11 оставени мнения от 28 извършени проекти
4.82 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Васил Рашков преди 21 месеца за Баня, кухня и коридор в нов апартамент | София

“Наех Любо за довършителни работи по тристаен апартамент.
Бях един от трудните клинти - редовно си сменях мнението, не бях сигурен в доста ситуации и не знаех какво искам в други.
Нямах никакъв проблем да комуникирам с него и най-дребните детайли по проекта и получавах адекватно мнение всеки път.Независимо от многото сменяния на мнението ми, Любо всеки път реагираше професионално и спокойно.

Направи ми баня, тоалетна, шпакловка, боядисване, релсово осветление, окачени тавани и куп други неща по апартамента, който беше на шпакловка и замазка.

Любо си спази първоначалната оферта, а след всяко добавено изискване - комуникираше с мен колко би струвало и как би се получило.Помагаше ми редовно да взема решения и даваше идеи.”

Йоан преди 24 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Имам забележки..”

Ирина преди 29 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Много сме доволни от качеството, отношението, търпението и професионализма на Любо и Влади! Даваха ни предложения, обясняваха и се постараха всичко да стане бързо. Благодаря ! Направихме ремонт на баня, боядисване и други дребни поправки из апартамента.”

Виж снимки
Кристиян Димитров преди 30 месеца за Довършителен ремонт | София

“Всичко, което беше говорено беше завършено, но с малко забавяне. Качеството на работа е задоволително, има минимални забележки в баните, но са пренебрежителни. Боядисването е перфектно.”

Любомира Зафирова преди 39 месеца за Довършителни дейности по започнат ремонт - шпакловка, замазка, плочки в банята | София

“Отзоваха се в труден за нас момент и свършиха перфектно възложената работа в срок и за парите, за които се бяхме разбрали, въпреки някои усложнения по време на ремонта. Много трудолюбиви, възпитани и отзивчиви! Препоръчвам с 10/10!”

преди 51 месеца за Цялостен ремонт на баня :) | София

“Доволен съм от свършената работа ! Любо е много точен и независимо от сложностите си прави нещата добре! Съотношението цена - качество е супер ! Определено ще ги препоръчам и ще се възползвам за останалата част от апартамента !”

преди 55 месеца за Довършителни работи на апартамент ново строителство | София

“Проекта ни беше цялостно завършване на апартамент ново строителство: изграждане на куфари от гипскартон, окачен таван хол, скрито осветление, плочки в баня и мокро помещение, монтаж на врати, фина шпакловка и боядисване на целия апартамент, местене на контакти, нови изводи за ВиК, монтаж на фаянс в баните. Всичко беше изпълнено много качествено с качествени материали и цената на първоначалната оферта беше спазена. Единствената забележка е че се забавиха с 18 дни от обещания срок от 1 месец. Като цяло сме много доволни и отново бихме наели Любо. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 58 месеца за Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков | София

“Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!”