1. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


6. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


7. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, всички подкатегории, преградни стени, ново строителство.


8. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


9. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, всички подкатегории, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


10. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


11. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, всички подкатегории, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


12. Геодезически услуги

По специално в сферата на gps измервания, геодезическо заснемане, кадастър и регулация, картография, трасирания, измервания и нивелации, всички подкатегории.


13. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, всички подкатегории, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


14. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.


15. Цялостен ремонт 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


16. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


17. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


18. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


19. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


20. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.