Добре дошли на бизнес профила на Арсо Строй ЕООД


Ние сме семейна фирма, която се е ориентирала изцяло в строителството и ремонт на покриви и покривни конструкции от А до Я. Техническият ни екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в строителството. Повече от 25 години в сферата, нямаме недоволен клиент зад гърба си. Доверете ни се.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 77 месеца за малък покрив в нов блок над стая! | София

“Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок.”

Арсо Иванов отговори:

Здравеите Благодарим ви за ващата оценка arsostroi

Виж всички мнения

Опит


Освен професионализма на нашите служители, наше изключително предимство е, че работим само с качествени материали, с доказан произход и здравина. Така ние гарантираме на всеки наш клиент добре свършена работа и даваме гаранция за качеството й. Всеки един ремонт на покриви е отговорна и сложна задача и трябва да се отнася отговорно към нея. На всеки един наш обект първо правим оглед, за да се запознаем с всички детайли и изискванията на клиента. Огледът е важен за нас, за да можем да сведем до минимум разходите за материали и труд и съответно да се намали крайната стойност на ремонта и срокът на изпълнение.

Специализация и квалификации


Пренебрегването на нуждата от ремонт на покрива в момента, когато проблемите са в начална фаза е най-голямата причина за значими и постоянни проблеми във вашия покрив в бъдеще.

Всички материали, които се използват за покритие на покриви стареят и губят свойствата си – все  пак са изложени на тежките метеорологични условия.

Ако установите, че по покрива се задържа вода, това е сигурен признак, че има проблем с отводнителната система. Ако тя не функционира добре, проблемите в покрива задължително идват рано или късно.   

Ние  сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да помогнем в разрешаването на вашите проблеми от такова естество, така че не се колебайте да ни потърсите!

С какво сме по-добри от другите:

  1. Гарантираме абсолютна коректност!
  2. Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента.
  3. Получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ.
  4. Спазване на уговорените срокове!
  5. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги 10г.

И още:

  • Безплатни огледи;
  • Без авансово заплащане;
  • 20% отстъпка за всеки нов Клиент;
  • Работим с Висококачествени Материали;
  • Бързо, Качествено, Гаранция, Приемливи, Цени!