3 оставени мнения от 7 извършени проекти
4.33 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 68 месеца за Демонтаж на радиатор | София

“Перфектно свършена работа”

преди 70 месеца за Подмяна на спирателен кран и тръба за топла вода ф32мм,термоизолация. | София

“Много съм доволен и поставям най-високата оценка на г-н Русев.
Препоръчвам!”

преди 67 месеца за Оправяне на ВИК в хол и теч на 1 радиатор | София

“Вообще не съм доволен от отношението като цяло. Дойде и каза: аз това не мога да го оправя, ако искате, мога да сменя смесителя и до тук. 50 лева без никаква свършена работа... Не препоръчвам въобще”

Димитър Русев отговори:

Отивам преглеждам демонтирам и установявам че тече от вътре, т.е. теча е от производствен дефект на батерията и един радиатор които капел? демонтаж, монтаж и експертиза за 5 лева ли да му го направя. Че и до магазина ходехме да му избираме батерия, която не беше одобрена от приятелката му? Общо два часа само при него! Замисляли ли сте се, колко лева трябва да изкарва на ден един майстор за да поддържа инструмент, кола, семйство и прочие. Да си плаща данъците и осигуровките? Ами обявата е от 50 до 500 лева! Колко да му взема? А ако беше на запад? Момчето трябва да резбере, че ако може да си го оправя! както и беше удължил меките връзки като беше сложил кълчища на съединенията, които са с гумени уплътнения! Младите псевдо юпита трябвауважават труда и уменията и на другите!

Качена препоръка, ВиК Услуги

“Настоящата препоръка се издава на инж. Димитър Русев.

От година инж. Димитър Русев поддържа ВиК инсталацията в дружеството ЗЕАД “БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП", като част от екипа на РИМ Дизайн Студио ЕООД. Ремонтните дейности и профилактиката бяха изпълнени експедитивно и компетентно, в удобно за организацията ни време, без да се пречи на работата на дружеството.

Димитър Русев е опитен специалист с техническа подготовка и практически умения, на когото може да се има доверие.

С настоящата препоръка изказваме задоволство от работата му и го препоръчваме за подобни длъжности и дейности.”

на 01 Oct 2019 от Румяна Гергова - Прокурист

Качена препоръка, Отопление и климатизация

“Настоящата препоръка се издава на Димитър Русев.

Г-н Димитър Русев поддържа отоплителната и ВиК инсталация на ресторант "Густоза" от две години, като със своят опит и професионализъм допринесе за успешната ни дейност. Извършените наложителни ремонтни дейности бяха изпълнени експедитивно и компетентно без да се пречи на работата на ресторанта и да се създават неудобства на клиенти и персонал.

Димитър Русев е трудолюбив, почтен и опитен професионалист, на когото може да се има доверие.

С настоящата препоръка го препоръчваме за подобни длъжности и дейности!”

на 06 Oct 2020 от Георгиус Дзордзос - Собственик