Добре дошли на бизнес страницата на Илийчо Строй


Фирмата ни, повече от 20 години извършва строителни и ремонтни дейности на български пазар. С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Алеков преди 2 месеца за Изграждане на дървена покривна конструкция | София

“Качествено извършена работа и в срок! Доволен съм!”

Жереми преди 3 месеца за Ремонт на дървена тераса (Парапет) | София

“Бързо ми се обади след като пуснах проекта в сайта. Чаках да имам още две оферти, но го избрах, заради цена, оценки и усещане по телефона. Мина следващия ден да взима размерите и работи на другия ден с колега, като свършиха работата за един ден. Доволен съм от работата, отговори на моите искания. Коректен и компетентен майстор.”

Иво Точев преди 7 месеца за Теч от покрив | София

“Човека откликна бързо на поканата за оглед. Дойде запозна се с казуса и предложи решение и съответно го приложи намомента. Засега, след падналия сняг проблема с теча не се е появил, силно се надяваме това да си остане така.”

Виж всички мнения

Опит


Имаме дългогодишен опит в строителния бранш.

Специализация и квалификации


Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация Топлоизолация Тенекеджийски услуги Ремонт и подмяна на улуци Надстройка на таванска стая