14 оставени мнения от 20 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Миленков преди 3 месеца за Смяна на плочка и поставяне на лайсна | София

“Имахме уговорка и часът беше спазен точно. Извършеният ремонт беше направен според очакванията ми, в обещаното време и качествено. Момчетата почистиха след себе си и единствено може да се познае, че е имало ремонт по това, че имам здрава плочка на мястото на старата.”

Виж снимки
Иво преди 6 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Благодаря на Радо и Георги! Ремонта на апартамента беше голям и изискваше много разнородни дейности и те се справихте професионално. Комуникацията с тях беше перфектна през цялото време, реакцията при нововъзникнали проблеми беше бърза и на ниво, освен това даваха ценни съвети. Много съм доволен от качеството на работата и от сроковете на изпълнение. Когато ми се наложи отново ще се обърна към тях. Препоръчвам ги искрено!”

Асен Славев преди 10 месеца за Шпакловка и боядисване на коридор | София

“Радо и Жорко са много добри майстори.Изпипват всеки един детайл до съвършенство Комуникацията с тях през цялото време беше много лесна и ефективна. Те работиха усърдно и постигнаха много добро качество на изпълнението в договорения срок. Дадоха също и ценни съвети за това как по-добре да се изпълни ремонта. Препоръчвам ги на сто процента без резерви!””

Иван Дончев преди 21 месеца за Довършителни работи в склад/мазе | София

“Радослав и Георги свършиха много точно и професионално договорения ремонт. Даже разширих обема на ремонта и им поверих ремонта и на гаража. Комуникацията с тях през цялото време беше много лесна и ефективна. Те работиха усърдно и постигнаха много добро качество на изпълнението в договорения срок. Дадоха също и ценни съвети за това как по-добре да се изпълни ремонта. Препоръчвам ги без резерви!”

Грета Петкова преди 27 месеца за Козирка тераса покриване с ПВЦ ламперия | София

“Точни,коректни и с много добро качество на работата!”

G - stroy отговори: Виж снимки

Благодаря ти много! Радвам се, че ти е харесало!

Георги Дърлянов преди 27 месеца за Ремонт на коридор | София

“Млади момчета,които работят внимателно,перфектно,чисто и спазват срокове. Не са пияници,като всички по-стари майстори.Доволен съм и препоръчвам на всички,които искате да наемете свестни майстори.Благодаря Ви момчета и пак ще се видим.”

G - stroy отговори:

Благодаря ти, Жорка! Радвам се, че си останал доволен!

Илия Чимев преди 27 месеца за Поставяне на ламинат | София

“Много свестни момчета. Свършиха бързо и качествено работата. Всичко беше както се бяхме разбрали.”

G - stroy отговори:

Благодаря ти!

Виктория преди 28 месеца за Ремонт на топлоизолация на тераса след поставяне на климатик | София

“Момчетата си свършиха работата перфектно, обясниха ми кой е оптималният вариант за поправка на изолацията, така че едновременно да изглежда добре и да не струва прекалено скъпо. Много съм доволна от финалния резултат. Препоръчвам ги.”

G - stroy отговори: Виж снимки

Благодаря ти! Весело празници!