1. Сухо строителство 3 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.

Виж мнения

2. Дограма и остъкляване 3 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, остъкляване на тераси, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление.

Виж мнения

3. Паркет и ламинат 2 извършени проекта

По специално в сферата на редене на дюшеме, редене на паркет, демонтаж на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат.

Виж мнения

4. Врати

По специално в сферата на ремонт, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, монтаж на интериорна врата.


5. Транспортни услуги

По специално в сферата на превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамалски услуги.


6. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


7. Шпакловки

По специално в сферата на шпакловка върху гипсокартон, монтаж на ръбохранител, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


8. Монтажи 2 извършени проекта

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.

Виж мнения

9. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


10. Обръщане 1 извършен проект

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.

Виж мнения

11. Топлоизолация

По специално в сферата на топлоизолация на под, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, топлоизолация с минерална вата на външни стени.


12. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор.