23 оставени мнения от 33 извършени проекти
4.26 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 71 месеца за Довършителни работи на дувар | София

“Отлична работа, много съм доволен.
Силно препоръчвам и занапред ще работя с него!”

преди 55 месеца за Ремонт на ограда | Пловдив

“Изпълнителят направи всичко което беше по договорка, но не по начина, по който желаех.”

Михаела Дуйловска преди 33 месеца за Хидроизолация на корито на душ-кабина | София

“Възмутена съм от опита за рекет! За поставяне на две ивици силикон на душ-кабина ми бе поискана сумата от 250 лв., при предварителна уговорка за 10-15лв. , след като съм изпратила и снимки. Работа, която отне точно 10 мин.! Нямам думи!”

Александър Цветков отговори: Виж снимки

Как може да има такива хора като този клиент? Казах ви 250 лв. по телефона 10-15 лв. е самият силикон. Госпожо вие смятате ли, че ще се вдигна от Самоков за 10-15 лв ?

преди 62 месеца за Външна изолация на приобщена тераса към хол | Пловдив

“Силно НЕ препоръччвам ИРИС Инженеринг. Платих 800лв за десетина квадрата, на снимката се вижда резултата(за жалост го видях като слязох долу, от покрива не се виждаше). Казаха, че ще дойдат да си го оправят, мина почти месец, никой няма.”

Виж снимки
преди 70 месеца за Ремонт на покрив около 12 м2 | София

“Не препоръчвам ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ. Не са професионалисти. Подведох се от ниската им цена. Имах нужда от ремонт на малък покрив. Те залепиха новата изолация върху него. Това обаче издърха коло 4 месеца и се свлече. Дойдоха и го залепиха отново. Но това лято отново се свлече. Вече 4 и месец ме лъжат че ще дойдат да го оправят. Не вярвам. Покрив който и година не може да изкара и се разлепя втори път говори колко професионализъм има тяхната работа.
Разочарован съм от ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ”

Виж снимки