Добре дошли на бизнес страницата на Mebel561


Здравейте, Казвам се Бранимир Кулянин на 62години. Спазвам дадените срокове и съм безкомпромисен в качеството и изпълнението на поръчките.

Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Дърводелски услуги

“Искам да изразя огромната си балгодарност и щастие от запознанството ми с Бранислав и свършената от него работа. Перфекционизъм и внимание към най-малките детайли. Най-качествените машини и инструменти. Комбинацията от всичко описано от мен, доведе и до желания краен резултат – безупречно свършена работа. А именно – 4 вътрешни стълбища със стъпала от дъб, направени 1:1 с цвета на ламината (тъмен дъб) на етажите и междинните площадки; най-красивите ръкохватки за стълбище; парапети с обща дължина около 7 метра, изработени 1:1 с желаните от мен по снимка; състарен дървен шкаф за баня; сложно монтиране на первази по цялото стълбище; монтиране на преграда от летви (тип арфа), на един от етажите.
За финал искам да ви препоръчм най-искренно услугите на Бранислав и се надявам, някой ден отново пътищата ни да се пресекат.”

на 06 Jan 2020 от Нино Бонев
Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Повече от 35 години се занимавам с мебели и обзавеждане.. 10години съм работил в Южна Африка, Ирландия, Белгия, Словения, Англия и България. Участвал съм в изложение на мебели в Cape town South Africa. Два пъти съм се класирал на второ и трето място. Работил съм за Южноафриканския Парламент с договор за 5 години.

Специализация и квалификация


Проектиране и изработка на корпусна мебел. Мдф и мебели от масив, беседки, перголи, дървени навеси и къщи, маси и столове. Бутикови мебели и т.н струговани детайли. Реставрация на стари мебели. Дърворезба и копие на мебели от снимки, състаряване, златен варак и пр..