Добре дошли в бизнес страницата на Evrolind

Любослав Данчев - довършителни ремонти град София

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Довършителни работи на апартамент ново строителство, Ремонт на баня | София

“Проекта ни беше цялостно завършване на апартамент ново строителство: изграждане на куфари от гипскартон, окачен таван хол, скрито осветление, плочки в баня и мокро помещение, монтаж на врати, фина шпакловка и боядисване на целия апартамент, местене на контакти, нови изводи за ВиК, монтаж на фаянс в баните. Всичко беше изпълнено много качествено с качествени материали и цената на първоначалната оферта беше спазена. Единствената забележка е че се забавиха с 18 дни от обещания срок от 1 месец. Като цяло сме много доволни и отново бихме наели Любо. Препоръчвам!” на 02 Sep 2019 от Николай .

Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!” на 05 Jun 2019 от Христо Иванов.

Монтаж на плочки баня тоалетна ,теракот на подове, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Това са най добрите майстори, които намерих от "Майстор плюс".Препоръчвам ги не с 5 а с 10 точки.Любослав и Иван са двама професионалисти, които аз горещо препоръчвам на всеки. Те промениха мнението ми за "български майстор".Невероятна професионална работа ,чисто работещи,коректни до всеки малък детайл.
Ремонтът включваше - изравнителна мазилка стени баня,тоалетна,подова само разливна замазка кухня и коридори, шпакловка боя стени,лепене на фаянс и теракот кухня,тоалетна и коридори.Започнаха го в понеделник и в четвъртък беше готово.Европейски стандарт на работа.Изключително съм доволна от бързата,коректна,качествена и професионална работа на Любослав и Иван.”
на 14 Oct 2018 от Деси Кутина.

Лепене на плочки в баня и коридор, Ремонт на баня | София

“Работата по лепене на плочки в банята и коридора бе извършена много бързо и коректно. Момчетата се съобразиха изцяло с прищявките на съседите относно вдигане на шум. Доволен съм от чистотата, вниманието към детайла и цената.” на 08 Oct 2018 от Серьожа Гаврилов.

Изграждане на нова баня, Ремонт на баня | Банкя

“Банята е изпълнена перфектно, като в допълнение възложих и правене на плочки на тераса. Отговорно изпълнен проект, без закъснения. Работи по 3D проект на баня с не малка сложност, като спазва всеки детайл. Банята е изпълнена от-до всички процедури от голи стени.” на 11 Jun 2018 от Димитър .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се с довършителни ремонти от 2007г до ден днешен,обичам работата си и я работя с удоволствие

Специализация и квалификация:

Квалификацията ми е в следните области-фаянс, теракота, вик инсталация, монтаж на аксесоари, гипсокартон (метод лепене, метод конструкция) скрито осветление, фигури със скрито по стени и тавани, електро услуги, ламинат, шпакловка, мазилка, боя.,декорации и други.....