Албуми от реализирани проекти

IMG_20230319_135437

Малък апартамент, вътрешен ремонт

Какви ремонтни дейности извършихме тук? По желание на клиента в някои помещения на стените направихме суха мазилка. На всички тавани направихме окачени тавани с гипскартон, а в две от стайте изработихме декоративна "Г"-образна кутия от гипскартон на, която монтирахме осветление тип лунички. Шпакловахме стените и таваните на ниво на качество "Q4", а после боядисахме в цветове избрани от клиента.

Разгледай галерия
Кухня

Довършителни дейности в къща суха мазилка, окачен таван, декоративни елементи, шпакловка

Довършителни ремонтни дейности в къща ново стройтелство. Дейнистите, които извършихме: суха мазилка на всички стени, окачени тавани, изграждане на декоративни елементи от гипскартон, шпакловка, измазване на баня с варо- циментов разтвор и направа на замазка в някои помещения.

Разгледай галерия
received_1533369960191278

Ремонт на стая

Основен ремонт на стая. Премахване на теракот и част от стар шпакловъчен слой. Поставяне на гипскартонени плоскости по стените, окачен таван с вата на две нива. На тавана кутия за скрито осветление и нисша за скрит корниз. Преместване на контакти и полагане на нови кабели за допълнително осветление. Шпакловане, боядисване и поставяне на ламинат.

Разгледай галерия
Четири

Декорация, скрито осветление и допълнително осветление

Проекта имаше за цел да се направи кутия от гипскартон на която, да се монтира светодиодна лента (т. нар. скрито осветление), осветителни тела тип лунички.

Разгледай галерия
Две

Таван, декорация и шпакловка

Направа на окачен таван от гипскартон и изработка на декоративни полуокръжности. Проекта имаше за цел да изравни тавана и да се топло изолира, да има декоративна част за украса, с допълнително усветление.

Разгледай галерия