25 оставени мнения от 38 извършени проекти
4.20 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Калина преди 3 месеца за Пристройка на баня към къща | Пазарджик

“Проектът - прокарване на водопровод и разширяване на съществуваща баня в стара селска къща - нова зидария и изграждане на покрив, събаряне на стена, отвор за врата, цялостен ремонт на банята и прилежащото помещение.
Момчетата са надеждни, коректни и прецизни. Съдействаха за осъществяването на идеи, появили се в хода на работата. Договореният бюджет беше спазен. Съобразиха времето за отделните операции с нашето удобство. Информираха ни постоянно за хода на работата.
Имах редица опасения преди започването на проекта, всички те отпаднаха в хода на ремонта. Ще се възползвам от услугите на бригадата и при следващи ремонти.
Горещо препоръчвам!”

Любомир Крумов отговори:

Благодаря, за нас ще бъде удоволствие да работим отново с вас.

Николай Николов преди 13 месеца за Преустройство на пристрйка | Велико Търново

“Изключително съм доволен от работата на Николай и бригадата. Беше ми извършена цялостна подмяна на покрив – разрушаване на стени от старата постройка, изливане на бетонен пояс и покриване с термо панели. Всичко беше изпълнено качествено, бързо, спазиха се всички срокове! Тези момчета са изключително работливи. Препоръчвам!

Николай Николов”

преди 67 месеца за Бетонова площадка около къща, 60кв.м. Плюс 4м фундамент за ограда. | София

“Наех бригадата за изливането на площадка от бетон, плюс фундамент за ограда. Бяха много коректни, спазиха всички уговорки и работиха много добре. Справиха са идеално с кофраж, армиране и изливане на бетона. Цената беше съвсем нормална за тази работа, без да има преувеличени неща и излишни баламосвания. Без колебание ще ги ангажирам и за друг обект.

Евтим”

преди 108 месеца за Двуетажна къща, гредоред в с. Горна Малина за реставрация | София

“Къщата беше много стара и се чудех какво да направя.

Идваха поне 7 фирми, но предложенията които даваха не бяха в моя бюджет. Цената, която Николай ми оферира беше наполовина по-малко от всички останали оферти на фирми и реших да работя с тях. Ники даде страхотни идеи а и цената която ми определи в сравнение с другите фирми ми допадна. Професионално и бързо свършена работа, много коректно отношение. Получих необходимите писмени гаранции за капарото.
След събарянето на стария покрив и целият втори етаж, направиха всичко на ново – зидария, нова плоча и покрив. След това ги използвах и за вътрешната работа: шпакловки, замазки, мазилки, теракота, фаянс с допълване на съответния договор. Останах много доволен от цялостният ремонт.
Допълнително съм много доволен, че беше така добър да изчака с плащането на цялата сума.
Препоръчвам горещо фирмата на всички, които имат нужда от каквито и да е ремонтни дейности.
Категорично бих използвал същата фирма при други ремонти/строежи.

Да е жив и здрав и му пожелавам последващи успехи в работата, на него и цялото му семейство. Доверете му се, няма да сбъркате.

преди 106 месеца за Хидроизолация на тераса | София

“Хидроизолация и постявяне на плочи на балкон okolo 20 кв м. Като цяло работата бе извършена с желание и професионално. Имам забележки към (1) прецизността в детайлите на работата (2) планиране на работните ресурси и срока за извършване на ремонта от 2-3 дни се получи 5.”

Игнат Комитов преди 12 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | Пловдив

“Поставянето на гипсокартон предполага изправянето на кривини в размерите на стаята, но тази бригада неглижира такива фундаментални неща. Профили и жици за контакти, бяха поставени в непосредствена близост, което прави поставянето на конзоли невъзможно. Ел. таблото беше затворено под гипсокартон така, че капакът да не може да се сваля, а лайсната, с която трябва да покрия разстоянието между ламината на две стаи трябва да е поне 7 см
Ежедневно събирах остатъци от храна. Инструменти и засъхнали кофи с материал имаше навсякъде. Кулминацията беше, когато след приключването на проекта открих кофа, която майсторите бяха ползвали наместо тоалетна, тъй като тази беше премахната.
Съветвам да настоявате всичко да е упоменато в договора.”

Любомир Крумов отговори:

Първото което е в апартамента беше страшно мръсно, бяхме се разбрали с Игнат да бъде разчистено за да можем да работим, той се съгласи но нищо не беше разчистил наложи се да прехвърляме боклука от стая в стая за да можем да работим. Докато работехме ние имаше още две фирми едната за Ел.инсталация другата поставяше климатици. Игнат ни обвинява нас за някаква кофа която се е използвала за тоалетна,след като другите две фирми не си почистваха нищо и лично аз им почиствах боклука всеки ден. Спрямо гипсокартона всичко е направено с лазерен нивелир и стените са равни. Спрямо ел таблото. самото ел табло си има капак който се отваря . Апартамента му е направен по-най добрия начин, спрямо профилите си има технология на какво разтояние да се монтират.

преди 61 месеца за Смяна на улуци - спешно | София

“Ремонтът ужким беше извършен. Спря да тече за няколко месеца и после отново. Фирмата вече не ми вдига телефона! Не препоръчвам!”

Виж снимки
преди 96 месеца за Ремонт на покрив в къща в с.Пищигово | Пазарджик

“Ще дам обективна оценка като ще посоча само факти. Контакт беше установен с мен преди да дам телефона си за разменя, но предварително се бях съгласил, че може да предоставят моите контакти на изпълнителя. Поръчката беше взета от мен с цената на уговорки на извънпазарна основа като аргумента на изпълнителя беше изцяло личен. Няма да коментирам какъв е бил, но после научих, че това бил нееднократно използван метод на действие и при други клиенти преди и след мен. Ремонтът бе извършен за дните, които бяха уговорени, т.е. срока бе спазен. След него при първия дъжд протече от покрива и прокапа на дюшемето в една от стаите, на която току-що бях сложил сачак и гипсокартон. Трябваше по време на самия дъжд да се кача и да сменя 6 счупени керемиди. Когато се обадих на Николай той каза, че в събота ще дойде и вече 10 съботи все още не е дошъл. След като установих, че гаранциите са изцяло устни и отговорност не се носи от него въпреки обещанията му, наех друг изпълнител за да се коригират пропуските. При това се установи какво и как е направено - дъска от свалената стара дограма за подлагане като скара; дъска от кофраж заедно с бетон по нея вместо челна дъска отзад; неоправени шапки на комините; в подпокривното пространство прозираха участъци, върху които нямаше керемида или ламарина, а само мушама; по-горните улуци бяха положени под долните, т.е. срещу течението на водата надолу. Това говори за майсторството и за отговорността на изпълнителя. Трябваше да се сетя по-рано да проверя дали изобщо има съществуваща сега фирма с това име в търговския регистър. Това са фактите, изводите и изборът са ваши.”

Виж снимки
преди 97 месеца за Външна изолация на къща | Копривщица

“Изключително съм разочарована от този изпълнител. Работи некачествено, влага некачествени материали, не спазва срокове, не изпълнява дейности, за които е поел ангажимент, но всъщност няма нужните специалисти за това и отказва впоследствие. Това, което все пак извърши - топлоизолация на къща с неопор, силикониране на улуци и подмяна на липсващи такива завърши по безобразен начин - незатворена изолация, множество отвори между изолацията и стените, спукана мазилка на почти всички стени, запушени отвори на дограма на прозорци, ненаправено обръщане с изолация на повечето прозорци, зацапани и вълнообразно шпакловани стени, течащи и смачкани улуци, замазани цокли. Прекратих взаимоотношенията си с този изпълнител, но след като вече му бях платила почти цялата сума. Цената му на кв.м. е почти 50 лв. - обещава много, а не прави нищо. Некачествената му работа, постоянните изнудвания и просрочени срокове наложиха да внеса случая при адвокат. Съветвам потребителите да не наемат тази фирма, защото ще бъдат измамени.”

Виж снимки