Добре дошли в бизнес страницата на IvinstalEOOD

Ние сме строителна фирма с над петнадесет години опит. Коректното отношение към клиентите ни е наложило на пазара в строителството. Под ръководството на инженери и техници гарантираме за качественото изпълнение на Строително Монтажни Работи (Ремонти).

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Събиране и извозване на строителни отпадъци, Кърти, чисти, извозва | София

“Бързи и коректни, дойдоха в уреченото време. Работата се оказа повече, но те отделиха нужното време. След като приключиха с изнасянето на боклуците си почистиха.” на 22 Jan 2019 от Серьожа Гаврилов.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Ел Инста ЕООД издава настоящето удостоверение за качествено изпълнение на фирма Инвистал 2 ЕООД, в уверение на това, че за периода 2014-2015г. на същата бе възложено строително-монтажни дейности на обекти:
Изграждане на двуетажна сграда на две яслени групи и една градинска и изграждане на ел. инсталации.

При извършването на строителните и монтажни работи Ивинстал 2 ЕООД, демонстрира висока прецизност и качествено изпълнение.”
на 11 Oct 2017 от Цветана Гергова.

Качена препоръка, Сухо строителство

““Мегатурс-1 ЕООД издава настоящето удостоверение за качествено изпълнение на фирма Ивинстал-2 ЕООД, в уверение на това, че за периода 2010-2011 на същата бе възложено изпълнението на строително-монтажни работи на обекти: Ремонт на преустройство на съществуващи сгради в имот на МК.

Постигнато е качество на реализираната строителна продукция.
Спазване на договорните срокове на изпълнение.
Организация и изпълняване на СМР.
Навременно и без забележки коригиране на дефекти в изпълнените СМР, проявени в гаранционните срокове.””
на 11 Oct 2017 от Инж. П. Василев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 2005г изпълняваме цялостни и частични вътрешни ремонти, като преди това основната ни дейност беше изпълнението на електро проекти. Били сме част от големи проекти, както в България така и в чужбина. Изпълнението на множество по-малки обекти като - апартаменти, къщи, вили, ресторанти, дискотеки и др. ни позволяват да остойностим, плануваме и изпълним инвестиционни проекти и ремонтни работи на частни клиенти.

Специализация и квалификация:

Като последно подобряване квалификацията на работниците през 2016г, в курс по заваряване е обучен персонал с цел фирма Ивинстал да извършва работи по укрепване подсилване и изграждане на постройки (къщи, пристройки, сгради масивно строителство).