Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволна от съобразителността и професионализма на майстора и на цялата му бригада и ги препоръчвам. За пръв път правя ремонт и нямам никакъв опит, но те ми даваха съвети, не ми налагаха мнението си, помагаха ми. Освен това винаги работят внимателно и чисто. Бих ги използвала отново.”

на 12 Feb 2024 от Светла

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много пъти съм работила с тях. Това, което ме впечатли най-много е, че Стоян обхваща много етапи от ремонта. Освен това има огромен опит и умения за организацията и по тази причина ремонтите протичат бързо и гладко. Винаги се съобразява с желанията на клиента и си разбира от работата.”

на 12 Feb 2024 от Алекс

Качена препоръка, Ремонт на кухня

“Намерих съвесем случайно майстора, беше ми препоръчан от непознати хора в Интернет. Обадих му се и започнахме работа. Доверих му се за цялостен ремонт на кухня и останах изключително доволна както от организацията и работата на екипа, така и от отношението. Личи си, че си разбират много добре от работата. Бих ги използвала отново.”

на 14 Feb 2024 от Деси