Добре дошли на бизнес профила на Димитър Русев


Обичам да майсторя нещо с ръцете си и да имам директна връзка с клиента и от години работя в свободното си време(спомняйки си онези славни майсторски дни от 90-те) , осигурявайки качествено и бързо обслужване на все по широк кръг от клиенти! Заигравам се, и няма кой да подхвърли"Ама тоя за кого се мисли?" *

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 67 месеца за Демонтаж на радиатор | София

“Перфектно свършена работа”

преди 69 месеца за Подмяна на спирателен кран и тръба за топла вода ф32мм,термоизолация. | София

“Много съм доволен и поставям най-високата оценка на г-н Русев.
Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


Работя като водопроводчик и парнаджия от 1982 година. През 1988 година съм се дипломирал като Инженер по ВиК! Работя медни тръби от 1990г.Няколко години съм работил във Франция, в областта на ВиК, отоплението и газоснабдяването! По късно на няколко пъти съм излизал изпълнявал обекти в Белгия и Германия. От 2000 година имам правоспособност по газоснабдяване! От 2005 имам пълна проектантска правоспособност по ВиК! Бил съм на различни позиции в строителството и имам важен принос при изграждането на редица знакови обекти в столицата и страната, като "Централна Автогара", Болница Токуда, Кино "Арена запад" , Балканфарма Дупница "Таблетен цех №3", "Mall of Sofia", преместване на довеждащ водопровод за питейна вода за ЕП-2 АЕЦ " Козлодуй" а преди 2000 година съм проектирал и изпълнил горепосочените инсталации на къщите на редица знакови фигури от ъндър граунда на България! С една дума аз съм професионалист по отопление, водоснабдяване и газоснабдяване. Оттегляйки се от един все по депрофесионализиращ се пазар се насочвам към подръжка на ресторанти, малки хотели и прочие. И това е областта в която смятам да се развивам, аварийна служба, поддръжка и гаранционна поддръжка на отговорни обекти.

Специализация и квалификации


Инженер по ВиК 1988г. Газоснабдяване от 2000г. ППП по ВиК от 2005г. Сертифициран заварчик и супервайзер на водопроводи от ПЕВП, ППР и други полимерни тръби! Курсове за монтажник на тръби от неръждавеика , мед и др на различни системи! Курсове и стаж за оторизиран сервизен партньор за газови котли в Унгария! Ползвам няколко чужди езика и се разбирам с чужди инвеститори и клиенти. Разполагам с препоръки и мога да представя телефони за контакт с важни клиенти, супервайзери и инвеститори.