Добре дошли на бизнес страницата на Popovi Stroy


Ние сме фирма „Попови Строй“, до скоро с име „Ди енд Ай Корект“ и с над 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности. Доказали своите възможности и уважавани от клиентите си, с времето екипът и проектите на нашата фирма започнаха да се разрастват. Oпит и в големи европейски столици като Виена и Лондон. Признание и членство в Камарата на строителите!

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


25 години, от които 5 извън България

Специализация и квалификация


Интериорен дизайн - анализиране на идеите заедно с клиента; внимателен подбор на цветове, форми и материали; търсене на оптималното съотношение качество-цена; постигане на голям ефект с малък бюджет; хоумстейджинг; триизмерно онагледяване на финалния прект; Реализиране на проекта от А до Я! Качествено изпълнение, коректно отношение и индивидуален подход към всеки клиент! Поливалентни строителни услуги; Административно обслужване на български, френски и английски език!

Допълнително


Утвърдена мрежа с контакти: от проектанти до всякакъв вид високо квалифицирани изпълнители! Експертни познания на последни технологии като: - вътрешни машинни мазилки, - замазки и шлайфан бетон - електро оборудване - окачени фасад - плоскости от гранитогрес - различни видове изолационни материали