Добре дошли в бизнес страницата на Сашо

Машинно и ръчно боядисване с латекс.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Боядисване с латекс едноцветно на стени във всекидневна, Боядисване и декорация | София

“Много съм доволен от свършената работа.Точен е, работи бързо и изпълни задачата на време, като дори успя да боядиса и доплнителен участък, за който не се бяхме договорили предварително.
Бих използвал услугите му повторно и бих препоръчал”
на 24 Sep 2019 от Минко .

Боядисване с латекс, Боядисване и декорация | София

“Изключително доволна съм от услугата, която получих. Цената е абсолютно адекватна за цялостния проект. А специалистът е много отговорен и изпълнителен. Препоръчвам категорично!” на 26 Aug 2019 от Марина Бонева.

Боядисване с латекс (едноцветни стени) на коридор 15кв м, Боядисване и декорация | София

“Впечатлена съм от работата на Сашо. Справи се перфектно с боядисването с латекс в дома ми. Бих се възползвала от услугите му за в бъдеще. Благодаря за коректността!” на 05 May 2019 от Полина Тодорова.

Боядисване на стени и таван, Боядисване и декорация | София

“Сашо е изключително коректен и прилежен майстор. Боядисването бе направено от него много качествено и внимателно. Бях много положително изненадана, че беше обърнал внимание на всякакви дребни неща като дупчици в стената и петна и ги беше оправил перфектно. Винаги беше точен спрямо уговорките ни. След себе си остави много чисто. Препоръчвам го с ясното съзнание, че е много трудно да се намери читав майстор, а Сашо определено разбира не само от работата си, но е и много надежден.” на 09 Jan 2018 от Ралица Ковачева.
Разгледай още мнения

Опит:

десет години.

Специализация и квалификация:

Машинно и ръчно боядисване с латекс.