Добре дошли в бизнес страницата на Evrolind

Любослав Данчев - довършителни ремонти град София

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Монтаж на плочки баня тоалетна ,теракот на подове, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Това са най добрите майстори, които намерих от "Майстор плюс".Препоръчвам ги не с 5 а с 10 точки.Любослав и Иван са двама професионалисти, които аз горещо препоръчвам на всеки. Те промениха мнението ми за "български майстор".Невероятна професионална работа ,чисто работещи,коректни до всеки малък детайл.
Ремонтът включваше - изравнителна мазилка стени баня,тоалетна,подова само разливна замазка кухня и коридори, шпакловка боя стени,лепене на фаянс и теракот кухня,тоалетна и коридори.Започнаха го в понеделник и в четвъртък беше готово.Европейски стандарт на работа.Изключително съм доволна от бързата,коректна,качествена и професионална работа на Любослав и Иван.”
на 14 Oct 2018 от Деси Кутина.

Лепене на плочки в баня и коридор, Ремонт на баня | София

“Работата по лепене на плочки в банята и коридора бе извършена много бързо и коректно. Момчетата се съобразиха изцяло с прищявките на съседите относно вдигане на шум. Доволен съм от чистотата, вниманието към детайла и цената.” на 08 Oct 2018 от Серьожа Гаврилов.

Изграждане на нова баня, Ремонт на баня | Банкя

“Банята е изпълнена перфектно, като в допълнение възложих и правене на плочки на тераса. Отговорно изпълнен проект, без закъснения. Работи по 3D проект на баня с не малка сложност, като спазва всеки детайл. Банята е изпълнена от-до всички процедури от голи стени.” на 11 Jun 2018 от Димитър .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се с довършителни ремонти от 2007г до ден днешен,обичам работата си и я работя с удоволствие

Специализация и квалификация:

Квалификацията ми е в следните области-фаянс, теракота, вик инсталация, монтаж на аксесоари, гипсокартон (метод лепене, метод конструкция) скрито осветление, фигури със скрито по стени и тавани, електро услуги, ламинат, шпакловка, мазилка, боя.,декорации и други.....