветните мебели.
  • Бялото винаги е добра идея, защото се свързва с чистота, подреденост и лукс.


Дървото е една различна, но интересна визия!

Обзавеждането с дървени мебели носи някаква магия и уют в себе си и прави атмосферата на помещението по-топла, по-приятна и по-светла.

  • Дървеният материал има различни предимства пред останалите – лесно се почиства, доста издръжлив и интересен е, освен това колкото и да се менят тенденциите, той си остава предпочитан и харесван от мнозина.
  • Важно е да знаете, че ако се спрете на подобен вариант, е хубаво всички мебели да бъдат изработени от едно и също дърво, за да избегнете евентуално разминаване и несъответствие в дизайна.
  • Ако желаете жилището ви да притежава класически стил, то дървото е материалът, който трябва да преобладава в интериора. 

Без значение дали желаете за вашата кухня свеж и изчистен вид или пък щур с много цветове, декорации и настроение, е време да започнете да действате. Не се колебайте да се свържете със специалистите, регистрирани в нашата платформа и да получите съвети, насоки и експертно мнение. Направете напълно безплатна заявка за проект и ще получите възможността да сравните между предложените оферти и да изберете най-подходящата за вас! 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта