Добре дошли на бизнес страницата на Evrolind


Eurolind ltd -строителна фирма за довършителни ремонти град София

Стандартна иконка за категория Ремонт на баня Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Лъчезар Тодоров преди 4 месеца за Цялостен ремонт на баня :) | София

“Доволен съм от свършената работа ! Любо е много точен и независимо от сложностите си прави нещата добре! Съотношението цена - качество е супер ! Определено ще ги препоръчам и ще се възползвам за останалата част от апартамента !”

Николай преди 8 месеца за Довършителни работи на апартамент ново строителство | София

“Проекта ни беше цялостно завършване на апартамент ново строителство: изграждане на куфари от гипскартон, окачен таван хол, скрито осветление, плочки в баня и мокро помещение, монтаж на врати, фина шпакловка и боядисване на целия апартамент, местене на контакти, нови изводи за ВиК, монтаж на фаянс в баните. Всичко беше изпълнено много качествено с качествени материали и цената на първоначалната оферта беше спазена. Единствената забележка е че се забавиха с 18 дни от обещания срок от 1 месец. Като цяло сме много доволни и отново бихме наели Любо. Препоръчвам!”

Христо Иванов преди 11 месеца за Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков | София

“Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Занимавам се с довършителни ремонти от 2007г до ден днешен,обичам работата си и я работя с удоволствие -ремонт на апартаменти ,баня, шпакловка,боя, окачени тавани и др

Специализация и квалификация


Квалификацията ми е в следните области-фаянс, теракота, вик инсталация, монтаж на аксесоари, гипсокартон (метод лепене, метод конструкция) скрито осветление, фигури със скрито по стени и тавани, електро услуги, ламинат, шпакловка, мазилка, боя.,декорации и други.....