Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

1. Боядисване и декорация 9 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, облепване с тиксо, грундиране, боядисване с латекс два цвята, боядисване с латекс един цвят, облепване с найлон.

Виж мнения

2. Шпакловки 1 извършен проект

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с гипсово лепило, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, шпакловка върху гипсокартон с мрежа, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, шпакловка с мрежа и гипсово лепило, финна шпакловка.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

3. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, фугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, префугиране на плочки, поставяне на лайсни, лепене на фризове и цокъл, лепене на плочки/фаянс, теракот/, рязане на плочки.


4. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на врати и прозорци с плочки, обръщане на стъпала с плочки, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли.


Масивна иконка за категория Паркет и ламинат

5. Паркет и ламинат

По специално в сферата на


6. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на метална решетка, демонтаж, поставяне на кабелни канали, смяна на панти, монтаж на стъклен параван, монтаж на куки, поправка на панти, почистване на дограма, монтаж на стойка за телевизор.


Масивна иконка за категория Сухо строителство

7. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, растерен таван, преградна стена, скрито осветление по ъглите, предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби.