Добре дошли на бизнес профила на Gstroy


Здравейте! Ние сме малка бригада от млади, амбициозни мъже. Занимаваме се с външна изолация и вътрешни ремонти. Държим на естетиката, качеството, бързината и коректността.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Николай Миленков преди 3 месеца за Смяна на плочка и поставяне на лайсна | София

“Имахме уговорка и часът беше спазен точно. Извършеният ремонт беше направен според очакванията ми, в обещаното време и качествено. Момчетата почистиха след себе си и единствено може да се познае, че е имало ремонт по това, че имам здрава плочка на мястото на старата.”

Виж снимки
Иво преди 7 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Благодаря на Радо и Георги! Ремонта на апартамента беше голям и изискваше много разнородни дейности и те се справихте професионално. Комуникацията с тях беше перфектна през цялото време, реакцията при нововъзникнали проблеми беше бърза и на ниво, освен това даваха ценни съвети. Много съм доволен от качеството на работата и от сроковете на изпълнение. Когато ми се наложи отново ще се обърна към тях. Препоръчвам ги искрено!”

Асен Славев преди 10 месеца за Шпакловка и боядисване на коридор | София

“Радо и Жорко са много добри майстори.Изпипват всеки един детайл до съвършенство Комуникацията с тях през цялото време беше много лесна и ефективна. Те работиха усърдно и постигнаха много добро качество на изпълнението в договорения срок. Дадоха също и ценни съвети за това как по-добре да се изпълни ремонта. Препоръчвам ги на сто процента без резерви!””

Виж всички мнения

Опит


Външна изолация на блокове, къщи; Вътрешни ремонтни дейности;

Специализация и квалификации


Външна изолация и вътрешни ремонти