23 оставени мнения от 32 извършени проекти
4.26 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Стефан Пеев преди 18 месеца за Ремонт на теч на навес | София

“Александър реагира бързо. Разбрахме се за оглед. Дойде в уреченото време. Огледа проблема и след оценка се разбрахме за ден и час. Всичко мина коректно и по план. Според това, което виждам всичко е направено качествено. Планирам скоро да ползвам услугите му отново.”

Сиемон Димитров преди 23 месеца за Частична поправка на покрив - пререждане на керамиди, поставяне на 2 бр. капаци. | София

“Зравейте,
Проекта беше изпълнен, както беше договорено. Нямаше допълнителни пазарлъци или някакви проблеми повреме на работата. Задачата, която изпълниха за мен беше малка, но се отзоваха от днес за утре, буквално. Работата беше наместване на няколко разместени кераиди по покрив и измазване на два капака. Дейностите бяха на края на покрива до улуците. Помолих да погледнат и улука и го почистиха. Заплатената сума беше разумна спрямо останалите оферти, които получих.”

Виж снимки
Радимир Иванов преди 30 месеца за Ремонт на покрив - теч от 1-2 кв.м2 | София

“Александър Цветков е вашият майстор за ремонт на покрив. Имах теч. Той дойде и свърши работата изключително професионално за много разумна цена. Препоръчвам го на всички. Благодаря още веднъж Александър. Ще ви потърся много скоро отново.”

Александър Цветков отговори:

Благодария ти ;)

Катина Кирилова преди 33 месеца за Поставяне на козирка на усвоена тераса | София

“Много бърза реакция и лесна комуникация.”

Георги Пантев преди 36 месеца за Ремонт на двускатен покрив на къща | Сливен

“Много добре се справиха с ремонта ! Добре са организирани, работят много бързо ! В рамките на 3 дни завършиха работа !! Отново бих работил с тях !”

Павел Георгиев преди 41 месеца за Оправяне на 2 липсващи-счупени капака + измазване | София

“- изключително бърза реакция
- любезно и отговорно отношение, даващи препоръки по забелязани проблеми
- добра цена
- добри гаранции, все пак се надявам, че няма да ни се наложи да се възползваме от тях ;-)

Препоръчвам”

Александър Цветков отговори: Виж снимки

Всичко е ок. Много коректен клиент

Antoan Stoykov преди 42 месеца за Изграждане на покрив | Божурище

“Сашо и бригадата се заеха с проекта, макар и не лесен и го изпълниха перфектно и в срок. Препоръчвам.”

Виж снимки
преди 54 месеца за Ремонт на ограда | Пловдив

“Изпълнителят направи всичко което беше по договорка, но не по начина, по който желаех.”

Михаела Дуйловска преди 32 месеца за Хидроизолация на корито на душ-кабина | София

“Възмутена съм от опита за рекет! За поставяне на две ивици силикон на душ-кабина ми бе поискана сумата от 250 лв., при предварителна уговорка за 10-15лв. , след като съм изпратила и снимки. Работа, която отне точно 10 мин.! Нямам думи!”

Александър Цветков отговори: Виж снимки

Как може да има такива хора като този клиент? Казах ви 250 лв. по телефона 10-15 лв. е самият силикон. Госпожо вие смятате ли, че ще се вдигна от Самоков за 10-15 лв ?

преди 62 месеца за Външна изолация на приобщена тераса към хол | Пловдив

“Силно НЕ препоръччвам ИРИС Инженеринг. Платих 800лв за десетина квадрата, на снимката се вижда резултата(за жалост го видях като слязох долу, от покрива не се виждаше). Казаха, че ще дойдат да си го оправят, мина почти месец, никой няма.”

Виж снимки
преди 69 месеца за Ремонт на покрив около 12 м2 | София

“Не препоръчвам ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ. Не са професионалисти. Подведох се от ниската им цена. Имах нужда от ремонт на малък покрив. Те залепиха новата изолация върху него. Това обаче издърха коло 4 месеца и се свлече. Дойдоха и го залепиха отново. Но това лято отново се свлече. Вече 4 и месец ме лъжат че ще дойдат да го оправят. Не вярвам. Покрив който и година не може да изкара и се разлепя втори път говори колко професионализъм има тяхната работа.
Разочарован съм от ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ”

Виж снимки