Масивна иконка за категория Покривни услуги

1. Покривни услуги 15 извършени проекта

По специално в сферата на водосточни системи, изграждане на покриви, ремонт на покриви, ремонт на тавани, пренареждане на керемиди. изграждане на нова конструкция, хидроизолация на покриви.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

2. Боядисване и декорация 2 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с блажна боя, боядисване с латекс два цвята, машинно боядисване с латекс, боядисване с латекс един цвят, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на врати, прозорци и плоскости.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Пътно строителство

3. Пътно строителство 2 извършени проекта

По специално в сферата на бетонови настилки и плочи, бордюри, вертикална планировка, паваж. асфалтиране, всички подкатегории.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Сухо строителство

4. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на окачен таван от гипсокартон. таван в баня, лепене на гипсокартон, всички подкатегории, преградна стена, сух под.

Виж мнения

5. Шпакловки

По специално в сферата на финна шпакловка, варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, шлайфане, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило, шпакловка върху гипсокартон с мрежа, шпакловка с мрежа и гипсово лепило.


6. Декорация

По специално в сферата на лакиране, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, 3d стенни плочи, корнизи за скрито осветление, 3d стенни панели, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


7. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация от перлитобетон 20 см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, топлоизолация с минерална вата на външни стени, полагане на изолация с фибран и стиропор, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация на под, топлоизолация в подпокривно пространство, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени.


8. Хидроизолация 1 извършен проект

По специално в сферата на грундиране, почистване на основата, рулонна хидроизолация, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, хидроизолация с хидроизолационна мембрана, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване, хидроизолация на плоски покриви, хидроизолация с един пласт битумна мушама, усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, хидроизолация под плочки.

Виж мнения

9. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


10. Замазки

По специално в сферата на замазка над подово отопление, пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, износоустойчива бетонна замазка.


11. Мазилки

По специално в сферата на вароциментова мазилка, външна мазилка, машинна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, полимерна мазилка.


12. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на врати и прозорци с плочки, обръщане на стъпала с плочки, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на прозорец.