4 оставени мнения от 9 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 61 месеца за Ремонт на улуци | София

“След няколко несполучливи опита,най–после попаднахме на истински майстор.Николай го разбрах че си разбира от работата още на предварителния оглед.Освен местата които знаех че трябва да се ремонтират,той ми показа още незавършени както трябва от предишните ремонти.Свърши си работата перфектно,по–рано от уговорения срок и на нормална цена.Пожелавам на всеки да попадне на такъв майстор.”

преди 65 месеца за Ремонт на 2 водосточни тръби | София

“През ноември 2018 ползвахме услугите на Николай. Много коректно отношение, качествено извършена смяна на 2 водосточни тръби на кооперация и бърза реакция. Горещо препоръчвам!”

преди 67 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Доволна съм от експедитивната работа на Николай Цветков. Препоръчвам го като изпълнител!”

преди 67 месеца за Ремонт на покрив в панелен блок ( над жилищата на един вход)-хидроизолация | София

“През месец септември 2018 г. Етажната собственост на блока ни в ж.к."Овча купел 1", гр. София взе решение за ремонт на покрива на входа. От сайта "Майстори плюс" ни свързаха с фирми за ремонт и след обсъждане избрахме офертата на г-н Николай Цветков.За наше щастие, г-н Цветков осигури незабавното започване на ремонта и то с материали по наш избор. Създадена бе много добра организация на ремонтната дейност-своевременна доставка на материалите, бързо и безшумно качване на покрива, изпълнение на всички договорени операции и завършване в срок, както и почистване след ремонта. Дейността на майсторите не създаде никакви затруднения на живущите във входа. Пожелавам на г-н Цветков повече приети оферти и доволни клиенти!
М.Бахчеванова”