Добре дошли на бизнес профила на Булгар дизайн


Ние сме фирма специализирана във вътрешни ремонти и производство на мебели. Със седалище в София и със стаж от няколко години на пазара ние се гордеем със своята надеждност , качество на работата и иновативен подход към дизайна.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволна от съобразителността и професионализма на майстора и на цялата му бригада и ги препоръчвам. За пръв път правя ремонт и нямам никакъв опит, но те ми даваха съвети, не ми налагаха мнението си, помагаха ми. Освен това винаги работят внимателно и чисто. Бих ги използвала отново.”

на 12 Feb 2024 от Светла

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много пъти съм работила с тях. Това, което ме впечатли най-много е, че Стоян обхваща много етапи от ремонта. Освен това има огромен опит и умения за организацията и по тази причина ремонтите протичат бързо и гладко. Винаги се съобразява с желанията на клиента и си разбира от работата.”

на 12 Feb 2024 от Алекс

Качена препоръка, Ремонт на кухня

“Намерих съвесем случайно майстора, беше ми препоръчан от непознати хора в Интернет. Обадих му се и започнахме работа. Доверих му се за цялостен ремонт на кухня и останах изключително доволна както от организацията и работата на екипа, така и от отношението. Личи си, че си разбират много добре от работата. Бих ги използвала отново.”

на 14 Feb 2024 от Деси
Виж всички мнения

Опит


В екипа ни имаме опитни и квалифицирани майстори , които имат голям опит във всички аспекти на вътрешните ремонти. Независимо дали става дума за реновация на дома ви офис или търговско пространство ние залагаме на персонализирани решения които отговарят на вашите нужди и предпочитания. В процеса на ремонта използваме само висококачествени материали и съвременни техники за да гарантираме дълготрайност и естетически изглед. Ние се стремим към отлично изпълнение и детайли като сме внимателни към всеки етап - от планирането и избора на материали до завършването на проекта. Освен вътрешни ремонти ние също така предлагаме производство на персонализирани мебели. Нашите майстори са изключително виртуозни в изработката на уникални функционални и красиви мебели които ще отразят вашия индивидуален стил и предпочитания. Ние използваме висококачествени материали и обработваме всяка детайлна изисканост за да създадем мебели които ще подхождат на вашите очаквания. Нашата цел е да създадем комфортна стилна и функционална обстановка във вашия дом или бизнес пространство. Ние ценим взаимодействието с нашите клиенти и се стремим към дългосрочно партньорство като осигуряваме професионални съвети персонализирани решения и отлично качество на услугите.

Специализация и квалификации


Мебелист,електротехник,водопроводчик, шпакловчик,бояджия,сухо строителство,монтаж на первази cubu .