Интериорни идеи за истински ценители на виното

Публикувано на 16/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 09/02/2021 | Видяно 3 508 пъти

Отново ви поднасяме порция оригинални идеи, предложени от потребителите на партньорския ни форум "Направи сам". Този път ще ви потопим в света на виното с няколко предложения, които ще внесат осезаема промяна в интериора ви. Ще видите няколко много нестандартни начина за приложение на доброто старо буре. Разгледайте и темата от форума, където ще можете да научите и полезни съвети, с които бихте могли сами да реализирате някои от тези проекти. Като съществуващ от цели десет години, този форум е портал към един различен и креативен свят, в който можете да намерите стотици полезни съвети за дома и градината или да споделите своите собствени изобретения с потребителите. А ако имате нужда от професионална помощ за изработката на мебелите, винаги можете да разчитате на специалистите, регистрирани в Майстор Плюс.


Бурето, превърнато в красива романтична масичка

Представете си късен следобед по заздрачаване, полъхващ топъл ветрец и чаша ароматно вино в ръка - перфектният начин да прекарате малко романтични мигове на верандата у дома. И в тази идилична обстановка, една малка масичка, изработена от буре, пренася още по-осезаемо духа на любимата на всички рубинена напитка, а това стопля атмосферата и носи истинска наслада.

Виж още: Мебели с много лица - уникална колекция за всяка стая 


Автентичен начин да поднесем добре охладено вино

Дървеният барел служи за съхранение на отлежаващото вино - това на всички ни е добре познато. Но не е ли добра и идеята да поднесем вече готовата за консумация бутилирана напитка в съд, подобен на този, от който сме я наляли?


Едно нестандартно барбекю

Тази идея, освен много креативна, е и изключително практична и сравнително лесна за изпълнение. Знаете с какво си вървят най-много сочните пържолки на скара, нали?

Виж още: Очарователни мебели от палети за уютна спалня 


Преобразете барела в шкаф за съхранение на вино

Ето, че този старинен съд може да добие съвсем различна визия, но запазвайки функцията си да съхранява вашето вино, докато то с годините подобрява вкуса си. Превърнете го в шкаф или в интересен държач като този на снимката от дясно, за да се сдобиете с един прекрасен компонент от интериора.


Симпатични мебели за градина

Вижте само колко са симпатични тези комплекти за градина! И всеки от тях е изработен от материалите, използвани за производството на дървени барели и бъчви. Като гледаме тези столчета, май няма да е особено трудно да ги превърнем и в мини шезлонг - какво по-хубаво от това?


Практичен дървен държач

Този държач лесно би се вписал в какви ли не интериорни стилове. За ценителите на винени напитки, той е изключително подходящ начин да се съхраняват бутилки и чаши.

Ако искате да се сдобиете с мебели, изработени изцяло по ваш вкус, потърсете специалист, който да реализира проектите ви. Направете безплатна заявка и ще ви изпратим подбрани оферти от професионални фирми и майстори - разгледайте профилите им и клиентските им оценки и сами изберете на кого да се доврите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта