Добре дошли в бизнес страницата на Николай Цветков

Ние от фирма "Ремонт на покриви" сме насочили изцяло нашите усилия към удовлетворение на изискванията на нашите клиенти. Фирмата извършва ремонт на покриви, хидроизолация, тенекеджйски услуги, пренареждане керемидени покриви, напрaва на нови покриви и др. Качество на достъпни цени. Гаранция.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на улуци, Покривни услуги | София

“След няколко несполучливи опита,най–после попаднахме на истински майстор.Николай го разбрах че си разбира от работата още на предварителния оглед.Освен местата които знаех че трябва да се ремонтират,той ми показа още незавършени както трябва от предишните ремонти.Свърши си работата перфектно,по–рано от уговорения срок и на нормална цена.Пожелавам на всеки да попадне на такъв майстор.” на 19 Mar 2019 от Антон Андонов.

Ремонт на 2 водосточни тръби, Покривни услуги | София

“През ноември 2018 ползвахме услугите на Николай. Много коректно отношение, качествено извършена смяна на 2 водосточни тръби на кооперация и бърза реакция. Горещо препоръчвам!” на 29 Nov 2018 от Bobby Василев.

Частичен ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Доволна съм от експедитивната работа на Николай Цветков. Препоръчвам го като изпълнител!” на 12 Oct 2018 от Яна Крумова.

Ремонт на покрив в панелен блок ( над жилищата на един вход)-хидроизолация, Покривни услуги | София

“През месец септември 2018 г. Етажната собственост на блока ни в ж.к."Овча купел 1", гр. София взе решение за ремонт на покрива на входа. От сайта "Майстори плюс" ни свързаха с фирми за ремонт и след обсъждане избрахме офертата на г-н Николай Цветков.За наше щастие, г-н Цветков осигури незабавното започване на ремонта и то с материали по наш избор. Създадена бе много добра организация на ремонтната дейност-своевременна доставка на материалите, бързо и безшумно качване на покрива, изпълнение на всички договорени операции и завършване в срок, както и почистване след ремонта. Дейността на майсторите не създаде никакви затруднения на живущите във входа. Пожелавам на г-н Цветков повече приети оферти и доволни клиенти!
М.Бахчеванова”
на 04 Oct 2018 от Мария Бахчеванова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ремонт на покриви София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Добрич, Плевен, Сливен, Ловеч, Казанлък, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Габрово, Враца, Монтана, Благоевград, Шумен РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Ремонт на покриви, хидроизолация, тенекеджйски услуги, пренареждане керемидени покриви, напрaва на нови покриви. За техническа консултация, предварителен оглед на обекти за ремонт, договаряне на цени и срокове за изпълнение, както и за сключване на договори можете да се свържете с нас.

Специализация и квалификация:

Разкриване на покрива; Сваляне на кална основа и изхвърляне със собствен превоз натоварване и извозване на 20 км; Демонтаж на стари и изгнили дъски и греди; Полагане на нови дъски и греди, там където се налага; Доставка и полагане на летви; Доставка и полагане на черна мушама; Измазване на капаци по билото с разтвор от (терекол със фибри ) и около комините, над полите; Подмяна на счупени керемиди; Смяна на улуци и тръби.

0879 590 810 | 10:00-18:00