1. Покривни услуги 15 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на тавани, изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.

Виж мнения

2. Цялостен ремонт 9 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, довършителни работи, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, допълнителни услуги i, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, ремонт на дневна, допълнителни услуги ii, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

3. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


4. Строителство на сгради 5 извършени проекта

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация, пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.

Виж мнения

5. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


6. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


7. Изолация и Саниране 2 извършени проекта

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.

Виж мнения

8. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., полагане на ъгъл с мрежа, доставка, монтаж и демонтаж на скеле, монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази, анкериране /монтаж на анкерни болтове/, обработка около климатик и сателитни антени, стъклофибърна армираща мрежа, минерална вата 10 см., обръщане около прозорците, шпакловка с армираща мрежа, фибран /xps/ 10 см., монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


9. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, запълване на канали/отвори, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


10. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


11. Плочки и теракот 1 извършен проект

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, направа на отвори във фаянс, лепене на фризове и цокъл, отвор за ревизия и монтаж, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


12. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, монтаж на скрита лед лента на тереса, пробиване през стени за кабели, монтаж на ключ, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на плафони.


13. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, изграждане на септична яма, отпушване на мивки, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на тоалетно казанче, демонтаж на мивка, смяна на шахта, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, продухване на тръби, преработка на канал ф110, демонтаж на тоалетна, подмяна на канал пвц ф50, доставка и монтаж на водомери, доставка и монтаж на спирателни кранове в баня/мокро, монтаж на подов сифон, преработка на вик, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, затапване на неизползваеми тръби, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


14. Замазки 1 извършен проект

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, замазка по канали за кабели и тръби по пода.

Виж мнения

15. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, оформяне на отвори врати/прозорци, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


16. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


17. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, омасляване на паркет, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, поставяне на mdf первази, омасляване на декинг - двукратно по цяла дъска, фугиране на паркет, монтаж на преходни лайсни, монтаж на фолио под ламинат, грундиране на основа, циклене на паркет, поставяне на подложки, поставяне на дървени первази, лепене на паркет, поставяне на ламинат, платен оглед за ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


18. Ремонт на баня

По специално в сферата на шпакловка и боя по таван, цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, монтаж на вграден душ, монтаж на дървен рафт, преработка на въздуховод, къртене на баня.