Миксери за креативни кулинари

Публикувано на 26/10/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 061 пъти

Източник

Истината е, че многофункционалният миксер може да ви отмени в някои от най-досадните кухненски занимания. С множеството си приставки той ще ви позволи да разбивате, бъркате, кълцате и смесвате всякакви продукти за постигане на необходимите смеси и кремове за вашите ястия - било то десерти или основни ястия. Този практичен уред замества кухненския робот, обединявайки в себе си функциите на пасатор и обикновен миксер.


Миксери за креативни кулинари

Миксерът е един доста необходим помощник в кухнята и почти всяко домакинство го има. Пазарът предлага голямо разнообразие от модели, цветове и цени, така че крайната дума имате вие. Безсмислено е да купувате миксер с много аксесоари, ако после няма да ги използвате. Най-добре изберете такъв с основни приставки и бъркалки, които са характерни за уреда и ще ви помогнат да улесните кухненските си занимания, без да заемат твърде много място. Ако смятате, че освен от нов миксер, имате нужда и от освежаване на кухнята, не се колебайте да се свържете с професионалистите в тази област.


Планетарен миксер за любителите сладкари

Източник

Планетарният миксер може да бъде забелязан във всеки един сладкарски цех и определено има защо - ако обичате да приготвяте десерти за вашето семейство, това може да се окаже най-добрият ви помощник. По начало този тип миксери се предлагат с 3 приставки - за твърдо тесто, за меко и за леки консистенции. Това съвсем не означава, че единственото приложение на този кулинарен приятел е в сладкарството. С него можете да приготвяте всякакви пюрета само за минути, а защо не и тесто за вкусен, домашно приготвен хляб.

Вижте още: Вашият верен помощник в кухнята - доброто старо хаванче


Практичност и удобство с кухненски чопър

Източник

С този универсален кухненски уред всичко става по-лесно и по-бързо, а заедно с това и по-чисто. Продуктите няма да се пръскат на всички страни, а освен това няма и да ви се налага да цапате множество кухненски съдове. Благодарение на практичния чопър можете с лекота да кълцате месо на кайма, да трошите лед за коктейли, да режете всякакви плодове и зеленчуци и дори да разбивате яйца.

Вижте още: Добрите кухненски помощници: електрическите роботи


Добрият стар пасатор

Източник

Съвременните пасатори, които се предлагат на пазара, комбинират повече от успешно функциите на познатите ни миксери и шейкъри от близкото минало. Повечето уреди от този тип са снабдени с подвижна приставка, която безпроблемно разбива всяка твърда или полутечна храна на фин крем, без да пръска и да цапа. А най-модерните модели предлагат и допълнителен аксесоар - т.нар. приставка за разбиване на яйца.

Убедихте ли се, че дори най-добрата домакиня понякога има нужда от помощта на миксер? Ако и вие обичате кулинарните предизвикателства, но кухнята ви не позволява да се развихрите напълно, то значи имате нужда от промяна. Направете безплатна заявка в МaistorPlus и ще получите различни оферти от водещи изпълнители. Разгледайте профилите им, сравнете препоръките от предишни клиенти и направете най-добрия избор за вас и вашата кухня.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта